Aspirante optimiste > 20 (346)
Raspunsuri - Pagina 17
mihaelacg spune:
anidaz, nu vreau sa te pun iar pe jar, dar daca te-a insemnat? stii vorba asta nu? daca e de la implantare?
doamne ajuta sa se fi prins luna asta.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica
13+
ruxandrab spune:
Anidaz
suna promitator
Oana
merci de retete
si acu sa va povestesc si eu... m-am lasat de fumat cam acum 1 an, la insistentele sotului pt ca eram la monotorizari si tigarile reduc fertilitatea. Am fost un pachet de nervi cred ca mai bine de doua luni, ma certam cu toata lumea, unii chiar mi-au spus ca m-am schimbat foarte mult, ca nu mai sunt asa de "toleranta"
, adica in paranteza, sunt cam acra. ![]()
Referitor la testele de saliva, eu am mai zis ca dupa mine sunt o prostie. Am unul pe care l-am folosit de cateva ori si acum zace intr-un sertar. Dupa mine sunt prea multe restrictii: sa nu bei, mananci, bla, bla ca deterioreaza rezultatul.
Eu sunt in asteptare si ma cam omoara asteptarea asta, mai am o saptamana, dar sper si de data asta. O sa vedem. 
Hai cu

anidaz spune:
Mi-e frica sa ma gandesc ca ar putea fi de la implantare,desi atunci cand cumnata mea mi-a spus ca i s-a patat chilotul nu am stat pe ganduri deloc si i-am spus ca e insarcinata si am avut dreptate.De ce la mine mi-e frica sa-mi spun asta?
Ce pacat ca linistea mea s-a dus...
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
ruxandrab spune:
mihaelacg Felicitari pentru putulica ![]()
si am uitat sa va spun ceva: am mai fumat o tigara acum o luna ca eram foarte foarte suparata si asteptam un raspuns. Tineam eu minte ca tigarile te calmeaza
de unde ... practic nu am simtit nimic
dar totusi va spun ca din cand in cand as mai fuma o tigara, dar ma abtin.
Hai cu

anidaz spune:
Ca sa schimb subiectul va spun ca mi-am mutat astazi clasa.E superb aici in noua locatie ,maine fac poze si va pun si cu cea din care am plecat si cu cea de acum sa vedeti diferenta.Abia astept sa vad maine reactia copiilor mei,dar si a parintilor.Pacat ca mobilierul este vechi si strica putin aspectul ,dar m-am gandit sa-l reconditionez ![]()
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
ruxandrab spune:
Anidaz
Oricum gandeste-te ca mai sunt 3 zile pana la testare. (din astazi au mai ramas doar cateva ore). Vineri faci test !!! Clar !!! si e cu II!
Si in al doilea rand: NU TE STRESA!!! Iete aci niste bautura sa iti treaca 

Hai cu

lalala13 spune:
hei fetele..eu tot asteptam de la bubu sau de la rallu ceva..si cand vad...adina!! super..poate poate
ruxandra faza c tigarile si fertilitatea e si nu e. am o verisoara care are un baiat si a ramas din nou cu gemeni..si fumeaza de rupe....so...
vrancioaia eu stiam ca afecteaza..si al meu e cu tigarile si cu bericica in fiecare zi...si e cam la limita cu numarul!!dar inca e ok
ganesha nu stiu ce sa iti zic dar am auzitc a spalaturile cu bicarbonat ar face bine la ce ai tu..dar nu stiu sigur...
eu va pup..am terminat orgametilul si sunt in asteptare 10 zile..numa' ca eu tot visez ca-s gravida..nu stiu ce naiba am
my somebody.... 
anidaz spune:
Nuuu fetelor ,nu va ganditi la mine fiindca eu...imi fac sperante in fiecare luna ,dar degeaba.Si acum sincer,mi-e frica fiindca se apropie iar ziua cu testarea si stiu ca nu ma rabd si parca vad ca iar imi dau cu capul de pereti 

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Hai ca plec la culcare ca nu-mi mai simt picioarele,maine intru pe la pranz cand vin acasa.Va povestesc cum a fost prima zi in clasa noua.
Pupici la toate,

Noapte buna si vise linistite,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!