Puiuti de Randunici 2008!! (96)
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
Hai sa ma laud si cu Seb- a inceput sa se catere si sa se ridice in picioare! e extrem de fericit!
Ia priviti aici ce voinic are mama!
Si din noile experiente alimentare- aseara i-am dat for the first time o bucata de coaja de paine- extaz! a molfait-o neincetat, plin de satisfactie, iar cand am incercat sa i-o iau a inceput sa urle, lucru pe care el chiar nu il face! Era disperat si innebunit! So, am incercat marea cu degetul- adik matele lui cu glutenul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
amira_roxana spune:
am vazut niste poze superbe, sa vad daca imi amintesc de toate...
bubu f frumosi sunteti in pozicile de la nunta lui Travi!
cami frumusica rau scolaritza ta!
mihutza, andra e o dulcica in leganut, si ce bine o fi la voi de sta ea in body cu maneca scurta.
kya ce tinuta office pe sanziana cea cuminte!!
ariel l-am admirat si eu pe tati cel puternic si pe regele iepuras. uite asa se face mr. Tide mr Musculo![]()
eu sunt, sau mai bine spus am fost, int-o stare mai de kko...nu stiu de ce exact. am eu niste banuieli , dar in fine, sper ca a trecut. si am umbalt destul de mult si ieri si azi. cautam carut pt amira cu 4 roti si mai de iarna, dar totusi mai usor, si sa incapa in lift mai ales. am gasit noi ceva, dar vrem sa vedem ce gasim si la targ. apoi am umblat sa-i fac procura lu' socra-miu sa ridice banii de alocatie si indemnizatia de la posta, ca eu o sa incep serviciul si nu mai ajung, si in alta ordine de idei am inceput si recuperarea (am febra musculara de la nici 15 min de exercitii...ca sa nu mai spun ca era sa pic pe jos acolo, ma luase o stare de lesin de vedeam negru in fata ochilor).
symo imi pare rau de sam bolnaviorul si de tine ca te chinui cu mucisorii. ce medicamente ti-a dat?
stela ce bine ca ati schimbat aerul... vreau si eu.,.
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
mstela spune:
Sunt supi....i-am luat Humana Teodorei ca vrea intr-una sa manance si probabil nu mai am lapte sufi si acum alta dandana:nu mai stie sa manance din biba..
..Lapaie tetina ca pe lta si se ineaca cu ea...i-am pus tetina nuk,apoi rotunda si la fel...nu stiu cum s-o fac sa traga 

Si mai si vomita iar...

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
amira_roxana spune:

sebaceu in picioare! mai, dar chiar e voinic!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
amira_roxana spune:
Amira zice mama, de cateva zile, dar al meu nu vrea sa recunoasca![]()
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
tuchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira_roxana Amira zice mama, de cateva zile, dar al meu nu vrea sa recunoasca ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008) _ Too much love will kill you |
o sa se obisnuiasca! si Ilinca a zis tot mama si Ionel era asa de necajit...dar pana la urma tot pe el l-a iubit mai mult!
stela, nu stiu ce sfat sa-ti dau...mai bine ar incerca Geo sau soacra sa ii dea bibe!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
amira_roxana spune:
simt ca ma apuca...
ma enerveaza mama ca ma f...e la cap sa nu-i mai facem baie Amirei, si eu tot ii zic ca eu sunt ma-sa si eu stiu ce e mai bine pt copilul meu si punct. oare cum o fi cand eu o sa ma duc la serviciu si o sa ramana Amira cu mama...

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
tuchita spune:
eu am spalat si culcat amandoi copiii si voi nik??
Gecko, ca mi-am amintit, in afara de foarte scumpa cum o sa fie cresa lui Patrick? adik cati copii, cate ingrijitoare, cate ore...asa de curiozitate, ca sa mai constat inca o data ca la noi nu e posibil!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Roxana, cum sta Amira cu mucii?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
amira_roxana spune:
tuchi, Amira nu prea are muci, ii scot o data dimineatza si atat. ea tuseste rau, ca si cum ar avea ceva in gat, daca ar stii sa expectoreze ar fi bine, dar nu stie. si ii dau prospan si zyrtech dar vad ca nu prea se lasa tusea asta...ai alta idee? alte medicamente?
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_