Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (188)
Raspunsuri - Pagina 12
melaniatud spune:
OOO Betty tu ce mai faci?
Mario cum mai este?
Cecilia nu te gandi la meningita aia...Doar nu o fi dracul atat de negru
bikmaria spune:
Cecilia ti-am admirat"cheliosul" e asa de scump
,tin pumnii sa fie totul bine ,are dreptate Melania ,n-o fi ...
mamica stresata
NANA voi cum sunteti ?
Ana, tu? cum este tatal tau ?
bikmaria spune:
fetelor ,eu nu pot sa imi dau cu parerea asupra locatiei pt petrecere ,dar sunt de acord cu alegerea voastra ,astept doar sa va hotarati (au dreptate fetele )cu cat mai repede cu atat mai bine ,pt ca s-ar putea sa nu mai avem de unde alege .Am doar o singura rugaminte ,dupa ce se stie sigur locatia ,sa-mi trimita si mie cineva PM cu adresa ,eu vin in Bucuresti de sambata ,dar nu cred ca ma incumet sa vin cu masina singura pana la locul intalnirii ,ma va aduce varul meu ,dar trebuie sa stie unde .
cecilia L spune:
Tomasa, ai dreptate am facut infanrix, dar ultimul vaccin a fost facut joi,adica dupa ce am intrat in contact cu bietul copilas,mai sunt ingrijoarata si ca a facut ieri febra 38,5 a trecut cu supozitor, mai suntem si cu maselutele...nici nu stiu la ce sa ma gandesc, sunt cu ochii pe el ca si pe butelie, orice reactie....
Oricum luni sun la dr Palicari sa-i cer parerea, eventual merg sa ne vada.... mai sunt nelinistita si pt ceilalti copilasi care au fost prezenti...nu va pot spune ce-i ii sufletul meu.....sa treaca mai repede cele 2 saptamani sa ma linistesc.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
luy spune:
Pentru sarbatoritele de astazi un calduros La multi ani!
delicata Natty
primeste www.flickr.com/photos/septoct2007/2853379313/" target="_blank">un cadoutz special
dulcetzica Ana 
si bineinteles
mamicutza-furnicutza Sim 
mamica Dantje 
Sa va fie viata plina de fericire si impliniri alaturi de cei dragi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Cecilia, iti inteleg ingrijorarea, oricare mamica ar face la fel ca tine, nu s-ar putea opri sa nu isi faca o mie de ganduri. Cred ca in acest caz cel mai bine este sa stai de vorba cu un medic, numai el iti poate spune daca e vreun moriv sa suspectezi ca in urma contactului cu acel copilas Cristi ar fi expus vreunui pericol. Noi speram ca nu e decat o alarma falsa. Pupam micul tunsulica, acum pare mai mare, insa asta nu-l face mai putin frumos 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
In legatura cu intalnirea... Ca locatie nu-mi exprim nici o parere, numai cine a vazut in realitate acele locuri de joaca poate sa ridice eventuale obiectii. Va las asadar pe voi sa alegeti. Ca ora... Parca ora 10.30 suna mai bine, desi noi nu avem ora fixa pt somnul de dimineata, asa ca indiferent ce se va hotari, vom face in asa fel incat sa venim, treze sau 
Multumim foarte mult Roxanei si Tomasei pentru implicare si efort. Eu cu ce pot sa ajut ? O sa ma gandesc la o felicitare, dar in afara de asta ?... bilete de tombola... altceva ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
sim_stoian spune:
Multumesc pentru urarile de aici, pentru telefoane si sms-uri
. Am avut ceva activitate azi, asa ca nu am avut cand sa intru pe DC.
Rox, parca m-ar incanta Casuta cu povesti, dar daca mamicile vor sa fie mai devreme, atunci sa vorbim la Evis pentru 10.30. Mi-a placut ce am vazut pe site-ul lor.
Cecilia, mi-a placut de tunsulica, ii sta bine. Nu ai intrebat ce tip de meningita?
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Daca va pot ajuta cu ceva la organizare, va rog sa imi spuneti.
Jurnal de calatorii