Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (111)
Raspunsuri - Pagina 22
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Doamne-ajuta! Un recipient mai mare n-ai sa-mi trimiti Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Sheri super pozele ...voi ati facut baie cu ea in cada de la 5 saptamani?Te intreb ptr ca eu ii fac incada de la 4 luni si toata lumea se uita urat Catus cam dolofanel domnisorul Ellis eu i-am dat pastrav,macrou la gratar,somon la gratar,pangasius cu legume,salau la restaurant si le-a mancat fara nicio problema anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
si eu ii fac in cada de la 2 luni... Si se uita lumea speriata ca ...vaiii ii intra apa in urechi

... de parca la bazin la inot nu ii intra 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Ank83 spune:
Raul e pedepsit.. Sta in patut ca la masa a vrut sa ma loveasca de cateva ori..
.. Si nu e prima data... Sunt foarte suparata pe el.. Acum sta si tot vorbeste singur acolo si mai zambeste sa il iert... dar ma tin pe pozitii
. Sper sa nu se faca un rau ca super nany e pistol cu apa 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui uberbax
19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
la noi nu cred ca are legatura cu asta... e agitat in fiecare noapte... adica el nu are o noapte in care sa doarma linistit fara sa geama sau sa se smiorcaie sau chiar sa planga (cred ca plange fie de la vreo durere de dinti/burtica sau ca viseaza)...
sincer sunt in ceata rau... sper sa ne ajute si pe noi vizita asta la medic...

doamne ajuta si sanatate!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Raul e pedepsit.. Sta in patut ca la masa a vrut sa ma loveasca de cateva ori.. .. Si nu e prima data... Sunt foarte suparata pe el.. Acum sta si tot vorbeste singur acolo si mai zambeste sa il iert... dar ma tin pe pozitii . Sper sa nu se faca un rau ca super nany e pistol cu apa ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
saracutu... deja e pedepsit???

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
ellis spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Ellis dar ii pui in manuta cate ceva de mancat ,paine de ex? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
cred ca si pe ma-sa i-o pun...
acum suntem dupa masa de fructe care a durat o ora, a mancat 80 gr mar cu piscot razuite pana a dat sa vomite de cateva ori, cateva gurite de pruna, mai mult degete de ale mele, a muscat din banana de vreo 3-4 ori si incerca sa-si indese un piscot pe gat...ca asta ii place si isi umple gura cu el pana se ineaca...e bine, nu? acum imi zmulg parul din cap gandindu-ma ca vine si masa de pranz care tot asa va decurge, doar ca pe gat isi va indesa paine.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Raul e pedepsit.. Sta in patut ca la masa a vrut sa ma loveasca de cateva ori.. .. Si nu e prima data... Sunt foarte suparata pe el.. Acum sta si tot vorbeste singur acolo si mai zambeste sa il iert... dar ma tin pe pozitii . Sper sa nu se faca un rau ca super nany e pistol cu apa ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
sa vezi cand apare si aia mica coalitie pe ei
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
citat din mesajul lui eladea2005
saracutu... deja e pedepsit??? ![]() |
...speram ca poate si adoarme intre timp
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Ank83 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman
sa vezi cand apare si aia mica coalitie pe ei anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
te bucuri nuuuu???!!!!

... din pacate nu am doua patutri sa pedepsesc pe amandoi atunci.. desi grasanul e posibil sa sara pe atunci din el Ank
Raul
17.10.2007si
de
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
...speram ca poate si adoarme intre timp Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
asa, asa mami... acu mai vii de-acasa...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...

Alesia (30.10.2007)