Puiuti de Randunici 2008!! (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pana la urma a molfait Tea 35ml lapte din cei 60 pregatiti...tot e ceva...maine iti urmez sfatul,tuchi,poate vrea de la soacra.Acum e terminata,de oboseala,fiindca azi numa o juma de ora a dormit si in rest m-a terorizat.A urlat bine si pe seara acum,moment in care l-am bagat pe randunoi la inaintare care a facut fitze fitze si a venit cu reprosuri ca nu mai am rabdare (pai cum sa mai am cand asist la urlete de nu stiu cate ore si nici nu am mancat la pranz)...si mi-am adus aminte de tine sovi cand ai certat randunoiul ca vine si el seara si cu comentarii pe deasupra..mdea,noi sa fim sanatosi.
Cuscra,nasol tare de voi.sa treaca o data raceala.
Nici Teodorei nu-i mai place zgomotul de la aspirator dar nici de la foen...a uitat cand foenul o calma,cum a uitat si cum se trage din biba.
Gecko,uite asa am patit eu ieri,in prima zi de legumeala,si am obosit pana i-am preparat piureul si cum sa ma opresc la 3 lte?Mai mare daraua decat ocaua.Asa ca i-am dat juma de castron...vreo 50-60 ml probabil..
tuchi,uite ca a dat DD sa se mai aseze lucrurile...eu vad o parte buna in faptul ca Ili vrea sa doarma la gradi..
L-am vazut pe seb catarator!!
Maryb,sarcina usoara in continuare si distractie la nasit.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ce scump e Seb si tare precoce.
Vlad de cand ne-am intors de la mare se culca la 20 se trezeste la 0 papa un biberon si doarme iar pana la 10..
La zece papa, sta treaz pana la 12 si doarme iar pana la 15. Apoi mai are un somn de 1 ora pe la 17 pana la 18 si la 20 iar somn

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tuchi- voinicelul!!!Bravo!!!

Multumesc tuturor pentru mesajele de consolare! Sunteti minunate.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Ma apuc sa fac capitol nou!!!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

CAPITOL NOU