FIV 191
Raspunsuri - Pagina 20
Moniland spune:
Cristinici, concediu placut! 
gabita, la 6-7 zile de la punctie. Nu se ia dupa ET pt ca sunt fete care fac ET la 2 zile altele la 3 sau la 5.
Moniland spune:
Cristinici, concediu placut! 
gabita, la 6-7 zile de la punctie. Nu se ia dupa ET pt ca sunt fete care fac ET la 2 zile altele la 3 sau la 5.
Blanche25 spune:
Am fost la eco de Z18 de AC, si mi.a gasit chist de 5cm

, deci mai asteptam o luna, parca nu se mai termina, mereu trebuie sa o aman cu cate o luna....mi.a prescris alte AC, mult mai puternice..offff...si paguba asta cum a ajuns la 5cm????
maria08 spune:
Cristinici: concediu placut! Din cand in cand avem nevoie sa mai incarcam bateriile!
Mary_Lolutza: Multumesc!!
Blanche: Sa dea Dumnezeu sa se rezolve problema si luna viitoare sa nu mai amanati!!
Tabitha spune:
Gabita: iti tin pumnii 
Eu am facut luni ET, la 4 zile de la punctie. Am avut 2 embrioni, unul de 8 celule si unul de peste 12 celule, era deja ajuns la stadiul de morula. Mi i-au pus pe amandoi. Endometru - 10 mm. Acuma sunt pe tratament si sapt. viitoare, sambata, fac testul.
Bafta multa tuturor si sa auzim numai vesti bune.
Va multumesc tuturor pt. ajutor si incurajari.
LucaLuca spune:
Tabitha, excelent. Suna foarte bine ce spui tu acolo despre evolutia puiutilor tai. Sa dea Dumnezeu sa ii tii in brate peste noua luni!
Acum.... rabdare multa, multa! :)
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
LucaLuca spune:
Fetelor, intreba una dintre voi pe paginile din urma de Mihaele, fata cu stresul si tahicardia. :) Eu am prins-o in urma cu nu mult timp cand a dat un iures cu campania [am inteles ca a trimis inclusiv sms-uri la OTV - am ras sincer :))], deci probabil e prin preajma si ne citeste. Si mi se pare ca a scris undeva ca se reorienteaza spre Ungaria. Sa o ajute Dumnezeu si vina sa ne scrie cum a pocnit-o tahicardia ca are ala micu' colici. :))
Si, btw, am dat si eu in obiceiurile lui Mihaele: am dat o messa colectiva pentru voi, la basilica Sacré Coeur. Cineva se roaga pentru noi. Si va fi bine!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
pisic77 spune:
Buna fetelor,
Tabitha, bine ai revenit. copilasii tai cred ca erau tare frumusei. Sa stea cuminti in burtica la mamica lor 9 luni. Te pup si ma bucur pentru tine.
Gabita, si tu sa stai cumintica si sa ai grija de puiuti.
Nusy,
Catalina, stiu ca esti la greci si iti tin pumnii
Blanche, imi pare tare rau...
. Asta e si problema mea.Fac tot felul de chisturi. Sper sa se rezolve si luna viitoare sa incepem si noi ca nu mai am rabdare.
Mie mi-a venit cm si am recoltat din nou analizele de z2. Trebuie sa incep sa iau AC, pentru prevenirea chisturilor. Sper ca luna asta sa rezolv cu rana de pe col si sa vad ce zice dr. Pot sa incep si eu?
Raluca, sper sa fie bine si la tine. E adevarat ca PRL este sensibila la orice stres, dar nu la valori asa de mari. La valorile astea e totusi o problema hipofizara care trebuie rezolvata inainte de FIV, ca asa nu are nici o sansa sa se prinda ceva. Asteapta sa ai interpretarea de la RMN si vedem apoi ce e de facut. Te pup si multa bafta sa fie totusi ceva tranzitoriu