Cafea cu aroma de femei *91

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=126640&REPLY_ID=4171610

Te inteleg!Sa vezi ce este si la mine in acest moment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Citeam despre Teolina ta...Si fii-miu vorbeste urat uneori..Ieri i s-a adresat unui domn;"Ce faci,domnul KKt?"M-a lasat masca!Mi-am promis ca o sa-mi cenzurez vocabularul mai bine in fata lui!Dar invata si de la copiii de afara sa vorbeasca urat!Iar cuvantul"prost"este la ordinea zilei in unele desene pentru copii!No coment!

eu nici nu o las sa se uite pe cartoon, numai pe minimax sau ii pun eu alba ca zapada sau cenusareasa...
dar cum zici si tu de la copiii de afara a invatat si de la o nepoata

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iahim

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=126640&REPLY_ID=4171610

Te inteleg!Sa vezi ce este si la mine in acest moment!

Asta ma duce cu o pagina inapoi , ce este?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Daca ne gandim la ce ni s-ar putea intampla ar trebui sa traim sub un glob de sticla!Asa ca nu te gandi,dar fi precauta si fa-ti analize daca simti ca trebuie!

Te pup,ne pregatim de masa de pranz!Viorbim mai tarziu!

Mergi la inceput

Nu mai pot scrie!Inca o data

Mergi la inceput

Mersi de sfat , pofta buna si multi tie si la puiutul mic

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Dormiti toate pe ploaia asta?Eu sunt aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Buna,fetele!Iahim,misto poantele!
E o vreme de kk,frig,ploaie,am incercat sa atipesc dar n-am putut.N-am mai imtret prin cafenea pt. ca nu pricep nimic din analizele care se fac acum la viitoarele mamici.Inainte te masura,cantarea,asculta inima fatului cu o 'palnie' si cam atat.
Barbatii mei fac bine,cat timp sunt hraniti tac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

La ora asta trebuia sa fim la spectacolul dat de Balsoi Teatr,dar n-am mai gasit bilete.Poate patesc la fel la piesa "Nepotul",de pe 20 oct.Il spanzur de limba pe al meu daca nu vine cu biletele in dinti.
Ma distreaza nebunii de la Mondenii' pe care-i ascult pe Magic fm.Se da si muzica faina.

Mergi la inceput