Puiuti de Randunici 2008!! (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata crenguta!
BAietul meu e la scoala...a luat-o in serios, ce mai!

Mimo, cata dreptate ai avut cu sedinta, dar special mi-am lasat portofelul acasa sa nu dau bani la scoala chiar din prima zi. Si iaca ca sunt restanta deja...Deci, le schimbam toate cele 12 neoane, le reparam usa, schimbam prizele si intrerupatoarele, cumparam CD player. Asta pentru inceput...Si culmea ca ideile astea minunate vin chiar de la parinti!!!! Doamna invatatoare asculta, zambea, era de acord cu parintii cu initiativa si se bucura de numai! Ma rog, asta e..., vorba aceea facem pentru copiii nostri, cu asta ne lasam mereu inselati caci toate astea trebuie sa fie facute de stat, nu de parinti. N-am inteles de ce trebuie sa le reparam usa...

Sunt restanta la poze, incerc acum sa vizionez putin caci sunt la cafeluta...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau
Deci, le schimbam toate cele 12 neoane, le reparam usa, schimbam prizele si intrerupatoarele, cumparam CD player. Asta pentru inceput...

POZE

POVESTEA NASTERII

are mama baiet scolarel...are

Felicitari Mamei Omida pentru previziunile facute cu atat de multa acuratete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza!

LA MULTE LUNITE, AMIRA,SEAN SI IULIAN!! SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la mine. Multumesc fetelor care mi-au urat sa ies mai repede din butoi, dar inca nu pot trece peste...Am o mare tristete in suflet. Acum o saptamana mi-a murit bunica. Bunica cea care m-a crescut, cea care m-a iubit, cea care pana in ultima zi a intrebat daca n-am sunat cumva sa spun ca vin. A murit cu dorul ne-alinat. N-am vazut-o de vara trecuta si nici n-o s-o mai vad niciodata. Inca nu-mi pot imagina cum va fi sa ma duc acolo si sa nu ma mai intampine cu fata ei blanda si zambitoare, cu lacrimi de bucurie ca m-a revazut. Nici la inmormantare n-am putut merge, pentru ca e distanta lunga si pruncii imi erau cu muci, ar fi fost prea chinuitor pentru ei sa faca un drum de genul asta. Am un gol imens in suflet, dar noroc de copii, care nu-mi lasa prea mult timp sa ma pot gandi prea mult la cele intamplate. Seara insa, dupa ce ii culc, ma gandesc iar si iar la EA, bunicuta mea cea draga. Mi-i frica sa nu-i uit chipul, nu vreau sa-l uit.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata, fetele!
Trebuie sa ma (re)obisnuiesc repede cu trezirea la 6.30, ca sunt zombie rau
Multumim mult pentru aprecierile la adresa scolaritei
In privinta "cotizatiei" pt scoala, la Alex eu am fost capul rautatilor si am propus sa le scimbam scaunele, dar am facut o previziune a cheltuielilor cu ciorapeii domnisoarei si am ajuns la concluzia ca "ma scot" mai bine cu 50lei pt scaun. Plus ca am intepenit eu intr-o ora cat am stat la sedinta, dar bietii copii in 8 ore...

puisorilor sarbatoriti astazi

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Cristina, imi pare rau pentru pierderea suferita. Multa putere iti doresc si te asigur ca, in timp, durerea se va estompa si vor ramane doar amintiri pretioase. Aceeasi pierdere am avut si eu exact acum 2 ani si nu exista zi sa nu ma gandesc la bunicuta mea draga dar este din ce in ce mai putin dureros sa mi-o amintesc

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

La multe luni si apoi ani pentru frumosii Matei, Sean, Amira si Iulian! SA aveti o viata frumoasa si imbelsugata alaturi de parintii vostri care va iubesc enorm!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Cristina, sincere condoleante, imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Rana este proaspata si cred ca suferi mult. Sunt alaturi de tine!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Am reusit sa vad din pozele restante, tare frumosi puii nostri de pe crenguta.
Am vazut-o pe Sanzi in tinuta office si am ramas cu gandul la pantofiorii ei loz! Felicitari Kya pentru o fetita asa cuminte si exemplara!

Am vazut-o pe Tea de mami Stela la Dambovicioara si parintii zgribuliti de frig si mi-am adus aminte ca anul trecut cand am fost acolo o aveam pe Rebecca in burtica la caldurica.

Si l-am mai vazut pe Teo de Ariel, mama, mama ce jumpereste el acolo!! Se vede ca-i place mult!

Si pe Andra de Mihuta, ce frumos se da ea in leagan, e o dulcica!

Sigur am uitat pe cineva...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Neatza si de la mine. Multumesc fetelor care mi-au urat sa ies mai repede din butoi, dar inca nu pot trece peste...Am o mare tristete in suflet. Acum o saptamana mi-a murit bunica. Bunica cea care m-a crescut, cea care m-a iubit, cea care pana in ultima zi a intrebat daca n-am sunat cumva sa spun ca vin. A murit cu dorul ne-alinat. N-am vazut-o de vara trecuta si nici n-o s-o mai vad niciodata. Inca nu-mi pot imagina cum va fi sa ma duc acolo si sa nu ma mai intampine cu fata ei blanda si zambitoare, cu lacrimi de bucurie ca m-a revazut. Nici la inmormantare n-am putut merge, pentru ca e distanta lunga si pruncii imi erau cu muci, ar fi fost prea chinuitor pentru ei sa faca un drum de genul asta. Am un gol imens in suflet, dar noroc de copii, care nu-mi lasa prea mult timp sa ma pot gandi prea mult la cele intamplate. Seara insa, dupa ce ii culc, ma gandesc iar si iar la EA, bunicuta mea cea draga. Mi-i frica sa nu-i uit chipul, nu vreau sa-l uit.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

M-ai facut sa lacrimez, pentru ca maia mea a fost si ptr mine o icoana, am adorat-o..a murit cu 3 luni inaINtea nuntii mele, acum 3 ani...nu este zi in care sa nu-mi fie dor de ea... si pe mine si pe sormea, ne-a crescut pana am mers la scoala...offfff...eu o visez ff des..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput