Aspirante optimiste > 20 (346)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

oofff

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

buna seara fetele

eu nu stiu ce sa va zic ... te-am ascultat lala si mi-am luat si surecheck si barza ...

v-am zis eu ca pic in panta ailalta si incep nebunia testelor ...

surecheck rezultat la fel ca clearblue de ieri ... umbra deabia vizibila la lupa ... si cand zic abia vizibila e aproape invizibila ... mi-e ca mintea mea o fabrica umbra aia cand de fapt nu e acolo ...

barza ...alta poveste ... umed era umbra aproape invizibila si cand s-a uscat testul unbra a devenit vizibila si la lumina camerei ... dar e o liniuta ffffffffffffff fina ...

eu innebunesc cu testele astea ...

DE CE NU IMI VINE CICLUL daca testele sunt negative ?!?!?!?! si de ce m-am dereglat cu Duphaston cu tot ?????

Mergi la inceput

apropos m-am uitat si azi pe clerblue de ieri ...

azi uscat se vedea umbra mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bubu ai rabdareeeeeeeeee... se poate sau nu sa fie sarcina.... clear blue asa este el f palid de obicei...mie nu mi-a placut deloc acel test...si mie mi-a iesit primul barza de abia daca te uitai la lumina zareai ceva....dar eu cum nu mai vazusem niciodata o astfel de liniuta mi-am dat seama ca se intampla ceva... si am mai facut inca un test dar abia peste 2 zile....stai relaxata...manaca bine si nu te mai gandi la altele...eu am avut temp corpului putin riodicata in schimb nimic deosebit....nici nu-mi venea sa cred ca sunt gravi...si apoi a iesit slaba a doua linie...si abia la o sapt de intarziere a iesit rosie cum trebe... asa ca AI RABDARE SI INCREDERE...

anidaz... da e o idee sa ma incuscrez cu mihaela....eu fata...ea baiat....suntem din acelasi oras....frumoase coincidente....te pup mult si ai grija de tine....

pupici pe burtici la fiecare...sa se ia la toata lumea...

18+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

buburuza1979 si facut testele dimineata sau seara? si daca seara macar cu retentie urinara de 3 ore? Pls... pentru rezultat concludent! La testele barza o liniuta fina inseamna negativ, dar daca este foarte pala dar aprox. de aceiasi latime cu cea de control este pozitiv. si bafta multa!

cami antonia ca sigur asa se ia !!!

Fug si eu la ! Vise placute si puricii sa va sarute !

Hai cu

Mergi la inceput

barza am facut dimineata si surecheck pe la pranz dar da cu retentie de 3 ore ... m-am tinut pana nu am mai putut

nici nu ma mai uit sa vad cum e liniuta aia ... ca incep sa vad mai multe in curand la cat m-am holbat la ele ...

asta e ...
om trai si om vedea ce se ne mai aduc zilele urmatoare ...

oricum test nu mai fac curand ca innebunesc de-a binelea

Mergi la inceput

bubu ce mai astepti??? fa test de sange...surecheck cu o linie palida a 2-a????? e pozitiv mama...poate poti sa pui si poze! eu iti recomand test de sange!!

my somebody....

Mergi la inceput

nu nu nu lala

barza are linie pala

surechek abia se distinge ceva la lumina zilei ... acum pe seara chiar nu mai vad nimic ...

mai astept ... e mai sigur

asta ca sa nu innebunesc de-a binelea ... si nu e cazul sa o innebunesc nici pe dr mea deocamdata din mom ce nu am ceva clar la mana ...

Mergi la inceput

da..da..la mine nu s-a vazut nik la surecheck scumpa mea..io cred ca-i cu ochisori..mai dureaza pana te convingi tu! eu-s convinsa

astept pe rallu..sa vad si la ea

so....neeeeeeeeeeext!

my somebody....

Mergi la inceput

offff sa ai gura aurita lala

dar eu asa sunt din fire mai sceptica ...

pana nu vad 2 liniute vizibile (nu neaparat de aceeasi intensitate) si nu la lumina reflectorului, nu ma conving

Mergi la inceput