Puiuti de Randunici 2008!! (95)
Raspunsuri - Pagina 13
amira_roxana spune:
amira in premergator: http://good-times.webshots.com/video/3009436120103387133IyYFbt
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
delphin spune:
TATARAAAAAAA!Vin si eu pe unde am chef de vorba!
Mihutza
ca te gandesti la noi! Am ajuns cu bine, drumul a fost mai usor de cat mi-am imaginat,chiar daca am luat avionul de 2 ori intr-o zi! Pt. avionul de noapte am imbarcat ultimii, ne cautau prin aeroport, caci eu cu fii-miu cel mare ne amuzam pe fotolii de facut masaj. Am avut la dispozitie 4 locuri in avion, adica bancutza centrala dintr-un Boeing 747. Cool, copchii i-am lungit si i-am culcat pana dimi, inainte de aterizare. Eu nu prea am dormit, caci au fost ceva turbulentze si stateam sa pun centurile la copii, ei fiind culcati, dormind.
Regasirea a fost superba...inca suntem intr-un norisor
Aici e cald si umid, deh Africa, nici nu indraznesc sa ma plang de cald!
Ce fac? Mai nimic si trece ziua...e ziua la 6 dimi si noapte la 18 aici. Copii merg la scoala la 7H30 si revin la 12H45, la fel si gradinitzele. Seb merge la o gradi privata, franceza..Locuim intr-o casa imensa, circuitele mele nemotorizate sunt destul de lungi acum, iar din salon pana la WC, care e in celalalt capat al casei, am ceva de mers. Camerele sunt imense si inalte...gradina cu gardian care face si gradinarit...si-l mai supravegheaza si pe David cand merg sa-l iau pe Seb de la gradi, gradi e la 300m de casa.
Acum , de 3 zile particip la evenimentele mondene de sfarsit de vacantza si inceput de an muncitoresc...coktail de bun venit, forum de activitatzi sportive, etc. Sunt activitatzi "obligatorii", unde e bine sa fii vazut, caci vine si ambasada si in caz de conflict local, evacuarea o decide ambasada, deci trebuie sa te faci cunoscut ca sa stie de unde sa te ia in caz de evacuare! Voila...
Copii cresc, la fel ca ai vostrii, cu fitze la mancare, fara dintzi, bea apa din sticla si pahar si refuza bibe...cam astea ar fii noutatile de pe la noi!
Vad ca voi incepeti sa cautati haine groase...noi aproape in fiecare dupa-amiaza mergem la plaja sau la piscina.
si cred ca mai trec pe la voi.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
tuchita spune:
Luny, foarte frumoase pozele din Grecia! Superb locul unde ati fost! Chiar vroiam sa te intreb daca inchiriati o vila( ca asa am inteles- si ca nu e prima data cand va duceti!) si cam cat de scump e.
Am constat ca ai 3 costume de baie....si o familie f frumoasa!
Roxana, cam nehotarata Amira in premergator, dar tot frumoasa rau!
Las' ca prinde ea miscarea, si-atunci sa va tineti bine! Seb intra sub masa cu premergatorul si ramane blocat acolo si se enerveaza...
Oricum, il pun f putin, pentru ca ii place mai mult sa misune in 4 labe! E fascinat sa ajunga in baie, pentru ca are un prag de urcat si de coborat!
Ieri s-a ridicat la marginea unui fotoliu, statea in genunchi foarte fericit si eu am fugit sa aduc aparatul sa-l pozez ca sa ma laud voua! Nici n-am intors bine spatele ca s-a auzit un mare buf urmat de un mare urlet...n-am mai rezistat saracu' si a dat cu capul de podea....din nou!
Vorba Ilincai" se mai intampla!"
M-a intrebat Ilinca ce face Sebi cu cucul- "pipi" si cu fundul?- "kk" si cu astea?/( tragandu-l de coite!)- " copii cand o sa fie mare!" Bine ca a tacut ca nu stiu ce ma faceam daca mai vroia lamuriri suplimentare!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
gudinde spune:
Delphinas ce mult ma bucur ca ai dat un semn de viata. Chiar ma gandeam ce o fi cu tine ca doar ai promis sa pui un punct, ceva cand avungi acolo sa stim ca nu ai patit nimic pe drum.
Tuchi spor la invatat (cat se poate in conditiile date).
Wow, o luna! Ai intrat pe linie dreapta. Mai ai un pic si scapi. Tin pumniiiiiiii.
Despre mine, ce sa spun? Am tras tare la servici in timpul saptamanii si vineri, sambata si azi am fost la un curs de psihologie. Foarte interesant, frumos, mi-am facut o mare placere.
si la final....
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor din ultima perioada!
Sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata si de MULTA sanatate.
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Vorba Ilincai" se mai intampla!" M-a intrebat Ilinca ce face Sebi cu cucul- "pipi" si cu fundul?- "kk" si cu astea?/( tragandu-l de coite!)- " copii cand o sa fie mare!" Bine ca a tacut ca nu stiu ce ma faceam daca mai vroia lamuriri suplimentare! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Tuchi,
Este mortala Ilinca!
mstela spune:
Saluti
..am revenit...pana acum am desfacut bagajele care au fost muuulte,de parca am stat o saptamana
a fost super,numai ca am indurat niste friguriii...haine am avut la noi,numai ca nemaipunandu-i eu Teodorei caciula de muult,am avut surpriza sa constat ca niciuna dintre cele 2 caciuli avute la noi,nu mai intrau pe capatanosul Teodorei
...asa ca i-au cam inghetat urechile si mainile erau sloi
..Ne-am plimbat si pe la cheile dambovicioarei unde a fost o incantare,dar frigul naibii,si vreme ploioasa.Numai ieri dupa amiaza ne-a fost bine in curte,la gratar,cu putin soare..
Oricum,a fost super.Revin si cu niste pozici.
Acum stau cu cotofana in brate,care nu vrea nik...

Luny,zic din nou BINE AI VENIT,desi am mai zis o data,plus ca
v-am vazut pe geam cand ati aterizat in zona obor.
Cum a primit Muffy supa?Papam si noi de maine.Poze ai pus?
Vali
si zic sanatos sa fie Mateiul si cu lapte din bibe.Dar eu nu prea inteleg de ce te-ai grabit la serviciu,daca tot nu se castiga mult mai mult decat daca ai sta acasa?Si cu plata a 6 ore,mi se pare f ciudat,cand legea iti da dreptul sa mergi 6 ore cu plata ca pt 8 ore?

Cuscra
comanda pt vaccin la ce farmacie??
kya,nu a iesit tortos?
Imi pare rau.Inca nu am citit de ce..
Oricum,

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
Saliu, Stela!
am pus poze o pag inapoi! A papat binisor, ptr inceput, ce sa zic..vedem maine ce o fi!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
| citat din mesajul lui Kya Citesc odiseea de gravidute si-mi salvez mesajele scrise de mine, ca un fel de jurnal de sarcina... Varsta bebelinei --------------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here! |

Vecinico,nu aveai deadline??

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
kya,hai ca m-ai emotionat cu primul tau mesaj

...nu mai zic nik.![]()
Eu imi amintesc cu tristete de primul mesaj,fiindca eram in plina perioada de contractii si spitalizari si eram tare amarata
...de aceea mi-am si varat condeiul,ca nasul il varasem de mult!
Insa,eu am copiat de mult,mesajele de la voi cu urari de Bun venit Teodora precum si mesajele randunoiului catre voi,din aceeasi perioada,ca sunt extrem de emotionante.![]()

kya,dupa patania ta si a varunei (si a lui mimo,cumva?
), sigur nu voi uita sa pun gelatina in tort.Cred ca ma bag maine in joc
..sa vad ce chef oi avea.Uite ca as intra pe pozitie cu Cuscra.![]()
Brava Luny pt o vacanta greceasca reusita,mai putin momentele cand scotea capul soacra
..hmm..cam nasol,dar bine ca nu i-ai dat atentie.

Zic si eu LMA cu sanatate lui Mr Tide
!
Mai,mie imi promisese bubu ca pune reteta de tiramisu,dar nu am vazut-o
...Vali,tu zici ca o ai.Mai stii unde era?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
| citat din mesajul lui VALENTINA C nu stiu daca va mai amintiti, acum cateva luni va spuneam ca am permis , dar ca mi-e frica sa conduc. Ei bine, saptamana asta am luat cateva lectii de condus si AZI am condus din Berceni pana in Giulesti si retur!! Si m-am simtit foarte bine! Aveai dreptate, Kya cand ziceai ca te simti mai libera cand conduci, fara sa depinzi de altii!! Sper ca la 1 octombrie sa plec cu masina la serviciu, sa ajung mai repede acasa la puiul meu!! http://good-times.webshots.com/photo/2117516270103382524AIuzWt Valentina si Matei (10.04.2008) |

Fug la treaba ca a adormit maraiala!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora