Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (188)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani Rebecca de mami Bebeca. Sa cresti mare si frumoasa, asa ca mami
La multi ani dulcetzica Amalia Elena

La multi ani sarbatoritilor de ieri Sasha si Rares

Odihna in pace sufletelului curat Maya, care ar fi implinit un anisor. Ramai in sufletele noastre inger mic.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata!

carpatina am primit pozele pe mail, multumim frumos, am sa descarc si eu ce am zilele astea si le trimit. Ai vazut vederea?

luy am primit mail-ul si frumoasa felicitare, multumim mult. Nu am prea avut timp sa scriu ca a fost Puppi bolnavioara si maraita, asa ca am stat numai cu ea.

Puppi e mai bine, insa tot are muci si mai tuseste. Si, avem si noi dintele cu nr 3. Dupa mai bine de 3 luni ne-a iesit in sfarsit si al 3 lea dintisor, ma gandeam ca ne-a uitat de tot zana. Nu mananca mancarea neblenduita si face nazuri la masa de pranz - nici borcanele nu prea vrea si nici gatit :(

La multi ani sarbatoritilor!

papanash ce faceti, ce face Ghighi? Cum a fost botezul?

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Dantje, daca nu ar fi probleme cu "descalecatul" printesei din tren, poate nu ar fi o ideea rea sa dai fiecaruia ce vrea si sa faci rocada.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Carpatina , tata e foaaaarte bine. L-au scos de vineri de la terapie si acum nu mai are nici drenuri. Probabil pana la sfarsitul saptamanii il luam acasa.

Rox, imi pare tare rau pentru Bubu. Nu stiu ce sa zic de dinti... Noi ne chinuim de vreo saptamana cu o masea dar febra n-a facut si de cate ori i-am zis pediatrei de febra de la dinti mi-a zis sa-mi iau gandul, ca nu exista asa ceva. Sanatate multa bolnaviorului.

Mergi la inceput

Ana ne bucuram sa auzim ca tatalui tau ii merge din ce in ce mai bine !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Sim, acomodare usoara la serviciu!

Maruntescu, un pt. Puppi, sa treaca boala. Daca afli cum sa scapi de muci si tuse dupa ce ai terminat tratamentul, sa-mi spui si mie, da? Si felicitari pt. nr. 3!

Ana, cum mai e tatal tau? Sper ca mai bine. Multa sanatate!

Poze

Mergi la inceput

Ana, tocmai am citit mai sus! Bravo!

Carpatina, Ana trec de pe acum la colt 5 minute sa faceti capitolul nou?

Poze

Mergi la inceput

Dantje, bine ai revenit.

Gabriela, ce bine ti-o fi la Deva, rasfatzata de mami...

Bebeca, bine ati revenit. Cum a fost concediul?

Hi, hi, noi la gradi ne-am intors cu o saptamana avans, ca n-a mai avut Miruna rabdare. Cand a aflat c s- deschis gradi n0am mai scapat de gura ei. Asa ca deja are o saptamana vechime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Imi cer scuze dar nu sunt la curent cu nimic de pe forum.Sper ca toata lumea e bine.

M-am gandit ieri la Maya si mamica ei

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

[bMaruntescu, un pt. Puppi, sa treaca boala. Daca afli cum sa scapi de muci si tuse dupa ce ai terminat tratamentul, sa-mi spui si mie, da? Si felicitari pt. nr. 3!

Pai dr m-a avertizat ca o sa mai tina tusea inca 3 saptamani, dar nu mi-a zis ce as putea face sa-i treaca. Iar la muci mai lucram cu apa sarata.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput