Puiuti de Randunici 2008!! (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Intrebare:
E ceva rau daca Vladut luna asta n-a luat decat 200 g in greutate ? Ca mananca de rupe, zic eu...nu stiu de ce nu se mai ingrasa
200 lapte+2 masuri cereale
300 g fructe cu branza din 250 ml lapte
200 lapte cu 2 masuri de cereale
200 legume cu carne sau galbenus
200 lapte cu 2 masuri de cereale

Dar:
cerealele nu au gluten si nu i le dau separat ci doar ingros laptele
face kk de 2-3 ori/zi
de dormit, doarme la greu (12 ore noaptea+ 3 ore la pranz)
se agita in continuu...bataie, da din picioare,sta in 4 labe...

Ce parere aveti ?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

mimo, nu se mai "ingrasa" ca in alte luni...pe masura ce cresc in varsta, bebeii iau mai putin in greutate...
plus ca este foarte activ, dupa cum ai zis si tu...asa ca, este demn de urmat exemplul lui! plus ca il tzopai in jumper :))) (spun eu cu invidie:))
si mai era si punctul 3....oare nu s-a lungit??? cati cm a luat? ca si lungimea (inaltimea) este un criteriu de dezvoltare!
schema de alimentatie expusa, eu cred ca este mai mult decat bine gandita, asa ca nu te mai agita! fii ZEN!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Ufff, gata, copilul e spalat, schimbat, hranit si culcat! Greu frate singura... Asta e!

La servici a fost mam'sell exemplara! Cuminte, cuminte, era tot cu ochii in 14 si urmarea pe toata lumea foarta atenta. Nici pas n-a zis. Toata lumea s-a mirat de ea cat de cuminte e. Cica "da' nu plange???" Nu! Copilul meu nu plange. Daca e uscata, schimbata, hranita, nu-e cald, nu-i e frig si nu o doare nimic, nu plange!

Asta a fost tinuta office.

Ma duc sa citesc din urma...

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

vai, kya!!! ce fetita exemplara! stai ca maine ii citesc si lui teo caracterizarea ta facuta sanzianei, ca sa priceapa si el cum trebuie sa se poarte! eu i-am zis, dar nu ma crede! vrea dovezi! :)

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

stela, pun pariu ca tea a fost super cuminte la munte! nu-i asa???

POZE ALEX SI TEO:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

SUNT NERVOASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Ma programez la un service pt ITP joia trecuta. Eu ma invoiesc de la servici, ajung la ora programata si .... surprize, surprize .... plecase omu'.
Ma programeaza o domnisoara pt astazi.
Ma felicit ca nu am lasat ITP-ul pe ultima zi, ma invoiesc si azi de la servici si ajung la programare. Nici nu pun masina pe rampa ca vine nenea si acopera teava de esapament si zice ... "vaiiiiiii dar nu pot sa va dau ITP-ul ca aveti toba sparta!". Pai eu nu aud nimic! Imi aduc aminte cum radeau colegii si-mi ziceau sa ma pregatesc ca nu se poate sa platesc doar ITP-ul ca trebuie sa mai faca astia ceva pe langa, niste placute de frana, ceva. Ce sa mai zic ... Il intreb cand se poate schimba. Pai sa vada ca nu au piese, ca sa comande si sa vada ca uneori nu au cum si trebuie sa le aduc eu ca ei de Dacii, ca..., ca ...
Asta ca sa nu mai zic ca nu ofera garantie pt ceea ce fac si ITP-ul costa 150 RON. Cum se face ca-n Bucuresti e mai scump ITP-ul? Mai scump adica peste dublu!
Zic: "Ok dar atunci spuneti-mi tot ce trebuie schimbat ca nu mai sunt decat cateva zile pana la expirare si sa le comandati pe toate." Ma anunta ca pt asta trebuie sa se uite la masina pe rampa si atunci platesc ITP-ul numai ca nu mi-l da. Apoi comandam piese, platesc piesele, montajul etc si apoi refacem ITP-ul! Adica-l platesc de 2 ori!

Service-ul unde-mi faceam eu revizile s-a desfiintat. So ...

Am pus mana pe telefon si m-am programat peste 2 zile la auto-cobalcescu. Sper acolo sa aiba de toate, sa faca ce trebuie si sa iau ITP-ul ala! Numa' ca nici nu vreau sa ma gandesc cat costa la astia! Insa eu nu am cum sa alerg tot Bucurestiul sa fac rost de piese si nici nu pot sa ma mai invoiesc. Eu nu am tipul de servici unde sa sparg usa dupa 8 ore sau sa pot sa-mi iau liber fara probleme.

Si m-a deranjat atitudinea, modul de a vorbi ...

gudinde, poti reclama statia de ITP pt neseriozitate si pt limbaj obraznic, la RAR...exista un birou care se ocupa de asa ceva.poti chiar sa soliciti efectuarea itp-ului la RAR, unde sigur nu-ti va baga nimeni pe gat piese inchipuit stircate, asa cum practica astia de prin statii...mare grija, sa nu lasi masina nesupravegheata, in service, in timp "ce ti-o repara" ei, pt ca am auzit, nu o data, ca au obiceiul de a inlocui piese bune, cu uzate... bafta multa cu cobalcescu, din cate stiu eu, sunt mai ok decat "itp la tache"

POZE ALEX SI TEO:

Mergi la inceput

hello, america!!! wake up!!! cineva si-a revenit la forma "buhuhu!" si e tare singurica la ora asta!! vioooooo, unde esti??? mihutza???

POZE ALEX SI TEO:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ursule mi-a placut distractia!! super tare!
da Luny creste asa repede parca.. ne uitam chiar zilele trecute la ea si mi se pare tare lungutza... din ce am masurat eu are deja 70cm.. abia astept controlul de 6 luni sa vedem cum stam!
Sovi baga la greu la 4*4!
Cami ma bucur ca a fost bine prima zi de scoala! super scolaritza!
Bubu ma bucur ca v-ati distrat! bravo! ma credeti sau nu, dar mie mi-e dor de o nunta ca la noi! dar aici de unde s-o scot..
f frumoase pozele.. iar tortul ala .. nu-i asa ca nu a fost bun?
Tuchi si pe Ilincutza-perlutza! ce ma bucur sa aud de bona!! Doamne ajuta!!!
Blankar ma bucur sa aud ca a iesit bine uro, dar imi pare rau de muci!
Stela a venit momentul meu cu vremea! eu de abia acum o sa incep sa ma bucur, acum e rost de mutat si stat aici pana in mai-iunie la anul!
f frumos la Campulung!
Clau bine ca totusi e incantat si Razvanelul!
Simo multa sanatate lui Sam-mucios!
Mimo asa zici cu prapaditul!

mai chiar ca nemernik mama aia.. brrr...

Ariel super regele-iepuras! si uite ca am aparut in sfarsit, dar sper ca la ora asta totusi faci nani! si nu buhuhu!
Cirstina-suparici!
Gudinde imi pare rau de patania cu ITP-ul asta!
Kya o prinde tinuta asta de servici!

acum sa va spun ca ieri am iesit la plimbare cu Andra si am mers in parculetul de langa noi.. sunt amenajate locuri de joaca pt copii acolo si ce imi vine mie in minte.. sa o dau si pe ea in leagan, si am pus-o si pe un calutz din ala de se balanseaza.. nu va spun ce mult i-a placut.. i-am facut cateva poze si filmulete cu tel, dar pe webshots nu pot pune decat pozele.. filmuletul ar trebui sa il convertesc, dar nu am acum cu ce..
macar sa va arat cateva poze

si gata ca s-a trezit!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...am facut cafeul...si pentru ca bursucul doarme...dam muzica mai tare...si facem galagie...ca-i mare veselie

HIP HIP HORAYYY!!! pentru Amira de Roxana!!!

HIP HIP HORAYYY!!! pentru Sean de Violeta!!!

HIP HIP HORAYYY!!! pentru Mufa miscoros!!!

HIP HIP HORAYYY!!! pentru Iulian de Musarra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

vad ca inca sforaiti...e bine.

am trecut pe aici sa va spun ca i-am pus gand rau lui Patrick. Vineri ma duc cu sotul sa vizitam 2 gradinite...planuiesc sa ii dau drumul in lume prin decembrie/ianuarie. Nu e ieftin...cam 75$ pe zi dar trebuie sa o facem chiar daca eu nu lucrez inca...ii trebuie si lui o perioada de adaptare...off...ca deja mi s-a pus un nod in gat.

v-am citit si v-am vizionat pozele dar stau tare prost cu timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da, vad ca inca dormiti.. sau poate va pregatiti de scoala/servici..

se pare ca Andra a ajuns la o concluzie "mareatza": e fff palpitant si frumos sa iti bagi degetele in guritza pe langa linguritza.. am trecut de perioada papatului frumos se pare.. ca are deja cateva seri de cand a inceput sa faca asa.. si pe urma da cu degetele prin par, pe la ochi pe scaun.. tot o distractie
la voi cum papa bebeii la linguritza?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mihutza, la fel mananca si David, si nu mai pun faptul ca nu sta nici o clipa locului...nici macar nu-l mai pun in scaunul de masa, caci mai mult risipesc mancare. Il pun in "tranzat", incerc sa-i dau o jucarie care sa-l ocupe, il las putin pe spate si incep. daca scartzaie, cant!

Clau si curaj mamicutzelor de bobocei! trebuie sa fie tare emotionant! I-mi amintesc ca la prima zi de gradi a lui Seb, la ora de pauza m-am dus si m-am ascuns nu departe de curtea de recreatzie, ca sa vad ce face! Acum nu-mi mai fac probleme de loc, stiu ca socializeaza foarte bine si ca ii place unde sunt copii!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput