Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (111)
Raspunsuri - Pagina 20
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata fetele ![]() Azi chiar nu tip ca ma ustura gatul rau de tot ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Buna dimineata!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Sheri daca vrei iti trimit o sticla cu apa ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Doamne-ajuta! Un recipient mai mare n-ai sa-mi trimiti
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
catus76_ro spune:
Buna dimineata dragi mamici!
Am revenit si noi dupa o "scurta" pauza in care am fost in concediu si in care bebe a fost un pic bolnavior.....Am inceput cu un concediu scurt in doi, pe Cristian l-am lasat la tara la parintii mei..recunosc ca nu am murit de dorul lui

...l-am gasit plin de bubite rosii de la caldura...in tara fusese canicula, noi ne lafaiam la 20 de grade in germania....bubitele i-au trecut acasa in cateva zile.....apoi am plecat toti trei la mare vreo 4 zile...fericire max pt el.....balacitorul sef al plajei![]()
..carat pe plaja carucior, piscinuta, umbreluta si alte alea.....

...apoi plecat direct la buzau la o prietena si apoi la casa ei de la munte ,la Basca, ozona superrrrrrrrrr...stat si acolo vreo 4 zile.....il caram in brate sau pe umeri peste o punte de vreo 100 de metri, urcam pieptis zilnic o panta mare si luuuuuuuunga sa ajungem la o minunatie de pajiste cu umbra si capite de fan....bubu era super-incantat si aici....seara mai trebuia neaparat sa sa-i facem o plimbaria cu caruciorul prin sat ca sa isi ia portia de oameni...se pare ca daca nu vede oameni in jur nu se simte bine

...apoi am revenit acasa.....
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!
Sheritra spune:
Neata si de la noi! Aadica de la mine ca restul casei
la greu!
Acum m-am trezit si eu eh ce vreme sa tot lenevesti in pat!
Elis, peste eu pap zilnic, d-aia am crescut mare si frumoasa
! Alesia primeste si ea normal, a papat si saramura si bors de peste si la cuptor si la borcan.... ehe, e plina de fosfor!
Uitati poze si de la noi din vacanta
http://community.webshots.com/user/Alecutu
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
catus76_ro spune:
Ajunsi acasa, dupa vreo 2 zile s-a manifestat o raceala....s-a trezit vreo 2 npti plangand ca nu mai putea respira de mucisori, stranuta si tusea usor...am fost si la dr dar se pare ca nu a fost asa de rau cum credeam noi...acum i-a trecut![]()
In rest...tot zero dinti la aproape 9 luni, papa tot...poate mici mofturi la fructe..si mai cere laptic...in general ii dau 210 ml, dar i-am mai dat si 240 si 270 ml...acum are 12,5 kg si 75 cm![]()
Il pun in premergator...dar...zero miscare...mai perseveram
...si zilnicele lui plimbari dim si seara prin cartier...sa vada oameni
...mai rau e cu vremea asta...dar tot am iesit, macar un picutz![]()
Multa sanatate la bebeii bolnaviori si felicitari celor care au facut diferite progrese...dintisori, pasi, papa....

Multi pupici...la mamici si bebici!

![]()
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!
ellis spune:
| citat din mesajul lui Sheritra .... ehe, e plina de fosfor! Uitati poze si de la noi din vacanta http://community.webshots.com/user/Alecutu Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
lumineaza?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ellis spune:
Alessia papa o data sau de doua ori pe sapt peste, noi nu prea ne omoram, mie imi plac pestii mari(crap de Dunare, somn) ca n-au oase; si pastravul...da' se zice ca ala nu e peste
; ei i-am dat pangasius si pastrav.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
uberbax spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Si noi il vom face tot dupa un an , adica prima doza undeva pe la un an si 4 luni deoarece avem infrarix la un an, ROR la un an si o luna O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Asa avem si noi vaccinurile si de aceea il fac dupa un an!
ellis spune:
GINA - pupici, 12,5 kg?
pai noi suntem codasii, 8.4 kg, 77 cm
SHERY - ce soft-ista ai!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
ancadragoman spune:
Sheri super pozele ...voi ati facut baie cu ea in cada de la 5 saptamani?Te intreb ptr ca eu ii fac incada de la 4 luni si toata lumea se uita urat![]()
Catus cam dolofanel domnisorul![]()
Ellis eu i-am dat pastrav,macrou la gratar,somon la gratar,pangasius cu legume,salau la restaurant si le-a mancat fara nicio problema![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA

17.10.2007
de
care