Puiuti de Randunici 2008!! (96)
Raspunsuri - Pagina 19
mstela spune:
Pana la urma a molfait Tea 35ml lapte din cei 60 pregatiti...tot e ceva
...maine iti urmez sfatul,tuchi,poate vrea de la soacra
.Acum e terminata,de oboseala,fiindca azi numa o juma de ora a dormit si in rest m-a terorizat.
A urlat bine si pe seara acum,moment in care l-am bagat pe randunoi la inaintare care a facut fitze fitze si a venit cu reprosuri ca nu mai am rabdare (pai cum sa mai am cand asist la urlete de nu stiu cate ore si nici nu am mancat la pranz
)...si mi-am adus aminte de tine sovi
cand ai certat randunoiul ca vine si el seara si cu comentarii pe deasupra
..mdea,noi sa fim sanatosi.
Cuscra,nasol tare de voi.
sa treaca o data raceala.
Nici Teodorei nu-i mai place zgomotul de la aspirator dar nici de la foen...a uitat cand foenul o calma
,cum a uitat si cum se trage din biba.
Gecko,uite asa am patit eu ieri,in prima zi de legumeala,si am obosit pana i-am preparat piureul si cum sa ma opresc la 3 lte?
Mai mare daraua decat ocaua.Asa ca i-am dat juma de castron...vreo 50-60 ml probabil..![]()
tuchi,uite ca a dat DD sa se mai aseze lucrurile...eu vad o parte buna in faptul ca Ili vrea sa doarma la gradi
..
L-am vazut pe seb catarator!!
Maryb,sarcina usoara in continuare si distractie la nasit.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ursuleata spune:
Ce scump e Seb
si tare precoce.
Vlad de cand ne-am intors de la mare se culca la 20 se trezeste la 0 papa un biberon si doarme iar pana la 10.
.
La zece papa, sta treaz pana la 12 si doarme iar pana la 15. Apoi mai are un somn de 1 ora pe la 17 pana la 18 si la 20 iar somn
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
CristinaGoji spune:
Tuchi-
voinicelul!!!Bravo!!!
Multumesc tuturor pentru mesajele de consolare!
Sunteti minunate.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
ursuleata spune:
Ma apuc sa fac capitol nou!!!
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet