Puiuti de Randunici 2008!! (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mie galustele nu-mi ies in veci!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Remaliss--

Roxana, sa vezi ce la supa cu galuste o sa prestezi tu pentru Amira!
N-am crezut ever ca voi sti sa fac galuste asa de bune, dar daca Ilinca asta vrea sa pape...ma conformez! sau papanasi fierti!

Am trimis trupa la Plus sa ia oua si faina, eu am pestele la cuptor si orezul in punga....a trecut sister pe la mine cu fi-sa si s-au jucat mandrele dar acum in camera Ilincai e un dezastru! Cred ca il astept pe randunoi sa puna jucariile la loc si mai citesc ceva!

mai am fix o luna pana la examen!

ast'noapte am visat ca dadeam una din probele clinice si prin vis l-am auzit pe seb urland de foame, i-am dat un picior randunoiului si i-am zis" du-te tu, ca eu dau examensi nu pot!"

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Roxana, sa vezi ce la supa cu galuste o sa prestezi tu pentru Amira!
N-am crezut ever ca voi sti sa fac galuste asa de bune, dar daca Ilinca asta vrea sa pape...ma conformez! sau papanasi fierti!

De aia am inceput si eu sa fac supa cu galuste, pentru ca stiu ca le palce foarte mult copiilor, si ma antrenez!

Tuchi spor la invatat

Iesim si noi putin afara, sa dam cu nasul de frig.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

tuchi of, Doamne, cred ca ai niste emotii cu examenul...asa vise d-astea am si eu inainte de ceva important!
am fiert legumele, in apa pana la urma, le-am pasat cu putina zeama si sunt 110 ml, in bibe am pus sa vad cat a iesit..las sa se raceasca si trec la fapte(mari, sper!)

a, in alta ordine de idei, Mufarinu' se ridica in 4 labe, apoi ramane sprijinit intrr-o mana, se lasa putin pe spate, si sta in fund asa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sa aiba pofta,Mufarinul

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

GATA! i-am dat legumele, a papat 50 ml, de consistenta smantanii, nu chiar piure...sei asta printr paraituri la greu, ptr ca ta-su a avut grija sa-l distreze prea tare inaintea mesei, si avea chef de joaca ..apoi l-am lipit cu spatele de pieptul meu si am stat relaxati pe scaunul de la calculator, eu am vorbit 20 min la tel cu ai mei, iar la sfarsit, Mufarinul dormea dus! cred ca vorbitul meu la tel, l-a adormit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bravo muffy! si Amira adoarme cand vb eu la tel. acum e in premergator. azi a mancat piure cu carnita de curcan. nu ma intrebati de ce curcan, pur si simplu asa mi-a venit mie. in schimb fructe cu branza calcica, no way.

kya
multumim de supica, ai vazut ca te-ai descurcat?!

tuchi sper ca Amira sa ma mosteneasca si sa nu-i placa supa aia cu galusti, ca eu chiar nu fac d-aia. papanasi da! si zi asa, ai cosmaruri deja...hai ca cu asa o galerie nu are cum sa fie decat bine la examen, o sa vezi!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Roxana, de cand ti-ai scris born to be wild sub nume, numa' asta imi suna in cap! Si "cat de bine e sa fii motan"- din pisicile aristocrate!

Cu supa, o sa faci tu cumva! Adevarul e ca daca nu stie ce-i aia, n-are cum sa-i placa!

Luny, bravo pt Mufarin! Si la mai mult!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

tuchi pai atunci zi-mi ceva din ce ai de invatat, sa scriu acolo sa-ti sune in cap

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput

POZE GRECIA!

Mergi la inceput