FIV in Ungaria 43

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

mamagiulia
multumesc pentru vorbele tale , ai o fetita frumoasa foc , sa va traiasca si sa va bucurati de ea !!!

internet
si tu ai o fetita minunata , sa va traiasca!!

ce sa fac , ma uit si au la poze sa-mi mai ridic putin moralul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Buna, fetelor. Am si eu o intrebare. Astazi incep tratamentul pt al 5-lea FIV in Franta, Marsilia, si trebuie sa iau cate 1/2 fiola Decapeptyl. Aici in tara nu am gasit Decapeptyl, dar mi s-a spus ca pot lua Dipherelin pt ca este similar. Dar nu stiu ce sa fac cu restul de jumatate de fiola. Trebuie sa o arunc sau o pot folosi a doua zi? In plus, oare pot sa le fac pe la pranz, ca sa fiu mai sigura ca am sa le pot face la aceeasi ora chiar si in zilele in care fac monitorizare si analiza estradiolului? Please help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

ANDRAO,si eu aveam de facut 1/2 fiola de Decapeptyl si nu trebuia sa arunc restul, puteam sa o folosesc a doua zi (am intrebat expres acest lucru). Asa ca, probabil poti proceda la fel si cu Dipherenilul. Succes ! Sa reusesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Liana30 , multzumim pentru cuvintele frumoase adresate .I-ti dorim din suflet o sarcina usoara si la termen . pe toate ca sinteti cam multe nu va enumar ca nu vreau sa evit pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Multumesc pt raspuns, Daniela2. Am emotii desi este a cincea incercare. Poate chiar de aceea de fapt.

Mergi la inceput

ANDRAO,cu placere. Am uitat sati spun despre ora de administrare. Asistenta medicala (care mi-a facut primele injectii) mi-a spus ca este bine sa le fac la aceeasi ora, preferabil ora 14 -15. In niciun caz seara (mai bine dimineata, decat seara, desi nici la prima ora nu e recomandabil). Dupa 2-3 zile l-am intrebat si pe dr. Zadori, care mi-a spus ca el prefera inainte de pranz si la aceeasi ora (nu am inteles exact de ce, dar atunci am observat ca nici la clinica lor nu este o comunicare prea buna intre doctori si asistente). Inca o data iti doresc mult noroc ! Sa ti se indeplineasca marea dorinta !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

ANDRAO fiecare incercare este un nou inceput si de aceea emotiile nu pot lipsi. Te pup si iti doresc o MARE REUSITA!!!
Daniela2

Va pe toate!

Cristina 4+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Crisis si eu te .
Maine cred ca merg la frumuselul, desi sotul se simte f. rau, dar daca am programare, ma gandesc sa nu o contramandez. Va fi un control de rutina maine. Ce parere ai, Crisis ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicu, crisis si alte curioase avem poze noi noi
http://good-times.webshots.com/photo/2602955580104078634EKBjGr

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Pussilina sunt superbe printesele, de abia astept sa le cunosc. Parca Ana seamana cu tine, nu?
Liana ma bucur ca ti-ai vazut puiul la eco. Sa fii cumitica ca de nu vin cu

ZoRi 15+ cu

Mergi la inceput