FIV 191
Raspunsuri - Pagina 19
dymomo77 spune:
Durerile de cap pot avea diferite cauze(la prolactina ta dc era ceva la hipofiza durerile de cap erau f frecvente si f puternice). Ma bucur ca la RMN a iesit totul bine, probabil cu tratament vei rezolva repede problema. Mult succes si sa ne zici parerea doctorului.
Dianadi spune:
Salut!
Vreau sa va intreb: daca un FIV costa (la Giulesti) cam 1300 euro - se returneaza 1000 daca nu reuseste?
Si in ce conditii?
Merci
gabita78 spune:
LUCA, mi-au transferat 2 embrioni, ambii de cate 4 celule.
Oricum, nu ma mai iau dupa celule si categorie caci data trecuta am avut 3 de 8 celule si nu a rezultat nimic.
Poate vine si la noi Mos Craciun mai devreme anul acesta.![]()

nusy spune:
Dianadi: un FIV la Giulesti(primul) costa 1400 euro.Nu se returneaza nimic daca nu reusesti,pentru ca ei oricum consuma medii,materiale,etc.Se returneaza,in schimb,300 euro daca nu se ajunge la embriotransfer(nu se fecundeaza ovocitele sau se fecundeaza si nu evolueaza ulterior embrionii pana la ET).Si,mai este un caz,parca(aici sa-ti spuna fetele care stiu sigur),cand este punctie alba(nu sunt ovocite) si se dau bani inapoi,dar nu stiu cati.
Nusy
verga spune:
Dianadi la Giulesti fiv-ul costa 1400 euro in ziua punctiei platesti 1100 euro in lei la cursul zilei si 300 euro daca nu se ajunge la ET se dau inapoi cei 300 euro
Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne
uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
verga spune:
cred ca in timp ce Nusy trimitea mesajul eu scriam
Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne
uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
mari_lolutza spune:
MARIA 08, suni la nr. de tel. 0213161277 la Giulesti si te programezi pentru consultatie la dr. Dracea.
si multa bafta !
gabita78 spune:
Fetelor, eu am o neclaritate.
Am citit ca embrionul se implanteaza in ziua 6-7 dar nu am inteles, ziua 6-7 de la punctie sau de la ET?
cristinici spune:
Dianadi are dreptate nusy. Intr-adevar la punctie alba se returneaza toti banii.
As vrea eu sa se dea banii inapoi in caz de nereusita.
Nusy bafta in continuare.
va las ca mai am de facut bagaje, plecam in concediu.
cristinici