Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)
Raspunsuri - Pagina 7
kay spune:
scuze daca deranjez, dar m-am gandit ca poate aruncati un ochi aici, e un bazar pentru Sonia. daca aveti timp, poate gasiti ceva sa va placa/ ce v-ar trebui.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844
numai bine,
Oana
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Yagmur spune:
Neata.... victoria CFR-ului ne mai incalzeste sufletele... tare frig este pe la noi
Roxanica, ma duc sa vad pozele imediat
Donia, si mie imi place poza aia.... asa este, trebuie sa ma mai uit la ele cand dau tarcoale butoiului
Teutz, e fantastica fata ta... mi-e dor de voi...
Ruxandra, sper sa treaca repede supararile si sa nu fie ceva grav.. chiar ma gandeam sa te sun intr-o zi sa mai stam de vorba
Aka, ma bucur tare mult ca ii place la gradi...
Asiza, Denis cum este? Musai sa va fac o vizita intr-o seara
Kiki, voi ce mai faceti?
Tot n-am terminat de citit.. iarasi mi se schimba sefu'... off... m-am saturat de schimbarile astea..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
ruxandra_sb spune:
Multumesc frumos
. Chiar ca sunteti minunate. Da e numai treaba mea sa gasesc .. the way out. Si, parca ca niciodata, chiar nu-mi dau seama care-i. Poate ar tb sa dau cu banul. Acs, Dia, Roxanica, Teutz, Donia, Yagmur. 
Gazella e vorba de filmul "Mamma-mia", facut dupa musicalul cu ac nume.. pe muzica lui ABBA.
Acs, mi-l si inchipui pe Rila dansand. ![]()
Kikineata, ma bucur ca ti-ai gasit linistea. Inseamna ca-i solutia a buna pt voi. Ce faceti.. cautati bona sau ramai acasa? Si cam da.. numa ca mult mai complicat.. implica multa lume, viitorul lui M, si tot asa.. 
Yagmur, faine poze. Luca rugbistul un barbatel in devenire, iar tu arati super.
Dia, pot sa-ti spun c-au fost deliciosi.. ca de fiecare data.
Cum cine? Gombotii! Acu astept cu nerabdare ziua Oanei sa ma mai infrupt iar.
Roxanica vai ce frumoase sunt! Multumesc.
Ma duc sa mai bag o tura la vizionare. Si sa-mi notez ce tb musai vazut. Pacat ca n-o sa te vaz si pe tine.. raza de soare.
Desiree, bine ca nu-i salmonella. Astia cu analizele fals pozitive incep sa ma dispere.. cand te gandesti ca destui nu le mai repeta.
Dianav, habar n-am cu vinul in friptura.
A_deju multa sanatate la Englitera dorim.
de M (6) si G (1)
kikineata spune:
De ieri pe la 5 -6 dupa amiaza si pana la 10 dimi la spital. Perfuzie hidratare/saruri. Era moale, apatica, incercanata. Febra nu mai avea si nu mai are, diaree vreo 5 scaune. De cand ne-am internat abia acu avu primul scaun mai tare. Stresul de la spital a constipat-o. Analize sange, confirmata viroza, gastroenterita mai simpla, deshidratare nivel acceptabil. Control, internat, 9 intepaturi pt. un rahat d ebranula. Juma d eora 3 femei s-au chinuit, a transpirat drept urmare a capatat s-un guturai, iar muci, si tuse ca pe asta n-o aveam. Ideea crunta e ca pe langa toate relele ii dau toate maselele alea mari. Una a spart si 3 sunt pe cale. Mereu facea muci si era dezechilibrata cand dadeau masele, caninii. O sa fie greu dar acum e terorizata, nu putea intra nimeni in salon ca urla, am iesit la cerere dar era contactul meu asa ca a fost OK, acu sa vad cu toate cum va fi.
As zice multe dar sa-mi revin.
Ruxandra inteleg si nu prea...hai fi mai explicita sau zi-mi ca sunteti uniti si puneti de consiliu familial sa ajungeti la solutia optima :)))
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Ruxandra, Dianarus va rog spuneti-mi ce e bine sa dau sau ce are efect la mucii din gat ce dau tuse seaca, nu poate elimina, inca nu se rupe sau prea putin. Si pe nas m-am saturat d eVibrocil, colargol, olynth,...ceva care da rezultate frate exista. Parca Dia sau A-deju stiau ceva...cu olynth aroma teraphy si inca ceva...daca-s tuta si nu-mi notez :(((
Dianarus...ce pot in stadiul asta sa-i pun la aerosoli? Cum o fac sa stea. Am aparatul egeaba. Cred ca am fluimicul fiole in casa...sau zi-mi ce are efect pe mucii astia in spatele gatului/nasului.
Donia, Garga nu bea apa daramite sarurile alea-n puii mei de saruri. Mi-au dat Gesol de la spital; sa vad ca e mai salciu n-are gust asa sarat si nici aroma. Macar cu inimioara e bine. Avea 140 batai/min la plans sfasietor. Deci cred ca nu mai e nici tahicardica.
Bai 4 masele deodata ce naiba-i asta? Si primele 4 masele tot odata au iesit!!
Monicabb spune:
Acs, ce frumos poti sa povestesti. Pozitiva totdeauna, ma ajuta foarte mult.
. Merci ca mi-ai povestit, rumeg si eu cum sa fac programul. Pana acum il culcam pe Dragos primul ca sa pot sta in liniste cu Teodora dar parca as face invers. Sa vad daca o sa colaboreze si Dragos ca e lipit de mine in ultimul timp.
Ruxandra, 

.
Dragos e bolnavior... Of. Aseara a dormit tare prost, vorbea saracu in somn, vaca, muuuu, diiii, hopa, fel de fel de amintiri... Apoi a vomitat lapticul si a adormit. De dimineata iar a vomitat laptele. Totusi e in stare destul de buna, i se facuse foame pe la 12, dar azi trebuie sa fiu a lui nu-i place deloc de sora-sa. Il inteleg. Diaree nu a facut. Bine ca sunt inca la ai mei si mi-e usor asa desi abia astept sa plec la mine acasa. In seara asta voiam sa plec, sa vedem cum mai e situatia.
Copilul meu asta mare, de fiecare data cand e in fundul gol, nu numai ca se trage de cocosel dar mai nou isi baga si un degetel in poponeata. Poa' sa fie si altceva decat pur si simplu exploarare? Viermisoi, ceva? Zic si eu. Acum ma gandesc ca poate de asta s-a imbolnavit, cu toata grija de a-l spala pe maini.
Teodora in continuare e linistita. S-a trezit mai des noptile trecute dar nu plange decat un pic de tot si in situatii foarte clare, fie ii e foame rau si eu nu sunt imediat laga ea, fie o ating cu mainile reci, fie o doare burtica si trebuie sa scoata aerul. Imediat cum o pun pe umar, sau pe burta mea, pac, a si garait. Si Dragos a fost cuminte dar stiu sigur ca erau seri in care nu mai puteam si ma mutam in sufragerie sa dorm cat timp il linistea tati.
Sa vedeti cat e de simpatic Dragos cu sora-sa. Bine, nu azi. Nu suporta sa o auda plangand si incearca sa o linisteasca. De cele mai multe ori se bate pe burtica si zice brate, brate (bate) ca sa o linisteasca el. Accepta sa il iau pe el in brate si el pe Teodora. Atunci o mangaie si ii spune 'Taci!'... Daca suntem in alta camera si ea se aude, Dragos e inaintea mea langa ea. E baietel tare de treaba.
Va pup
dianav spune:
Multa, multa sanatate pentru Garga si putere mamei!!! Mai bine nu mergeati la spital, mai ales ca viroza era relativ usoara si nici deshidratata nu era...dar tu nu aveai de sti lucrurile astea.
Ce de enteroviroze toamna asta!Vad ca si Dragos e bolnavior. Multa sanatate si voua!!
kikineata spune:
Of Diana, chiar nu-mi pare rau. Cu toata suferinta s-a pus pe picoare dupa 3 ore d eperfuzii canta, vb cu un bebe prin geam din salonul celalat, a adormit..fantastic...zicand nuna, nuna de pe cer...se vedea exact prin fereastra noastra o luna plina si treceau norii ea facea bau, iar aparea luna ....era terminata, se aseza pe jos in genunchi sau cu capul pe gresie, incercanata, buzele se lipeau de uscate,pielicica la buza rupta...ehehei si io as fi vrut fara...Dimineata a fost crunt la 6 a intrat una tipand ...v-am adus ceiut (in gand am putut sa-i zic ca fac ceva pe ceaiul ei, o alta vita a aprins lumina si ne-a adus apa....a culminat cu a treia vita care stergea pe jos si urla la una de pe hol..s-a trezit Garga plangand rau, se speria de oricine intra. Am dormit cu ea cu toate ca eram singure si 3 paturi, nu m-am miscat pana dim la 8 si cu ea in brate cand intra careva. Bine ca suntem acasa acum. Mica zicea mereu aide atasa (acasa) si tati, tati si zice cam tciati alintata asa. A stat si tati cu noi pana aproape de somn si la 8 dimi era la noi. E innebunita dupa el, de fapt unul dupa celelalt.
roxanica2006 spune:
Off, Kikineata, vad ca nu e bine garga...tare rau imi pare!!Draga de ea, da' ce urata viroza a cules! Pana te sfatuiesc fetele cum e cu tusea asta seaca, vreau sa-ti spun ca noi am avut un episod de genul asta si am ajuns la concluzia ca, in cazul nostru, aerosolii cu fluimucil au facut mai mult rau, nu stiu cum, i-au declansat o tuse atat de puternica si interminabila. Pe de alta parte cunosc copilasi care se vindeca repede si usor cu aeroslii astia. Pai stii cum sa faci, o tii in brate, va uitati la desene, filmulete, poze, o lasi sa-si tina si singurica aparatul...Dianarus, m-a sfatuit atunci sa-i dau SINECOD, sirop, spune ca la ei functioneaza f. bine. Din fericire, n-a mai fost cazul, ca lui David i-a trecut tusea, brusc, ca prin minune. Tot pt. tuse seaca eu stiu de Paxeladine si Tusin. Noua tot ne spune dr. ca nu sunt indicate siropuri de genul asta pt. ca impiedica eliminarea secretiilor, care se pot suprainfecta. Ii dai o zi cel mult sirop din asta si apoi treci pe expectorante. Oricum dr. tau stie mult mai bine ce i se potriveste Sarei.Dar daca e viroza ii mai dai antibiotic?? si cum a stat micuta nemiscata in timpul perfuziei?? atat era de moale??offfffffff
Monica, multa sanatate si lui Dragos! Sa stii ca si tu esti echilibrata si povestesti la fel de frumos ca si Acs, despre minunatii tai copii 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
desiree spune:
kiki, imi pare tare rau...groaznic..inseamna ca antibioticele alea au fost cam degeaba, nu?..si cat s-a chinuit cu febra aia...sper sa va faceti bine in curand! o pup pe obrajori!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic