Puiuti de Randunici 2008!! (95)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
ariel ff misto pozele, haioase!!ati avut AI parca...cum a fost mancarea, bucatarie internationala?
bai, dar ce-i cu clau? nu am vazut-o de cand am venit...si olga?
kya ai gasit Infanrixul??
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Haideti, apareti, ca am vesti noi si bune!!! ![]() ![]() ![]() Prima: Matei a mancat azi cereale: orez cu roscove. I-au placut foarte mult, incat la sfarsit ar mai fi vrut ![]() ![]() Aveti aici dovada: http://good-times.webshots.com/photo/2117516270103382524AIuzWt Valentina si Matei (10.04.2008) |
Felicitari!

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui VALENTINA C![]() ![]() ![]() A doua: nu stiu daca va mai amintiti, acum cateva luni va spuneam ca am permis , dar ca mi-e frica sa conduc. Ei bine, saptamana asta am luat cateva lectii de condus si AZI am condus din Berceni pana in Giulesti si retur!! Si m-am simtit foarte bine! Aveai dreptate, Kya cand ziceai ca te simti mai libera cand conduci, fara sa depinzi de altii!! Sper ca la 1 octombrie sa plec cu masina la serviciu, sa ajung mai repede acasa la puiul meu!! http://good-times.webshots.com/photo/2117516270103382524AIuzWt Valentina si Matei (10.04.2008) |
Felicitari din nou! Cu curaj inainte ca e tare fain sofatul!
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Va pupacesc pe toate, nu stiu daca mai intru, ma duc sa pap. Cred ca maine seara mai vorbim.

de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
VALENTINA C spune:
Kya, ghici ce fac acum? Imi caut primul mesaj la odisee...![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
luny spune:
valentina duble felicitari, tot inainte draguta!!![]()
Dar Stela ce face, unde e?...
Criss, have fun la fini!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Moooooama Vali
soferita! Bravo!!!!! Asa te vreau - libera si independenta!
Luny, da, mi l-a gasit o prietena printr-o intamplare la o farmacie mica, de cartier. Era ultimul si la ei, insa.
Cris
vorbareata mica! Nu-i asa ca sunt foarte haiosi cand vorbesc ei acolo in legea lor? Azi am gasit-o pe Sanziana pe burta, isi tinea niste jucarii intre maini si vorbea la ele. Apoi dupa ce le-a certat bine de tot, le-a bagat in gura sa le rontaie
Oricum era foarte absorbita de treaba ei...
La odisee, am ajuns la capitolul unde aparea Naty.
Din pacate, multe fete ne si paraseau cu sarcini oprite in evolutie... ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Vali te-ai gasit? Am ajuns eu la capitolul 6, pagina 5, si acolo ai aparut!
Tocmai am citit postul in care va anuntam ca incepusem sa sangerez... Eram in 6 saptamani. Doamne ce clipe de groaza!!! Horror! Cat de speriata am fost! Slava Domnului ca a fost Sanziana mea tare si s-a tinut bine!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Kya,
eu imi amintesc prea bine ca tu ai fost prima care m-a intampinat la odisee si mi-ai urat bun-venit.
Valentina, am terminat de despachetat dar...uneori astrele se "vorbesc" ca la intoarcerile dintr-o vacanta frumoasa si linistitoare sa apara tot soiul de problemutze care sa te readuca la ale tale zilnice...Am avut niste zile mai grele, si cu sanatatea mea, si cu Iulia si cu tot felul de probleme existentiale reale sau false ce ma macina...Sunt insa prin zona si va citesc si iti multumesc ca ai intrebat de mine.
Cu Clau si eu as vrea sa stiu ce e...
O pup
si pe Cris de care-mi era dor tare-tare. Ce cauti la Amarasti langa Caracal???? De acolo se trage primul meu prieten
, acum plecat in Franta, cu care am ramas in foarte bune relatii-ce mica e lumea!![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
cica ai mei dorm.. mazarea e pe foc si eu forumesc...
Tuchi
si ms mult ca te gandesti si la noi.. dar iti spun eu ce mai inseamna prezenta mea aici..scrieti voi mai putin si recuperez repede ![]()
Kya imi pare rau de soare.. desi sunt convinsa ca e f bun la gust
chiar si cu jeleul ala..
Gecko ce imi mai plac urarile facute de tine.. 
Somnorica eu numai cu lingurita i-am dat cerealele.. numai apa ii dau cu bibe.. si la inceput lipaia lingurita aia ca nu era obisnuita, plus ca i le-am facut subtirele la inceput.. apoi tot am inceput sa le mai ingros pana am ajuns la consistenta care mie mi se pare ok.. si a invatat si ea cu lingurita (acum zici ca musca din ea).. ai sa vezi ca o sa invete.. repetitia e mama invataturii.. succes!
Varuna bine ati revenit! imi pare rau de laptop, poate aveti noroc si puteti recupera.. asa mi-am pierdut si eu banchetul de la absolvire, a crapat hardul..
si eu ma bag la tort, dar nu am gelatina si nici piscoturi!![]()
Kya ce vremuri!! 

intre timp s-a fiert si mazarea pt maine, ca am facut de post.. e prima zi de post in US.. acasa aveam zacusca/salati din alea de bureti/ciorba de sfecla rosie/ghiveci de legume/etc.. aici inca nu m-am preocupat!
Bv Vali de cereale!1 si la mai mare! si bv si de soferie!!
oare pe cine am uitat?
aaa.. Luny unde-s pozele??
mai dar mai sunt randunele care nu au mai scris de mult.. Vera, ce fac gemeneii?? ELA?? Deea? Giani
? Teo2rina? ca sa nu mai zic si de cuscra-mea, unde umblati miscaretilor?
Oare Delphin ce face in Djibouti??
si mai sunt: Ralucile, Dana-indiana, Ririan, Remalis, rox-dox, mami.p (mai ia o pauza de munca si mai da un salut pe aici si sa mai vedem albinutza) si restul de mamici pe care nu le-am nominalizat!!
hai ca ma duc sa mananc ceva repede ca trebuie sa se trezeasca maimutzica si pe urma isi cere drepturile!
everybody!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara