Puiuti de Randunici 2008!! (95)
Raspunsuri - Pagina 7
Kya spune:
| Citat: |
Dragele mele dragi, vin cu o veste minunata in dimineata asta ploioasa: O SA FIU MAMICA!!!!! ![]() Azi dimineata am avut un test POZITIV. A doua liniuta era mai pala, dar ERA ACOLO! Se vedea foarte clar, foarte conturata, foarte roz. Pana acum v-am tot dat tarcoale, dar acum intram oficial in randul randunicilor de aprilie, cu DNP 14 aprilie (cel putin asa spune tabelul de pe forum). UM 8 iulie. Doamne Dumnezeule, nu-mi vine sa cred! De fapt stiam ca a venit bebe, dar azi dimineata cand am vazut si testul pozitiv, m-am topit toata. Mai intii am spus Tatal Nostru si i-am multumit lui Doamne-Doamne, pe urma mi-au dat lacrimile, si apoi a inceput sa mi se faca un pic frica de ce va urma. Dar sunt atat de imens de fericita! Prima sarcina, prima luna de incercare... Cu mare emotie imi adaug la semnatura: 4Doamne ajuta! Kya --------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here! |
Asta scriam eu pe 1 august 2007 la 11:20...

Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny KYA te rog eu, daca dai si de mine, primul mesaj, poate imi dai si mie linkul..eu am intrat in odisee peste voi mai tarziu..cred ca aveam 3-4 luni, poate mai mult.. LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Ok, stai sa ajung acolo!

Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
varuna spune:
Vali, Roxana 
si pentru restul fetelor care mi-au urat LMA, va doresc numai bine si sa fie toata lumea sanatoasa.
Kya ce frumos...buna idee cu jurnalul...si eu tot incolora...
ca nu dadea bine rosie...
Chiar ce face Rebecuta lu' Clau a inceput sa o lase pe mami sa doarma???
N-am citit din urma...am preferat sa scriu...doarme Mara, azi nu a iesit afara ca a racit un pic si trebuie sa facem vaccinul de 6 luni...sper sa fie bine si sa il pot face cand trebuie...
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
amira_roxana spune:
bai fetelor, pt tortul ala luati gelatina, tot de la dr oetker. si facuta exact cum zice bubu!in apa calduta. la mine a mers. daca va iese, va rog eu sa-l incercati si pe ala cu multe foi, sa vad daca la voi iese, sau bubu ii pune praf magic.
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
ccris_ccris spune:
u, randunici, 
Cum calatorului ii sade bine cu drumul, am plecat la finii nostri. Suntem la Amarasti, pe langa Caracal. Insa cum au internet si micuta doarme, iar eu fiind musafir nu mai trebuie sa fac nimic, am intrat sa va pupacesc fiindca mi0edr de voi. DUpa ce v-am aratat pozite frumoase de la mare ( va multumesc frumos pntru aprecieri, ma bucur ca v-a placut de grasunica mea), m-am mai fatait un pic prin curte, le-am pove la ai mei ce am facut pe-acolo si a trecut timpul... Ieri da-i, despacheteaza, spala, fugi la cumparaturi, a trecut ziua iar. Of, ce zboara timpul asta, voua nu vi se pare?!
SUntem bine, Andreea are 8,620 kg si 63,5 cm, am masurat-o si cantarit-o noi acasica, ca eram curiosi.
Am citit ultimul capitol pe diagonala si vreau sa urez bun venit randunicilor care s-au intors din concediu intre timp, puiutilor care implinesc azi 6 luni si mai mult sau mai putin, sa creasca mari si voinici.
M-am amuzat tare de Kya si tortul ei fara gelatina, si, cea mai mare bucurie ca a revenit Naty printre noi,
.
Imi pare rau s-aud ca bebeii Teo de Stelutza si de Ariel sunt tot maraiti, Andreea mea nu mai plange decat daca e somnic rau. Am invatat=o cam rau, s-o plimb ziua cu caruciorulca sa adoarma, bine ca doarme noaptea neleganata si neplimbata. Si-0a schimbat de la mare programul de somnic, adoarme mai dvreme acum, pe la 9m ieri nici nu i-am facut baita din cauza asta, iar azi suntem in deplasare si n-avem conditii, asa ca maine ii fac deratizare
.
Hai ca trimit mesajul asta, ca m-am lungit.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
VALENTINA C spune:
Kya, am zis eu ca as vrea sa se faca dulciurile astea singure!!!Nici mie nu prea-mi ies retetele noi! Dar maine incerc pt a treia oara Tiramisu, cu reteta de la Bubu, normal!
Roxana, cum te mai simti dupa operatie? Ti-ai inceput activitatile obisnuite?
Apropo de odisee, nu-mi amintesc cand am scris prima data...
Naty, n-ai terminat nici acum de despachetat, de nu mai intri pe aici?
Valentina si Matei (10.04.2008)
ccris_ccris spune:
Si eu am intrat in seara asta un pic la odisee, ii aratam finei mele, gravidutza si ea in 5 luni odiseea noastra si ii sugeram sa intre si ea pe forum. Di ea are problemutze cu sarcina si poate se mai consoleazaa, sfatuieste, incurajeaza cualte gravidutze ca ea, cum faceam noi. Eheei, ce-a trecut timpul, mi-e dor de Odisee.
Ce vroiam sa va zic si sa nu uit, i-am dat Andreei la mare, piure de mere cu morcov de la borcanel si mi s-a constipat copilu. Pana la urma i-am dat mere cu pere, tot de la borcanel si suc de portocale (nu stiu daca am facut bine) si si-a revenit. Azi am incercat pt. prima data banana, amestecata cu mar, ff buna, i-a placut. Oare fac bin ca incerc si alte fructe? Voi ce fructe le-ati mai dat la bebeii vostri?
Noi deja am trecut la piureut de fructe de la suculetz. Dupa ce face 5 luni, cred ca incep si cu supitza de zarzavat, sau mai stau pana la 5 luni 1/2, nu stiu... Vad ca se uita la noi cum mancam si cred ca pofteste...
de
POZELE MELE
VALENTINA C spune:
Haideti, apareti, ca am vesti noi si bune!!!

Prima: Matei a mancat azi cereale: orez cu roscove. I-au placut foarte mult, incat la sfarsit ar mai fi vrut
. 

Aveti aici dovada:
http://good-times.webshots.com/photo/2117516270103382524AIuzWt
ccris_ccris spune:
Inca una si ma duc...
De ieri, Andreea a inceput sa "vorbeasca", tot gangureste intr-una pe limba ei, dar asa, dintr-o data. Astazi a vorbit tota ziua, exceptandpauzele de tzitzi si nani. Am filmat-o, o sa pun filmuletz, cand ajung acasa.Apropo de nani in timpul zilei, nici Andreea nu mai doarme asa de mult ziua, are o repriza de nani de o juma de ora-o ora pe la 11 dimi (trezita de la 8), apoi de veo ora, rar 2, pe la 2-3 la amiza si inca una de vreo juma de ora - o ora pe la 6-7. Si la 9 seara adoarme iar. Dar ma trezeste pe la 2 sau pe la 4, depinde cat e de obosita pt. tzitzi si apoi adoarme iar pana la 6 sau 8, in functie de cat ii e de foame. Daca ii e foame mai mananca si la 6 dimi, daca nu la 8. Ce program o fi si asta, nu stiu.
de
POZELE MELE
VALENTINA C spune:

A doua: nu stiu daca va mai amintiti, acum cateva luni va spuneam ca am permis , dar ca mi-e frica sa conduc. Ei bine, saptamana asta am luat cateva lectii de condus si AZI am condus din Berceni pana in Giulesti si retur!! Si m-am simtit foarte bine! Aveai dreptate, Kya cand ziceai ca te simti mai libera cand conduci, fara sa depinzi de altii!! Sper ca la 1 octombrie sa plec cu masina la serviciu, sa ajung mai repede acasa la puiul meu!!
http://good-times.webshots.com/photo/2117516270103382524AIuzWt

4
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)