Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (111)
Raspunsuri - Pagina 18
vali_delide spune:

Salutare...Am intrat sa va spunem ca si noi concuram vineri dimineata la mersul de-a busilea...succes tuturor si o sa ne faca mare placere sa ne vedem cat mai multe mamici si bebei.
printesa roz
fotomodel
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
Sheritra spune:
Popbianca, pupy multi, sa dea DD sa fie bebe cat mai repede! Poate mi se ia si mie de la Ank!
Dany, vezi ca la Avent au tetine speciale pt mancare semisolida (cereale, suc de legume, etc)
Ancuto, slabe sperante de ramas natural, n-am cu ce! Unde n-ar fi asa si-as scapa de tot stresul! Andreea a tras lozul cel mare, m-am bucurat mult pt ea, acu musai sa-l faca si pe bb3!
Eu astazi am facut un crap mare-mare-mare la cuptor, il eviscerezi (inclusiv branhiile), il cracesti
, adica il desfaci pana devine plat dar fara sa-l tai in doua, si-l lasi cu solzii pe el. In tava de cuptor pui o tara de ulei, un pat de cartofi rondele subtiri, asezi pestele cu putina sare pe el si-l bagi la cuptor. Separat intr-un castron umpli cam jumate din el cu suc de rosii, usturoi marunti (cat mai mult daca-ti place) sare, condimente, ceva iuteala. Cand e pestele rumenit torni maclavaisul peste el si-l mai lasi un sfert de ora. Se pune in mijlocul mesei cu tava cu tot si se mananca tot!
Eladeea, sa stii ca m-ai ghicit cu doi bebei, la primul FIV imi doream gemeni, cand mi-a spus la eco ca-i unul parca am simtit asa o mica intepatura ca de ce nu mi s-a indeplinit dorinta. De, lacomia! Dupa ce am vazut la alte prietene cum e cu gemenii, cat de grea e sarcina si cate riscuri, am rasuflat usurata. Iar acum o iau de la capat, cum mi-o fi norocul, numai sa se prinda. Normal ca nu ma vad mama de trei iezi!
Ank, felicitari pt scoala, mama da ai putere si vointa, nu mai trec pe la ecole pana intra cupilu in clasa I! si atunci cred ca voi avea emotii sa nu ma scoata la tabla!
Kemimay, bine ai venit si sa-ti traiasca puiutul!
Se face vaccin antigripal? Hmmm. Voi le-ati facut puiutilor Rotarixul? E adevarat ca se face pana in 6 luni? Asa mi-a zis o enervanta de doftoreasa, dar auzisem ca se face in jur de 1 an, da ea mi-a spus ca gata, a zburat puiu cu ata....
A mea nu face la olita, cade cu funduletul in ea! Trebe sa ne mai ingrasam un pic!
Asa, am fost azi la doctor pt coloana, mi-a zis ca am ceva parca displazie, ma rog cu plazie, si-mi trebuie gimnastica medicala, de la sarcina si ca am slabit mult si mi s-au inmuiat muschii spatelui, cam asta am.
Iar la doctorul de bebei, la sfarsitul lui oct incep tratamentul
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yuhuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui logam Ellis, Sorina papa putin din altceva decat tzitzi. Trebuie sa am foarte multa rabdare cu ea ca sa pape, asa ca e grasuna de la laptale meu. Pana la 6 luni am alaptat exclusiv si era tot asa grasuna. Acuma, ca ii mai dau si altceva, a mai slabit. DAr e si genetic pentru ca si eu am fost asa la vremea mea si fratii mei la fel. Si acuma sunt un amarat de schelet ambulant. Pupici Alessiei. Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007poze Sorinutza mica Alte poze Povestea nasterii |
ti-o trimit si pe Alessia, dar asta te pune pe butuci, ca eu i-am aratat sanul si nu mai stie ce sa faca cu el, doar imi strange mamelonul intre unghii...si doaaaaaaare...de, de la 4 luni n-a mai avut parte, nu ca pana atunci s-ar fi omorat cu el...
lasa, bine ca e grasunica, sa fie ea sanatoasa!
iar de kilele tale, iti mai dau eu 20, e bine, vrei mai mult?

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
gianina spune:
citat din mesajul lui vali_delide![]() Salutare...Am intrat sa va spunem ca si noi concuram vineri dimineata la mersul de-a busilea...succes tuturor si o sa ne faca mare placere sa ne vedem cat mai multe mamici si bebei. ![]() Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)printesa roz fotomodel www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei |
Vali, mult succes!imi pare rau ca nu putem veni si noi sa va facem galerie...sunt la servici.
si poate reusim cumva sa ne mai vedemGianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
Ank83 spune:
Helouuu... Mutumesc de aprecieri... sunt foarte entuziasmata cu scoala ![]()
... De abea astept. Si am inteles ca de anul asta se va incepe predarea si pregatirea pe un sistem nou...pentru ca un cadru medical sa nu mai puna bazele in primul rand pe tehnica de salvare ci pe psihicul bolnavului... adica exact acel zambet de la asistente de care noi aveam nevoie cand am nascut sa se regaseasca pe chipul viit asist.Chiar m-am bucurat sincer de acest lucru.![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Sheri daca vrei iti trimit o sticla cu apa ![]()
...sa se i-a... 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Eu aveam impresia sincer ... ca o asist medicala are un salar de mizerie...Ma gandeam eu la un 6-7 mili ... dar acum de cand cu scoala am aflat ca salarul e pe la 14-15 mili in spital... deci sincer nu mi se pare un salar asa de mic ...incat sa se miorlaie tot sis medical romanesc
... Dar nah romanii chiar sunt un popor miorlaitic
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ellis spune:
| citat din mesajul lui popbianca si apropo...noua chiar nimeni nu ne aseaza un iepuras acolo......va rog....fetele care se pricep... mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
pai nu te stresa nici tu

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
Ank83 spune:
na hai ca ma bag eu la un iepure... 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ellis spune:
VALI - va tinem pumnii!
SHERY - asa e cu rotarix, pana la 6 luni;
- e super reteta cu pestele, dar ANCUTZA nu papa ca tot peste a mancat si sambata; nu-i asa,Ancuta? cred ca mi-o iau maine dimineata![]()
ANK - sora-mea a baut dupa mine toata sarcina, si cand e sa nu se ia, nu se ia si pace!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII