Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (188)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Delicata Ioana m-a topit
Multumim pt poze, mami de trandafiras Of, iar ma oftic ca v-am ratat la munte

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tare frumosi mai sunt trandafirii de Bejica. Hmm, oare trebuie sa merg in concediu in Belgia ca sa imi reuseasca si mie asa un trandafiras?

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Mi-am dat seama ca vineri vin socrii, duminica mergem la o nunta&botez si vor sta ei cu Maria, n-o mai caram cu noi la restaurant, ne-a ajuns experienta nefericita din iunie. Asa ca daca vreau sa ajung la Baby Expo ( si vreau ) fie voi merge joi, fie vineri dimineata. Mai vorbim, vedem si cum va fi vremea, ca tare s-a mai stricat asa, dintr-o data. Si nu am haine groase pt Maria, de-asta si vreau sa ajung la expozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, maine si poimaine se anunta temperaturi maxime de 16 grade. Brrrr! Bine ca i-am luat haine groase lui Stefan de la Germanica. Si mai bine e ca le-am spalat/calcat deja.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Ajunge Mos Craciun in Somalia ... Il vede pe unu' slab rau, rau de tot. Il intreaba: - De ce esti asa de slab, fiul mosului?! - Pai, nu am mancat nimic de nu stiu cate luni!... - N-ai mancat?!!!! Nici cadouri nu primesti...

Esti inchis intr-o camera cu un manelist, un tigru, si o cobra. Ai o pusca in care ti-au mai ramas 2 gloante, ce faci? Raspuns: Il impusti pe manelist. De doua ori!

Cetateanul necajit Intr-o seara, un cetatean cu o galeata intr-o mana, cu o nicovala in cealalta, cu cate o gaina sub brat, se uita nedumerit, cand spre stanga, cand spre dreapta drumului. Din spate il ajunge o blonda. Cetateanul, necajit de-atata bagaj, o intreaba: - In ce directie e gara, domnisoara? - Mergeti cu mine ca si eu merg intr-acolo. Dupa vreo suta de metri blonda zice: - Daca ma gandesc bine, eu n-ar trebui sa merg cu dumneata. - De ce domnisoara? - Pai, ai putea profita sa ma violezi. - Cum asa domnisoara? Cu atatea in brate? - Sigur, ai putea pune galeata jos, nicovala in galeata si gainile le tin eu.

Iancu Jianu si calul lui, la umbra unui stejar, fumau tigari si beau Jack Daniels... La un moment dat se vede praf mare pe dealul vecin, venea potera. Zice Jianu: - Frate, ne miscam? Calul: - Stai, frate... stii doar ce start am! .. Trec 10 minute. Potera cobora dealul in viteza. Jianu: - Calule, merem? Calul: - Stai, ba! Ce, dau turcii? Doar stii ce sprint nebun am!... Mai trec 10 minute. Potera se vedea la 100 de metri. Jianu: - Bai, plecam au ba? Calul: - Calm, frate. Cind ajung la 10 metri, sari pe mine, imi dai pinteni si-am roit-o... Potera la 10 metri, Jianu sare pe cal, ii da pinteni, calul cade ca fulgerat, potera ii prinde si-i baga la zdup, colegi de celula. Jianu: - Bai calule, ai zis ca scapam de potera! Calul: - Da, bai, dar si tu... dai la operatie!?

Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa

Mergi la inceput

Marunzika, multumim mult pt vedere Sper ca ai primit si tu mailul de la noi. Ce mai face Puppi, v-ati reacomodat cu programul normal ? Nu prea ai mai postat si ne e dor de voi
Sim, in cazul asta suntem consemnate la domiciliu, cele mai groase hainutze pe care le am sunt 2 pulovarashe ( eventual 3, nu stiu daca al treilea o mai incape )
Lia, ce mai face Miruna ? Niste poze, ceva, ne mai arati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

SIM, sa fii sanatoasa ca sa te poti bucura de nazdravanul tau si de sot!
DANTJE

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia_B

Ajunge Mos Craciun in Somalia ... Il vede pe unu' slab rau, rau de tot. Il intreaba: - De ce esti asa de slab, fiul mosului?! - Pai, nu am mancat nimic de nu stiu cate luni!... - N-ai mancat?!!!! Nici cadouri nu primesti...

Esti inchis intr-o camera cu un manelist, un tigru, si o cobra. Ai o pusca in care ti-au mai ramas 2 gloante, ce faci? Raspuns: Il impusti pe manelist. De doua ori!

Cetateanul necajit Intr-o seara, un cetatean cu o galeata intr-o mana, cu o nicovala in cealalta, cu cate o gaina sub brat, se uita nedumerit, cand spre stanga, cand spre dreapta drumului. Din spate il ajunge o blonda. Cetateanul, necajit de-atata bagaj, o intreaba: - In ce directie e gara, domnisoara? - Mergeti cu mine ca si eu merg intr-acolo. Dupa vreo suta de metri blonda zice: - Daca ma gandesc bine, eu n-ar trebui sa merg cu dumneata. - De ce domnisoara? - Pai, ai putea profita sa ma violezi. - Cum asa domnisoara? Cu atatea in brate? - Sigur, ai putea pune galeata jos, nicovala in galeata si gainile le tin eu.

Iancu Jianu si calul lui, la umbra unui stejar, fumau tigari si beau Jack Daniels... La un moment dat se vede praf mare pe dealul vecin, venea potera. Zice Jianu: - Frate, ne miscam? Calul: - Stai, frate... stii doar ce start am! .. Trec 10 minute. Potera cobora dealul in viteza. Jianu: - Calule, merem? Calul: - Stai, ba! Ce, dau turcii? Doar stii ce sprint nebun am!... Mai trec 10 minute. Potera se vedea la 100 de metri. Jianu: - Bai, plecam au ba? Calul: - Calm, frate. Cind ajung la 10 metri, sari pe mine, imi dai pinteni si-am roit-o... Potera la 10 metri, Jianu sare pe cal, ii da pinteni, calul cade ca fulgerat, potera ii prinde si-i baga la zdup, colegi de celula. Jianu: - Bai calule, ai zis ca scapam de potera! Calul: - Da, bai, dar si tu... dai la operatie!?

Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cecilia neaparat trebuie informat doctorul de familie si mai ales trebuie sa sti exact ce tip este...iti poate da ceva in plus preventiv.

Lia e soferita Miruna

Kriss felicitari micuei ptr primi pasi...si noi mergem ,fara ghetute mult mai bine

e o vreme si la noi...ploua rauuuuuuu

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Aaaaaaaa mai avem si doi colti la maseluta din stanga sus.....

Am pus poze cu tunsuluica aici

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Vai ce dulcel este Cristi! E frumusel foc asa tunsulica

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput