FIV 191
Raspunsuri - Pagina 16
catalina2307 spune:
si flora microbiana din sumar de unde vine? Io nu pricep nimicuta.Poate ca-s blonda.
mari_lolutza spune:
CATALINA 2307, asti-s handicapati cu totii sau ce au? Pai sa se hotarasca odata daca ai sau nu ceva. Se joaca cu nervii si sanatatea ta si nu numai.
catalina2307 spune:
Fai mamica -voorba lu' Luciu in serialu cu tigani- la Medsana si Polisano. Apai io imi bag picherele in ele analize si nu mai dau leut pe verificari dastea romanesti.
21ali spune:
Buna fetelor,va citesc zi de zi si tare as vrea sa ajut si eu cu un sfat numai ca recunosc cu toata rusinea ca nu ma pricep inca nu am trecut prin ce treceti voi-mai am putin.Referitor la clinica din Iasi ,Laura te-as sfatui sa mergi la dr cu experienta cum au zis si fetele dinainte.Ele m-au ajutat si pe mine unde sa ma orientez si daca ar fi fost dupa inima mea plecam direct infara cum pleaca fetele in Austria dar trebuie sa tin cont si de acesti nenorociti de bani si m-am orientat catre dr Dracea.Parerea mea personala este ca d-nul dr Onofriescu nu are experienta ptr FIV ,am fost pacienta d-lui totul este pe banda rulanta si mie azi imi spunea ca am uter ptr sarcina gemelara iar la urmatoarea consultatie mai bine sa infiez......ce Dumnezeu sa mai cred!Alegerea este a ta!FETELOR CAPUL SUS,TRAIM IN ROMANIA!!!!!!!!!!!SI TRAIM BINE!!!!!!!!!!

impatience spune:
Catalina, nu stiu daca e asa, dar mie la Bio Diagnosis mi se pare super ok si mi se par foarte draguti, amabili si profesionisti. Poate vrei sa incerci acolo? te pup
catalina2307 spune:
Va pupacesc, fug la aeroport. Sa vedem ce zic si grecii. Pupacesc fivoasele ,ne auzim duminica.
fireyes spune:
mai imi fac si eu aparitia, cand si cand...
am inceput in sfarsit tratamentul, am facut prima (si ultima sper) injectie de dipherelin 3.75, iar daca analizele ies bine, din 2 oct incep si menopur si dupa, zbor catre austrieci...
Gabita, eu sunt cam subreda de fel la cap infectii, cistite, anexite si alte alea si intr-adevar, mi s-a intamplat aproape de fiecare data sa urinez cu sange. insa lucrurile se intamplau f rapid, adica in 1/2h-max 1 h, sangeram zdravan si nu mai puteam suporta durerea. iar cu o ora inainte abia simpteam ca incepe oarece sa ma apuce... si fara antibiotice puternice nu ma rezolvam, desi intotdeauna am evitat antibioticele...
dar mai ales ca citeam mai din urma ca e vorba de firisoare rozalii, astea, din cunostintele mele, au legatura hormonala, plus ca ce ti se intampla tie dureaza de ceva vreme.
eu cred mai degraba ca se intampla lucruri la tine in burtica
oricum, ceaiul de codite de cirese ajuta mult.
Sanatate!
va pup pe toate si va tin pumnii in toate incercarile!
still counting...
mimi_m spune:
Multumesc celor care m-au incurajat, intradevar, nu trebuie sa numeri cate injectii ai facut ci cate au mai ramas... la mina mai am doar doua , maine .
Sunt pe ultima suta de metri, maine voi vedea ce fac cele 7 ovocite si se va stabili cand fac punctia .
Stiu ca in ziua punctiei se face internare... oare pot cere concediu medical ? zilele mele de concediu s-au cam dus pe drumurile la Buc.
Voi a-ti incercat sa cereti ?
Multa bafta tuturor