Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 24
LaLa_20 spune:
Eu ma duc la un dush...si revin![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Eu ma duc la un dush...si revin Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
cand vii faci cap nou ca iei bataita

apropo nu mai stiu daca ti-am zis da am vazut si eu clipul cu bibi...doamne ce povesteste ea acolo e minunata!!
sweetgys...poti sas tiica venitm cu slapul!!cum sa fii grasa tu nu te vezi ce bine arati???

elle mi te si imaginez in tarc cu eva pe piept

ereena f bine cva ai dormit

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
ancasoare spune:
Lala, m-am uitat la pozele voastre, asta http://good-times.webshots.com/photo/2640915640102239560CQsuHh
e super tare iar comentariul![]()
Madanic spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta mada in iuresul de aici am pierdut datele "tehnice" ale tale si ale bebelinei. ni le mai spui o data sa te trec pe prima pagina .. data ta de nastere, la cate sapt ai nascut, natural sau ceza, data nasterii printesei, apgar, kg, cm .. si mie imi place tare numele de razvan .. nu din cauza ca pe sotu il cheama asa, dar imi place cum suna .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Madalina, data nasterii 10.10.1978, cezariana - neprogramata, 41 sapt+3 zile
Isabela Andreea, data nasterii 14.02.2008, ora 4:51AM, Seattle - Swedish First Hill, greutate 4.100kg, inaltime 53 cm, Apgar 9.
Madalina
mami de
Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
anca76 spune:
nu v-am mai scris de tare mult timp.poate de un an....nu mai stiu.,.. ma bucur sa va ciresc. dupa o sarcina ingrozitor de grea, am nascut in ianuarie 2008 o fetita minunata care acum se apropie de 8 luni......nu-mi vine sa cred.insa dupa vaccinul de 6 luni i-au iesit dintii, si au inceput tulburarile de somn. acum e din ce in ce mai rau. se trezeste din ora in ora, tipand si nu stiu ce sa-i mai fac. doctorul a spus sa-i dau fenobarbital, dar nu vreau sa droghez copilul.aveti vreo idee?
anca76 spune:
in perioada colicilor a mai fost asa. dar dupa 3,5 luni dormea toata noaptea. nu stiu ce i se intampla, si sunt ingrijorata. va rog sa ma ajutati.
Lala_D spune:
Anca muta-te in capitolul actual. Am citat eu mesajul tau acolo.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
citat din mesajul lui zuzele2008![]() CAPITOL NOU![]() ![]() elle |
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)