Cafea cu aroma de femei *91

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

M-am intors...Ce mai faci?Ploaua si la tine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Daaaa e inorat si ploaie si e si frig.....

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Scuze,abia acum am citit ce ai scris...Apeleaza la ceaiuri homeopate si impusti doi iepuri dintr-o data...Sanatate multa...Si eu tusesc de cateva zile,sper sa-mi treaca...

Mergi la inceput

Apai ceai am asa, ceai gastric , ceai pentru raceala si gripa , ceai de menta si de fructe de care sa beau?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Ieri a fost o zi superba!Am facut un gratar afara,am tras o banca si am stat la aer 3-4 ore!Cel mai rau este cu fii-miu ca nu mai are rabdare sa stea in casa,sa plictiseste iar eu nu pot sa ma joc intruna cu el!

Mergi la inceput

Fa un cocteil!Din toate cate putin!!!

Mergi la inceput

VAi asa e si ficamea dar sa vezi ce mi-a facut pe aici, pe masa acuarele, pe jos paturi ca isi face pat a adus fierul de calcat si calca carti si caiete pe jos binenteles ca nu lipsesc creioanele mai zic ?

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Fa un cocteil!Din toate cate putin!!!

Pai am sa fac ceva mie nici nu prea imi plac ceaiurile cred ca de asta ma si sacaie stomacul pentru ca nu beau lichide, ciorbe sau supe....mai greu adica mai mult ca inainte ca ma tot cearta Tibi

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Citeam despre Teolina ta...Si fii-miu vorbeste urat uneori..Ieri i s-a adresat unui domn;"Ce faci,domnul KKt?"M-a lasat masca!Mi-am promis ca o sa-mi cenzurez vocabularul mai bine in fata lui!Dar invata si de la copiii de afara sa vorbeasca urat!Iar cuvantul"prost"este la ordinea zilei in unele desene pentru copii!No coment!

Mergi la inceput

Sti cand ajung sa ma doara ceva, sau cum patesc treburi din astea ma gandesc numai la prostii pentru ca dr ne-a zis ca sa avem grija ca mam, bunica strabunica au murit de cancer si noi fiind fete sar putea sa facem si noi , eh...si cum patesc cate ceva....tot la asta ma duce capul

Teo
Perlute

Mergi la inceput