Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura25 spune:
Irda Rares are cam 101 cm si vreo 17 kg , iar Bianca are 89-90 cm si 12 kg cu indulgentza (adica probabil daca e cantarita nemancata, dimineata si la popoul gol are ceva sute de grame sub 12 kg).I-au masurat/cantarit la camin de curand, de asta stiu, ca acasa nu m-am mai complicat sa-i masor, ca numai nervi imi fac cand vad ca Bianca nu trece deloc de 12 kg. Acum ma consolez si eu cu ideea ca totusi creste, nu sta chiar pe loc si dezbracata nu pare slabanoaga. Nu da afara de grasa, dar nici slabanoaga nu e. Si e si mai rezistenta la imbolnaviri decat Rares. Vrem sa ne interesam din primavara de un sport facut in mod organizat, cu profesor, sa incercam, daca le place, poate ii ajuta la crescut. Lui Rares i-ar place sigur innotul, dar Biancai ii e cam frica de apa, nu stiu daca avem sanse sa o bagam in piscina.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Irda spune:
Laura.....chiar ca-i maricel Rares......17 kg.....wow, iar Biencutza tot delicata a ramas....bine ca greutatea e corelata oarecum cu inaltimea, ca nu pare slaba.
Daria are 99 cm inaltime si vreo 13.700gr ca de cand cu racelile astea repetate mi-a slabit... + ca nu mananca decat...ce vrea muschiul ei(schimbam noi foaia....ufff) si e o slabanatura...ii numeri coastele....i se vad oasele bazinului..:((
O sa incerc metoda Ancai.... sper sa o dregem cumva!
Monica-Elena spune:
la capitolul greutate si noi stam prost desi mananca d esparge si nu e mofturos la nimic are 100 cm si 15 kg vorba Laurei cu indulgenta
.
Mihnea cand e la noi acasa Irda cand la bunici si noi venim de la servici la bunici stam cu el pana il adormim pe la 11 noaptea si apoi la noi acasa iar dimineata la 5 suna ceasul si la 6.30 iesim din casa. Program super nu?![]()
![]()
Si mare parte din timp sa sti ca o facem pe drum nici nu stiu cum e sa faci o juma de ora pana la servici sau chestii din astea....vise.
Irda spune:
Monica....pai 15 kile nu-i asa putin...mi se pare ca-i media la 3 ani...parca asa citisem pe undeva...si crede-ma ca la 99-100cm se vede 1 kil in plus:D
Suuper program....dar tu mai ai timp de una alta pe-acasa...cu asa program (nebunii de genul spalat, un praf sters, un aspirat....ca la noi chiar daca nu faci mizerie praf tot se pune n Bucurestiul asta prafos:()
Tie ti-a recomandat vreun medic sa-l tii pe Mihnea pana la 5 ani in afara colectivitatii sau asta e decizia ta?
Eu vreu sa-i gasesc Dariei un loc la gradi....probabil particulara ca la stat e jale(nr. de locuri si de copii in grupa), dar trebuie sa fac si eu ceva....sa vedem.
Monica-Elena spune:
Irda sincer doar in week am program administrativ dar peste sapt daca totusi e dezastru pe covor mai bag aspiratorul si la 9 sau 10 seara asta este. ma mai scot cu o femeie care vien odata pe sapt la curatenie si calcat ca daca mai trebuia s amai si calc la ritmul de a schimba camasile ale sotului meu chiar ca ma duceam
. In rest cumparaturile doar la sfarsit de sapt.
Da am primit recomandarea de a nu il baga in colectivitate(ti-am spus nu e un copil bolnavicios pana acum la 3 ani si 5 luni Mihnea a luat de 3 ori antibiotic si atat) de la dr ORL-ist Dan Gheorghe de la Budimex si de la pediatra lui care il are sub observatie si care merge ca medic si la diverse gradinite si vede vorba aceea destule.
nicoll_mada spune:
Eeeei ce bine e sa vad putina animatie pe aici!
pt toata lumea!
Monica Elena se pare ca dimineata scriam cam in acelasi timp.Ma bucur ca sunteti bine,desi aglomerati.e drept ca programul vostru este drastic.Bine ca mami si tati sunt puternici si rezista!Cat despre gradi,are baiatul timp sa mearga si acolo,important este sa-i fie lui bine.
Cristiana ce intrebari dulci!!!Vreau si eu sa fiu dadaca fetelor...
Ma bucur ca la voi exista posibilitatea sa petreci mai mult timp cu ele si ai last mai libera dadaca.
Cryna zi asa,acum aveti niste pile la dna educatoare
Las ca-i bine!!!
Laura pai e diferenta intre ei,dar zic eu ca Bianca sta bine ca proportionalitate.Cat despre Rares,jos palaria,poti sa spui ca ai un cavaler de nota 10.
Irda bafta la gasirea unui loc la grdi daca credeti ca e timpul.Te gandesti la program scurt sau prelungit?
La capitolul kg Codruta zic ca este undeva in medie.Are 15.3kg la 98 cm.iar pitica are 12.5kg dar nu stiu cat are inaltime.E oricum mai indesata decat sora-sa la aceeasi varsta.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'NEATA la toate! Poftiti la
-luta!!!
Mda, Nicoll... cam asa-i... ne facuram pile la d-na
... hmmhhh, hmmmhhh...
In ceea ce priveste mersul meu la cursuri si reactia lui Robert la acest lucru... hmmhhh... Cand am cursuri de la 16.00 si plec de acasa pe la 15.00, il las pe Robert dormind
... mno, ramane cu bubu, cu unchiu, bla-bla-bla... Prima data a reactionat urat: trantit pe jos, urlat la bunica-su sa plece de la el, etc. ... Acum, ca s-a dumirit ca ma intorc inapoi acasa
... ma intampina la usa cu mustrari: "Iar ai p'ecat la scoala?!? De ce ai p'ecat??? De ce m-ai lasat acasa si-ai p'ecat fara mine?!? Da', ti-am zis sa nu mai p'eci!!!"
. Eeeee...
Sambata, am cursuri toata ziua... de obicei, se trezeste dimineata odata cu mine... dar, sambata asta l-am lasat dormind
... Si-mi zice bunica-su ca, cand s-a trezit, pe la 09.00, a venit val-vartej la el, in sufragerie, si i-a zis posomorat
: "Iar a p'ecat mama la scoala?!?"
. Si, a plecat in camera la unchiu-su, sa se cuibareasca in pat la el
... ca sa-i puna masina la calculator sa se joace
...
la toate... pe mai tarziu...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Aaaa... fetele... iar ati disparut?!?
Deci... pt. ca a dat frigul, il imbrac pe Robert cu o salopeta de fas, albastra, tip sport... Siii, d-na si celelalte mamici l-au "poreclit" cosmonautul
... Cica, cum mai poate el sa se miste asa... sa mai fuga... il tarai dupa mine ca pe-un ursulet
... Da', cica-i tareee simpatic
... Fiind si mititel de statura, parca-i un puisor
... hi,hi,hi...
Hai, mai apareti si voi!!!
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
emaaimee spune:
am pierdut un mesagioi, cate scrisesem.
Dr de fam a zis ca e cam slaba si a cantarit-o si masurat-o:Oani are 15.5kg si 105cm. la inaltime e inalta pt varsta ei si la kg e de greutate medie. dar pare slabuta. mananca bine, mai ales acum ii place si carnea, trebuia sa o ascund si sa o faram inainte de a pune piciorul in prag
. sper sa semene cu Tavi care le la 13 ani pana 28 a avut 60kg si 1.82cm. si mananca... eu m-a rostogoli daca as manca o treime. si asa sunt din fam groh

Irda, stiu cum e sa fie tot numai bolnavioara si sa te bucuri ca manaca ceva, sa zici lasa sa bea laptic ca poate o doare gatul. e o smecherie de-a lor. vreo 6 luni ne-am chinuit.
aaaa, avem sa ne mandrim cu ceva: in seara asta a adormit singura.
o mai invataseam acum ceva vreme, dar tot eu am facut prostia sa adorm dupa ce ii citesc povestea. zici ca lesin , asa adorm instantaneu.
adorm singuri copii vostrii?
se mai trezesc noaptea( pt pisu e Ok zic eu), mai cer lapte noaptea?
dra mea nu se mai trezeste noaptea de pe 13 dec anul trecut sa bea lapte, atunci ne teroriza cu 3 sticlute de lapte/ noapte. nu se trezeste sa faca pipi, decat daca dorm eu cumva in camera cu ea si ma aude cand ma duc la wc. si vrea si ea. in rest de majoritatea datilor are nappy uscat. asta de ceva vreme.
eu sunt f fascinata de Oani, mereu sunt diverse etape in evolutia ei.
imi place felul in care ii merge acum mintea: de ex.noi nu o lasam la tv decat cu program. in rest mai tragem minciuni ca s-a stricat tv sau ca nu stim sa ii dam drumul. mama ii zice ca nu stie sa ii aprinda tv intr-o zi. eu sun acasa si vb cu mama. si o aud si pe mica in fundal zicandu-i bunica-sii sa ma intrebe cum se aprinde tv![]()
la fel acum a inceput sa ne povesteasca de la gradi diverse: alaltaieri ca o educatoare noua i-a aruncat la gunoi ce i-a ramas din sandviciul din lunchbox. cum a luat-o mama de la gradi, fata i-a si zis asta putin indignata, cu buzita de jos a plange. asta pt ca Julie nu a stiut ca celelalte educatoare lasa restul de sandvici ca sa vada parintii cat a mancat copilul din el![]()
va pup pe toate, ma duc la culcare.
scuze ca nu raspund individual,am raspuns/scris doar ce mi-am adus aminte.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
McCain depre infrangerea suferita( parca la Jay Leno show):
"Well, I sleep like a baby: sleep for 2 hrs, wake up and cry, sleep for 2 hrs, wake up and cry"![]()
noapte buna
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII