Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)
Raspunsuri - Pagina 21
Dbunny spune:
desire ma bucur ca ajuta la stomacel pastilutele.
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
saryta spune:
Kiki -
suntem ok cat de cat ... ne luptam cu o laringita, pina ieri avea doar Tony dar de azi au amandoua. Sara azi nu a mers la gradi si a fost tare suparata. Ma enerveaza la culme vremea asta nasoala...ele vor numai afara, dar asta e - mergem inainte,
Multa sanatate bolnaviorilor
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Dia1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandra_sb Dia, ai mei flacai n-au acceptat decat biberoane Chicco. Bine nu alea mai ieftine.. ca-s naspa si curge la greu din ele. Dar pe cele well being le iubesc. Sa nu vaza Nuk, Avent, alea minunate anti-colici si so on..Unele modele de scaune de masina Chicco cu Isofix/fara vaz c-au luat note f bune/bune la test. Si de ce esti contra carucioarelor?? adica ce-au? Noi nu avem, asa ca nu le stiu in amanunt; si tocmai ii povesteam unei burtici despre noul magazin Chicco din Buc, sa arunce un ochi pe-acolo. de M (6) si G (1) |
hihihi.. oana mi-a aruncat de toti peretii cu biberoanele chicco, nici sa nu le vada dar carucioarele sunt naspa rau.. adica am vazut la prietenele mele muuulte modele, toate sunt dificil de inchis (mai ales dc ai si copil in brate), se manevreaza f greu pe drumurile din romania, si tb sa impingi la ele frateeee
... nici gratis dc as primi unul nou si nu l-as folosi... acum eu iti fac comparatie ca si carucioare cu graco si cu quinny, adica ce am avut eu, nu cu altele... pai quinny si graco erau lux, parca mergeau singure (intr-o perioada, pe vremea cand oana mai statea in carucior, tot vroia in caruciorul fetelor prietenelor mele... si asa tot faceam schimb de carucioare cate 2-3 strazi, ca sa mai stea copilul linistit in carut... si era cosmar pt mine sa trec de la caruciorul meu la carucioarele lor, care erau chicco amandoua... asta pana s-au saturat ele si le-au schimbat o sa merg sa incerc scaunul de la chicco, mai intai sa vad cum sta oana in el... dc e comfortabil, ma gandesc sa-l iau, ca e ieftin si are note ok la teste... si mai vad inca vreo 2 si ma hotarasc.. anu' asta, sper
Dia1609 spune:
dbunny, desiree, am auzit si eu de ultralevura... e praf sau pastile? ca ma bate gandul sa cumpar si io sa am in casa....
oana a venit azi de la gradi cu muci... si acum, in somn a tusit de vreo 5 ori
... sper ca nu se imbolnaveste acum cand tati e plecat pana duminica 
desiree spune:
dia, e un fel de praf inchis in capsule mici..se pot da cu lichide, nu au gust...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dia1609 spune:
am vb cu flore azi: e bine, bb e maare, cica o sa aiba peste 4 kg, alessuca merge la gradi de azi, iar casa e inca in renovare, dar cu sperante ca intr-o luna sa se mute acolo inapoi, ca sunt deja la stadiul de finisari... mai multe detalii maine, ca ma vad dimineata cu ea la o cafea :))
iulia-stefy spune:
dianav, multumesc. Imi imaginez ca era tare dulce Oana mergand lipa-lipa spre lift.
Dbunny, eu cred ca au un motiv ca musca. Stefy cred ca se razbuna pe mine ca merg la servici si nu mai sunt cu ea toata ziua. Sigur si el are un motiv, de musca numai la cresa. Sper ca o sa le treaca curand.
desiree, multumesc pentru oferta. Daca se poate, eu as incerca. scriu PM.
Dia, si Stefy a agreat doar biberoanele Chicco, pentru ca imita forma anatomica a sanului. Multa sanatate Oanei. Sa dea DD sa nu fie nimic. Ma bucur ca Flore e bine. Transmite-i salutari de la noi.
saryta, multa sanatate fetelor.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kikineata spune:
Dia, am innebunit de ras fato esti o carcotasa si o fitoasa....Dar retine..io te-ntrec:)) glumesc. Deci la noi pur si simplu au satisfacut cerintele. Caruciorul nu-ti zic ca-l folosim de 2 ani si mai merge 1 an , poate 2. Ala cu trei roti/3 in 1 si-a scos banii dublu. Avem si McLarenul ala pt. pus in masina la drum dar nu l-am folosit deloc vara parc afara....rar. Mi-e asa usor de manevrat, carat, Garga sta cel mai comod...oricum nu-ti mai iei carucior asa ca bafta la ce-ti place.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Donia spune:
Fac eu subiect nou... parca nu s-a mai anuntat nimeni, nu?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Bine nu alea mai ieftine.. ca-s naspa si curge la greu din ele. Dar pe cele well being le iubesc. Sa nu vaza Nuk, Avent, alea minunate anti-colici si so on..
de M (6) si G (1)