Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (300)
Raspunsuri - Pagina 15
Biancas spune:
Mi-am luat copilul de gradi...cica a fost cuminte azi. Cand l-am intrebat ce a mancat azi a raspuns ca a mancat "supica buna,buna , felul doi arde si nu mi place
" Nu stie sa spuna ce fel de mancare a mancat...el mananca doar supa si felul doi. Ce e supa sau felul doi...trebuie sa ma uit pe tabel daca vreau sa stiu. Nu m-am uitat ce a avut azi de mancare
.
Maraki multumesc.
Giova i-am spus acum lui Dani sa imi spuna cucurigu si mi-a zis nu vreau
. Noah...daca nu vrea nu vrea ce sa-i fac ![]()
Astept sa vina instalatorul, trebuie sa schmbam caloriferul din camera lui Dani, nu imi place cum da caldura...e dinala de tabla si vreau sa pun de fonta. Am si cumparat caloriferul de fonta...trebuie spalat si sa vedem maine eventual sa il monteze... Sper sa fie mai multa caldura cu cel de fonta ca la Dani in camera e termostatul.
O dupa masa frumoasa sa aveti...iesim si noi putin pe afara..Sandra e la scoala...face galerie pt echipa de fotbal a baietilor din clasa ei 
Bombo daca ne citesti cumva poate iti faci timp sa ne spui cum esti....cum a fost nasterea...cum e bebelina... 

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
neata![]()
mam trezit ca ieri cand am plecat de la servici am uitat sa las cheia la portar si m a sunat la 7 infirmiera ca n are cum intra
dar s a oferit sotul s o duca el
sotul care a plecat luni la 6 dim la munca si s a intors marti la 12

.....offf
tv??? n am luat ptr ca nu ne am hotarat unde l punem...eu vreau la bucatarie dar tb sa cam stric mobila sa intre...gabi vrea si la sufragerie unul din ala de 1 metru
mi se pare imens....asa ca pana atunci cand ne om hotara ieri dupa ce a venit de la munca la ora 12 s a apucat sa mute tv din sufragerie pt ac are diagonala mare in bucatarie....acolo ne petrcem timpul[:D
la munca???s a rezolvat pb cu scuzele de rigoare din partea
primarului
copii sunt super simpatici dar multi...se
pare ac se va mai face inca 1 grupa ...de pitici ptr ca deja ne sufocam...pitica,chinezul ![]()
mi e tare drag de
ei...si marti il iau si pe papan cu mine
papan?????nu i mai tace
gura ....ieri cand a vezut o pe bianca a zis ....,,ute sola mea,,
[olala
bianca???e ok ieri pt ca nu au facut desen ...fata mea avenit
singura acasa
dar tb sa se invete...azi ma duc la sedinta cu parinti asa ca diseara ma lamuresc ce si cum
fetelor aseara m a sunat sora sotului acre tb as apara prin vizita as mi spuna ca s au hotarat...vin si ei pe 27 octombrie impreuna cu soramea si cumnatul
asa ca sa te ti balamuc 2 saptamani ...de mine e perfect ca s in vacanta special i am zis soramii sa vina atunci dar bianca ????nici nu vreau sa ma gandesc ca se da peste cap cu gandul la ce se intampla si ea nu i in zona
asa ca azi sun la bran sa fac rezervare ptr 31 oct ca pica halowenul![]()
si tare frumos a fost anul trecut
pup fetele si pe aici
Biancas spune:
Buna dimineata...
Dani nu a plans la gradi, dar a marait cand s-a trezit...ca el nu vrea la gradi ca e urat, el vrea la cresa
. Cand il intrebam de ce e urat...ca se joaca cu copii..zicea ca sunt urati copiii
Cosmi anul asta ni mai au vacanta intersemestriala
...asta e...li s-a dus cu binele la fete. Deci in duci pe Stefan la tine la servici..super...ii va placea sigur.
Eu azi am sedinta cu parintii la Sandra de la ora 17, si de la 19 suntem asteptati la fini...acum 3 ani pe vremea asta eram in febra pregatirilor de a fi nasi. Trebuie sa trec pe la Real sa cumpar un tort si sa le iau ceva pt casa....simbolic...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
d_melli spune:
Buna dimineata!
Sa va spun scurt de medic. Am fost la medic ( aceeasi docotrita la care a fost Ioana-nu de alta dar la ea mergem de cand e Mario )si a zis dupa ce l-a ascultat ca e in gat ceva slabut , i-a dat niste homeopate si un puf de nas pe vaza de echinaceea si ceva pentru vaccinul pe care ar trebui sa il facem vineri
.Ieri noapte a mai tusit insa parca , parca mai putin. In alta ordine de idei mi-a spus ca homeopatele nu se dau dupa ureche, un tratament dat mie nu ti se potriveste tie chiar dc ai aceleasi simptome.Nu se dau amestecate , adcia dc ai trei tuburi , toate o data, ci pe rand la o diferenta de cel putin 10 minute intre ele. Deci nu mai insir pe aici ce mi-a dat ca nu are rost.Oricum m-am mai linistit oarecum.
Va povestesc mai tarziu ce am mai patit ca acum am treaba .
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:

Noi suntem acasa, cu diaree
. ieri a facut la pranz la gradi, aseara acasa si azi de dimineata. a mai scapat putin in drum spre gradi. asa ca am intrat la gradi sa ne schimbam si fuga la dr. Cica e ceva digestiv, dar cum la marco in grupa sunt 2 cu enteroviroza, nu am riscat. Sta acasa sapt. asta cu dieta. sa vedem daca mananca ceva, caci nu a vrut nimic de dim. a baut doar ceai de menta cu smecta si atat.
asa ca s-a dus naibii toata treaba mea din astea 3 zile...si vroiam sa merg si la sala
, de asta imi pare cel mai rau.
Cosmi ma bucur ca s-au aranjat lucrurile la voi la gradi/scoala.
super ca ve-ti merge iarasi la bran cu neamurile din italia, stiu ca anul trecut tare fain v-ati distrat.
Bianca azi va petreceti cu finii
. si eu astept sa vad cand vine fina din Spania, stiu ca zilele astea, acum i-am trimis sms sa vedem....
irina ma bucur ca mario nu are nimic grav. asa stiu si eu cu homeopatele...nu se potriveste tratamentul sau doza. depinde de fiecare copil, de personalitatea lui, de starile lui, etc....
Eu oricum nu i-am dat homeopate dupa ureche sau ca am citit ca x i-a dat tratamentul ala la copil si hop si eu.
merg sa-i fac un orez cu morcov, sa vedem daca il mananca.
revin cand pot.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
irina nu m-am gandit o clipa ca te-ai referit la mine sau la altcineva, stai linistita. ziceam si eu asa ce nu as face.
Marco a papat orez cu morcov. e in pat, sa vedem cand adorme caci e Cars pe HBO.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Giova imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori, sper sa va treaca repede. Smecta sa ii pui f putina la o doza de ceai ca sa o cea si fa-i daca ai ceai de chimen, e f bun, mult mai eficient ca cel de chimen si daca il amestesteci pt gust cu altceva. Eu asa faceam cu ALAIN. Au si de la Humama ceva preparat pt diaree f bun, cand earm in Ro luam, pe aici nu am vazut.Stiu cum e cu programul peste cap ca asa am fost si eu saptamana asta si cealalta
ce sa faci cu astia mic apare mereu asa cate o situatie. Ca ziceai de asig pentru scoala stiu ca in Ro era ceva fond pentru studii cred ca la late referin cei de la ING aveau cele mai faine programe si sunt si firmaserioasa dar pana la urma cum zici si tu cand calculezi cati bani in asig nu stiu zau daca aduc cel mai mare profit. Noi i-am facut de raspundere civila si lui, daca sparge sau strica ceva ca aici asa se cere
aici la scoala, asta era inclusa in nu stiu care asig ca m-a tampit de cap cand mi le tot insira Jean ; Sunt scumpe si la voi asig auto.
Bianca merci de raspuns si tie, eu am ramas cuplata de pe vremea cand aveam in Ro dacia
si plateam la full casco vreo 100 e euro pe an parca
nu mai stiu bine. Ultima daca am avut ceva Opel la care plateam destul de mult ca era si casco si separat cea obigatorie, aveam 2 parca. Noi acum avem varianta mai complexa de asig la masina ca venim cu ea si in Romania si daca ai o pana sau ceva pe drum fara asigurare nu stiu zau cat te-ar costa sa aduci masina iar in Franta si ce ai face cu un copil in brate pe drum....de frica asta platim ca prostii poate la masina care oricul e revizata in service la pegeot mereu si garanteaza ei ca pana la urmatoarea revizie o sa fie ok.Mi-ai amintit de copilarie cu gemul de prune, de o vesnicie nu am mai mancat....mi s-a facut pofta.
Irina ma bucur ca nu e ceva grav la Mario, ai perfecta dreptate cu schemele de tratament la homeopate ca se individualizeaza. Sunt totusi remedii gen camomila care merg la dureri de dinti la ore copil sau nux vomica care merg la raceli la oricine, in rest ce combinatii se fac si ce dilutii depinde de boala. Alain a facut de multe ori trat cad erma in tara pentru forma lui de rahitism cica, pt raceli si diaree si avem o duzina de pliculete si tubulete.
Cosmi succes in toate , vad ca ai o perioada ocupata si tu, pupici sa le rezolvi cu toate. Tv si sotul meu vrea din ala mare de un metru si sa fie hight definition...cica asta e cea mai noua tehnologie, nu imi bat capul prea tare ca e destul de prins el cu asta si imi face capul calendar cu modele si tipuri. la pret am vazut ca si in Ro sunt cam ca si pe aici nu e mare dif noi speram sa fie ceva oferte de Craciun sau dupa ca se fac intotdeauna aici.
Alain e mai nou pasionat de ultiml desen primit cu Pooh si Lumpy de Halloween, ma dispera ca de trei zile de cand il are numai pe asta il vrea de 10 ori pe zi si nu tot, prima parte cu Lumpy apoi trebuie sa derulez ca e o parte care a vazut-o pe alt dvd cu Halloween-ul lui pooh si ceva povestioare pe alt dvd si apoi vrea iar finalul ca apare iar Lumpy elefantul ala
.
Ca mi-am amintit cu granulele si eu pot sa zic ca am vazut clar o imbunatatire la dezvoltarea limbajului de cand ia Baryta carbonica, am cautat si aici pe ceva site-uri si este recomandat si aici pe toate pt dezv vorbirii. Stie sa repete f frumos negatia acum si sa zica ca "nu vreau" nu mai zice nu vrei
ca inainte, si sa repete cand vrea ceva " da, vreau sa pap carnita" de exemplu. Nu face el inca pro savante si nu vb in fraze dar ef bine zic eu pentru ce confuzie cu limbile are in cap. inca ameteca cuvintele din ro cu fr si cred ca pana va merge la scoala va face constant asta ca nu intelege notiunea de limbi diferite, el se exprima cu ce stie
.
Ii place sa deseneze cu degetelele cel mai tare, cu creioane nu are rabdare si cu pensila moscoleste tot numai dar am renunat la alea speciale de degetele ca nu le puteam curata decat f greu si el cam murdareste si hainute si pe jos daca nu sunt pe faza asa ca am ceva solubile care ies f usor.Isi face singur liniile de tren si soseaua, siisi poarta masinutele toat ziua. La capitolul citit din carticele stam prost ca trebuie date paginile cu viteza luminii, imi izce cine e pe gagina daca cunoaste personajele si gata, nu ne intereseaza povestea lor
, o sa ajungem si la nivelul ala, eu abia astept sa ii citesc povesti.
Cam astea sunt noutatile, ca e super mega prapadit si fuge numai unde vrea si face ce vrea nu e o noutate, se mai intalneste cu coltul mai nou ca sincer nu stiu ce sa fac ca e tare rau si nu vreau sa ajunga un isteric rasfatat chiar daca il iubim la maxim. Voi ce pedespse ati mai gasit ca eu in afara de statul la colt si certat nu stiu ce ar merge?
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Buna seara,
Unde santeti?
Giova sanatate la baiat
Ai noroc ca mananca de regim, o sa.i treaca pana maine cred 
Silvie eu nu am nici o pedeapsa pt Angelo
Doar cand stau sa ma rog de el sa se urce in scaunul de masa, vad ca nu vrea si pun betele de la patut la locul lor ( 2 la numar ) si-i spun ca-l pun sa stea in patut. Atunci se duce instant la masuta sa manance
Altceva nu fac, a inceput sa ne plesneasca pe toti, el o i.a ca pe o joaca, ne da palme peste ochi si rade, orice-i spunem ca nu are voie, ca ne doare, etc. el rade si continua
Si-a luat-o si Robert astazi pt. prima oara, a vrut sa il i.a in brate si s-a pomenit cu un dos de palma de a ramas perplex
Mi se facuse mila de el saracul, se innrosise...
Bianca acum am pus sarmalele la fiert, mercic pt info 
Irina ai vazut, slava Domnului ca nu a fost ceva din ce citisei pe net, te i.a durerea de cap daca stai sa cauti la orice simpton care e cauza
Sanatate la creolin
Stiam si eu de la Ioana cum e cu homeopatele, chiar: cand vine Ioana de la turci?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Ieri am gasit dvd Cartea junglei tradus si in greaca
L-am luat cu 15 euroi ca pe net doar in engl era,in romana sa dea naiba daca am gasit ceva
Am reusit sa gasesc si niste cizme care sa-mi placa ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5