Apocalipsa (2)
Raspunsuri - Pagina 13
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Blackpanterro, nu te supara ca iti spun, asta e o replica rautacioasa, cu aplicatii la certurile interconfesionale . Ateii, cei mai multi dintre ei oameni draguti si civilizati, nu spun chestii din astea :-). Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel. |
Nu m-am putut abtine da na oricum ma duc in iad deci nu conteaza
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Si daca totusi face parte dintr-o religie s-a dezis de ea...anyway! Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
Ce te face sa spui asta?
"Religiile" sunt foarte puternice. Tu nu vezi ca ortodoxia inca e in picioare?
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Ce te face sa spui asta? "Religiile" sunt foarte puternice. Tu nu vezi ca ortodoxia inca e in picioare? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel. |
S-a schimbat limba romana si nu stiu eu?
a te dezice iseamna a retracta cele spuse anterior, a contrazice o alta afirmatie. Deci..nu vad legatura. In fine!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
denizel spune:
Larissa, scuza-ma, te rog, am inteles gresit!
BeLucci spune:
Mai Bpanterro, de cand sunt mica merg la biserica care are aceasta religie. Deci nu eram interesata in nici un fel de sex de la 3 luni de cand m-am nascut. Si la fel cum a zis Denizel tu chiar nu esti civilizata deloc, din contra , ca sa nu mai zic, ca de cate ori intri sa zici ceva zici numai cu ura si provoci la cearta. Si cum adica crezi tu in iad daca nu Crezi in Dumnezeu?
Sorana hai mai lasa-ma pls. Au demonstrat atatia oameni de stiinta ca exista Dumnezeu, fizicieni, chimisti, biologi...etc etc. Daca vrei tu sa crezi crede daca nu vrei nu crede. Da search pe google si cauta poze tu. Pe mine nu ma intereseaza sa caut pt ca eu cred ca exista Dumnezeu. Nu-mi pierd timpul.
Larissa eu tot cred ca e o porcarie. Parerea mea, dar daca tu vrei respecta ce zice acolo. In Biblia cre o citesc eu scrie te abstinenta doar can femeia este la menstruatie. Si asta scrie in vechiul Testament, trebuie sa caut sa vad daca scrie si in Noul.
Soranace doamne...cu Biserica anglicana vi tu sa ma combati? Pai aia sunt o mana de oameni. K'mon! Aia nu fac regula. Si daca eu tot cred in Dumnezeu, pt ca asa vreau sa cred. Tu fa ce vrei eu nu te oblig sa crezi si tu. Dar mai citeste si tu cum e cu pamantul, citeste mai multe pareri inainte s ate decizi asupra uneia.
Alexia27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BeLucci Larissa eu tot cred ca e o porcarie. Parerea mea, dar daca tu vrei respecta ce zice acolo. In Biblia cre o citesc eu scrie te abstinenta doar can femeia este la menstruatie. Si asta scrie in vechiul Testament, trebuie sa caut sa vad daca scrie si in Noul. |
daca voi, intre voi, nu va puneti de acord care Biblie e aia buna si care e de fapt treaba cu sexul...
dar am o nelamurire totusi: daca D-zeu e unul, si a scris (ma rog, prin intermediari) O Biblie, de unde apar atatea variante de interpretare? Nu ar trebui sa fie clar pentru toti? Ca de la facut sex max 5 zile pe luna, pana la facut sex 3 saptamani pe luna e distanta maaare
Eileen Nicole
denizel spune:
Alexia, Biblia e una si aceeasi pentru toate bisericile crestine.
Diferentele nu provin neaparat din interpretarea Bibliei, ci din faptul ca unele biserici considera ca ispiratia divina a fost data in continuare oamenilor implicati in viata de credinta.
In cazul de fata, chiar daca in Biblie nu se pomeneste despre numarul zilelor ce ar trebui dedicate activitatii sexuale in cuplul casatorit religios (am zis frumos? ), se iau in considerare parerile celor despre care se crede ca au fost inspirati in continuare de Dumnezeu. Altii decat cei care au scris Vechiul sau Noul Testament.
Ai inteles mai bine acum? :-)
larissa_79 spune:
Belucci, presupunand ca esti ortodoxa si mergi la biserica cand zici Crezul zici asa: " Cred intr-una sfânta, soborniceasca si apostoleasca Biserica"
soborniceasca = intemiata pe hotararile sinoadelor ecumenice.
Deci cam trebuie sa cunosti ceea ce marturisesti, macar in mare.
Or, in aceaste sinoade s-au decis majoritatea canoanelor.
Oricum duhovnicul este cel ce iti da un canon sau altul, dupa spovedanie. E o mare linistire a sufletului aflarea unui duhovnic.
Eu, am ratacit putin si m-am simtit tare singura pana nu l-am gasit pe parintele meu duhovnic. Un parinte duhovnic iti calauzeste pasii si se roaga mult pentru tine. Si multa nevoie are, fiecare om la inceput de drum de rugaciunea parintelui. Parintele nostru duhovnic este calugar. N-am vrut expres, asa a randuit Bunul Dumnezeu. Poti insa gasi un parinte duhovnic si printre preotii de mir. E grea viata in ortodoxie fara un duhovnic. El te ajuta in acest razboi nevazut!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Alexia27 spune:
Denizel, eu ma opun! nu-i corect! Uite, Larissa iese dezavantajata la numaratoare! BeLucci, care am inteles ca e baptista are liber la dragoste (ca secs e urat sa spun) cam tot timpul.
Eileen Nicole
blackpanterro spune:
BeLucci, ce ura fata?? Am facut putina gluma, de unde se deduce ura???
Eu nu te urasc deloc, ma amuzi la maxim si atat. Cat despre iad...nu cred in el, era si acolo o gluma(ti-am mai spus eu ca nu ai simtul umorului).
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."