hiperprolactinemie (3)
Raspunsuri - Pagina 7
DDna spune:
Bine v-am gasit !
Sunt noua pe site si ma confrunt si eu cu problema prolactinei marite.
Din octombrie 2008 am tot incercat sa facem un
insa inca nu ne-a iesit. Luna trecuta am fost la medic, am facut niste analize in urma carora am descoperit valoarea de 35 la prolactina. Stiu, nu e chiar asa de mult insa este peste limita maxima admisa. Doctorul meu mi-a prescris Dostinex, am luat o pastila a doua zi, dupa vizita la medic (eram in z15 cand am luat-o), apoi dupa 3 zile (eram in z19) iar apoi cate una pe saptamana, in total 5 pastilute (maine o iau pe ultima).
In timpul tratamentului singura mea problema a fost somnul. Cel putin la primele doua pastilute... dormeam efectiv pe mine ! Le luam la pranz iar in jur de 3-4 dupa-masa ma lua un somn, de-abia imi tineam ochii deschisi. Nu stiu daca a mai patit cineva treaba asta, acum insa a trecut.
Cand am fost la medic eram in z14, la eco s-a vazut ca aveam niste foliculi foarte mici, dr mi-a spus ca nu ovulez. Dupa ce am luat 2 pastile de Dostinex cred ca am ovulat. Undeva prin ziua 21, pentru ca mi-a crescut temperatura bazala si am avut secretia sub forma de albus de ou, ciclul mi-a intarziat 5 zile, eram extaziata, credeam ca am si ramas, insa in final mi-a venit, dar nu-i nimic, nu ma descurajez.
Am mai citit la cineva aici (scuze, dar nu am retinut numele persoanei) ca a oprit Dostinexul cand a ramas gravi. La fel mi-a spus si mie medicul meu, ca o sa-l iau pana raman. Vineri, pe 20 martie, am din nou programare, sper din tot sufletul sa fie bine.
Hai ca m-am intins ca o placinta ![]()
Editez ca sa va spun ca mi-a iesit si progesteronul aiurea, in z21 era 1,53.
ANI.G spune:
DDna te pupam, bine ai venit 

Nu dispera, uneori nu se intampla asa repede, oricum e bine ca stii care e cauza si ai actionat la timp. Ai rabdare, nu cred ca va dura mult pana sa ai un 
Acum va intreb fetelor, cand se face analiza prolactemiei, in ce zi ,a 5-a ?
Va pup
DDna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANI.G DDna te pupam, bine ai venit ![]() ![]() ![]() Nu dispera, uneori nu se intampla asa repede, oricum e bine ca stii care e cauza si ai actionat la timp. Ai rabdare, nu cred ca va dura mult pana sa ai un ![]() Acum va intreb fetelor, cand se face analiza prolactemiei, in ce zi ,a 5-a ? Va pup |
Buna si multumesc mult pentru primire !!
Eu am recoltat pentru prolactina in z4, dar merge in orice zi a ciclului menstrual.
Mult succes !!