FIV in Ungaria 43

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Mai merge cineva la Szeged pentru FIV in jur de 13.10?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Sper ca nu am inceput cu stangul, dar azi pe la ora 14 primesc raspuns pe e-mail de la dr. meu ca sa fac Diphe la ora 19 seara - eu ii scrisesem alaltaieri ca sa-l intreb si pt ca nu primisem raspuns l-am facut la 12.30. Deci, era deja facut. Dar nu inteleg de ce am primit e-mailul asa tarziu, caci din antetul lui rezulta ca mi-l scrisese ieri dimineata. Oricum, acum l-am intrebat cum sa continui si sper sa primesc raspunsul in timp util. Nu am mai auzit pana acum sa faci inhibarea seara, dar cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Pussi MULTUMIM !!!!! Sunt din ce in ce mai frumoase printesele tale. Cred ca e minunat sa stai sa le privesti cum se joaca si uiti de fiecare moment de chin atunci cand iti daruiesc cate un zambet. Pup mamica de prinsese superbe!
Daniela2 astept sa-mi spui ce zice si tin pumnii!
Miha3 astept.....macar un PM!

Cristina 4+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Crisis, o sa-ti scriu ce-mi spune. Maine va fi doar un control / o eco; mai mult eu am insistat, sa vad cum ma prezint dupa tratament si sa-l intreb cand pot sa incep si eu o noua procedura. Ai grija de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

luanaroman, spune-mi te rog frumos, dupa ET te-ai intors imediat in Tm ? Mi-am pus problema daca trebuie sa raman la Szeged dupa ET sau ma pot intoarce in TM. Mult noroc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

AM REPARAT COMPUTERUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CE DE VESTI ! FETELOR FELICITARI !
CRISISne-a fost dor de tine, sper ca esti cuminte.
BORZASIMONA imi place cum te semnezi, am auzit ca esti cumintica
LIANA Ce veste minunata, felicitari, sarcina usoara si bebe la termen. x4
PUSSI Tustele sunt Sa-ti traaisca, sa te buccuri de ele. Am vazut ca merg dea busulea, Rares nu merge inca. de la gemeni pentru gemene.

Fetelor ascultati-o pe Tia, nu luati in seama ce li se intampla altora, fiindca nu toata lumea trece prin asa ceva. Nu o zic din rautate.

Multi pentru toate fetele

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Espe eu din 11 voi fi acolo deci ne vedem!
Cris eu nu merg la meci ca e frig si nebunie, desi mi-ar place. Dar altii....deja se gandesc cum o sa fie....
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Am implinit 3 ani, suntem mari. Nici nu stiu cum a trecut timpul.
Multumim pentru urari tuturor.
Daca doriti sa vedeti cateva poze de la cheful nostru le gasiti la semnatura.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela cred ca ai confundat cheful, ai pus poze cu mine in loc sa pui cu tine . Mai sti ceva de "prietena mea" graviduta??Va pupam
Criss ce aud eu ??? meci iti trebuie tie?? Ungureeeee unde esti??? lasa masinile si treci la meci cu Criss, daca nu poti tu venim noi . Iti place???
Pussi sunt super printesele tale, poate ne intalnim intr-o zi toate mamicile de " unguri" si facem o poza de grup pt nenea Zadori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Adela in sfarsit!!! Super tari pozele. Misto gagicile baietilor .
Tia am eu o idee. Nu vreti sa va intalniti la mare? Cu meciul glumeam sa sti.
Sandica maine sper sa nu uit sa trimit ala. Pacat ca nu mergi la meci. Sigur castigati.

Cristina 4+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput