LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 19
lilina spune:
bravo Sebiiii, super baiat
mexxulica, nani la pranz, iti dau eu nana, treci la treaba![]()
ce vor mey clientii astia, anvelope ? aaah mi=am adus aminte ca tre' sa iau si eu la mashi anvelope allseasons Goodyear Vector 5 195/64/15 pt.190km/h 615 kg/unitate - ar trebui sa fie pe la 250 lei....cat sunt la tine ?????
lexi, no comment, nici aia nu sunt intregi la minte, sincer, sa stai dupa un dobitoc care blocheaza strada ca sa stea de vorba, e prea de tot (zice una care n-are deloc rabdare si mai e si vitezomana
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Adriana mica spune:
Nu am apucat sa citesc din urma, Dudu nu se simte bine. De duminica dupa-amiaza a inceput cu scaune apoase, am sunat pediatra si am inceput tratamentul cu Ercefuryl. Luni a stat acasa cu bona, nu a avut pofta de mancare dar macar s-a hidratat, iar scaunele au inceput sa capete consistenta. Azi am incercat sa il ducem la gradi, dar ne-au sunat sa mergem sa il luam ca iar se simte rau (facuse deja de 6 ori, mai mult lichid decat solid). Acum este acasa si face nani, iar eu ma dau de ceasul mortii sa dau de pediatra, sa ne spuna ce sa mai facem in situatia asta, mai ales ca este si mucos (o avea legatura cu diareea, sau este doar o simpla coincidenta?!)
A, intre timp am aflat ca au fost mai multe cazuri de enteroviroze, la gradi, asa incat cred ca de acolo l-a luat.
Daca cumva face febra (acum are 38.0) stiti cumva ce as putea sa ii dau? El nu a vomitat deloc, dar nu cred ca este ok sa ii dau Nurofen sirop, dar nici supozitorul nu cred ca este eficient daca are diaree.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Roxana01 spune:
La multi ani Reby!!!!! sa fii sanatos si fericit!
Lexy, ziceam ca daria are 93 cm incaltata. ca am maurat-o la ikea sa o bag la locul de joaca. fara sandale are vreo 91,5cm, oricum, ea intotdeauna a fost mai inaltutza.
Lilina, Monique, sunt alaturi de voi, in ce priv traficul. pana la cresa dariei (la potcoava, pt cunoscatori) fac pe un trafic normal cel mult 7 minute. ieri si azi dim am facut 35-40 min. sa innebunesc, pe oriunde o iau e aglomerat. si nu merg mai mult de 4 km!!!
Xandrutza, mai ai putin si ... gata, ne dai in primire un nou nepotel. cum te simti, cum rezisti?
despre daria: ieri a fost in regula la cresa, a plans, dar nu ca ceilalti, oricum, mult dupa ce am plecat eu. spre linitea mea si a ei am luat-o dupa masa de pranz, pe la 13. azi imi propusesem sa o tin sa doarma acolo, dar am sunat pe la 12 si mi-au spus ca iar a plans, mai mult decat ieri, aa ca am fost s-o iau iar la pranz. azi era ragusita de atata plans si fooooarte obosita. eu nu stiu cum rezita femeile alea acolo, ca eu as innebuni. permanent sunt 3-4 care plang, plus ceilalti la care tr sa fii atent. partea buna este ca a mancat foarte bine, a cerut la olitza cand a avut nevoie. sper a se obisnuiasca treptat.
victor in ultimele 2 nopti e trezeste de cateva ori in urlete, cum facea daria cand ii dadeau dintisorii. nici nu deschide ochii, doar ca tipa foarte tare. credeti ca se poate la 2 luni jumate sa inceapa sa-l deranjeze gingiile?
am cumparat si eu azi o masutza cu scaunel de la cora pt finutza noastra care implineste azi 4 ani. am luat-o de la cora, 156 lei, are o parte cu coala mare, creioane, acuarele, paharutze si poti s-o intorci si are loc de joaca pt plastilina, nisip, apa, chestii de outdoor.
va pup
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Roxana01 spune:
adriana, imi pare rau ca aveti probl. nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu i-as da totusi nurofen daca ar avea febra. de nas, mucisorii nu cred ca au legatura, daria are si ea, fara ate simptome, cred ca este de la vremea cares -a schimbat asa brusc. multa sanatate!
apropo de vreme, cum ii culcati acum? ca la mine in casa e f frig nopate si daria se tot dezveleste de patura, facem cu randul, de 5-6 ori pe noapte mergem s-o invelim. ati luat sac de dormit sau pilota?
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Maria se pare ca seamana cel mai bine cu Cosmi la dimensiuni.
Xandrutza, da-mi si mie te rog pe PM reteta de gogonele, poate totusi pun pentru mine ca mor de pofta. Alte muraturi nu are rost sa pun ca gasesc de cumparat si castraveciori si conopida... Gogosari nu am vazut nici cruzi nici in otet.
Oare Itzy ce-o mai face?
Mexxa, lasa ca va obisnuiti voi, fiecare cu jobul lui, ca doar si Sebi merge la "job" nu? ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
eunice78 spune:
Buna ziua! Remember us?
Eu am tinut locul sefului meu trei saptamani si a fost cumplit: plecam dimineata la 7 si mai ajungeam acasa pe la la 21..Vai de capul meu, acum a revenit dar m-a anuntat ca vrea sa isi ia din nou concediu..
Urez si eu LMA tuturor Bucuriilor care s-au serbat si care se vor serba.
Alexandrina, avand in vedere ca nu se stie cand mai intru pe net, iti urez de pe acum nastere usoara, sa ai bb cuminte, fara colici si papacios.
La ce am citit pe diagonala, raspund punctual:
Mexa, felicitari pt noul job, acomodare usoara!
Lilino, la noi la serv messul e interzis cu desavarsire. Eu lucrez intr-o unitate unde se gestioneaza kestii mai delicate si periodic se verifica ce linkuri au fost accesate. Asa ca de la serv nu intru nici pe forum. Insa cand arde rau, adica o data la sase luni, ii mai scriu sotului meu pe mess, dar folosesc webmessengerul care nu trebuie instalat.Poti sa incerci si tu.
Pufy, cum iti merge la serviciu? Su cum reusesti sa te detasezi de toata suferinta pe care o vezi? Mie asta mi se apre cumplit de greu. Am lucrat 3 ani, in tineretile mele, pe trafic de droguri, dar nu am fost om in perioada aia..as fi vrut sa salvez toti copiii, de adulti nu imi era asa mila..dar de copii..dar nu se poate.
Itzy, iti urez si pe aceasta cale acomodare usoara!
La noi luni a fost prima zi in care a venit bona cea noua, sunt si eu cu ea pana maine cand plecam la mama, pana duminica. Deocamdata pare ok. Toma se joaca cu ea, nu o respinge, dar vorbeste ff mult. Pe mine asta ma oboseste, plus ca e genul care le stie pe toate. Dar vorbeste trei limbi, e curata si vad ca se comporta frumos cu Toma. Sper sa fie bine. Luni va fi prima zi singura cu el.
Despre Toma, nu stiu cati cm are dar are 15 kg si raportam cu mandrie ca de o luna am scapat de pampersi definitiv, nici la somn nu mai folosim.Se trezeste noaptea, de fapt se foieste si zice in somn pipi, il pun adormit pe olita apoi cand il pun in pat se felicita singur "bavo".
Din ciclul Petru: mai nou a zis "vreau sa ma fac spiolog (speolog) ca sa descopar ioci (roci) care contin piete petioase si pictui iupeste (rupestre)". Asa ca am scapat momentan de vaji, desi mai vorbeste la radio cu Itzy si e tare multumit cand Itzy sau Bitzy ii zic ca el e micul vrajitor..
Cu traficul eu am rezolvat-o simplu: merg cu metroul, fac 10 mibn. Cu masina as face 50 min si nu as avea loc de parcare.
Urez de asemenea acomodare usoara bbeilor care merg la gradi/cresa.
Va pup.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
lilina spune:
Adriana Mica, de ce nu mergi la spital cu Dudu ? sa nu se deshidrateze....acolo sigur ii vor da tratamentul potrivit. Mergeti la Victor Babes, zicea Monique ca e fost acolo cu Cosmi tot asa, cand a avut stomacelul cu probleme
Vladone are 87cm si 12 kg
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
mexxa spune:
Lilina...uite aici preturile fara TVA
Michelin 208 RON
Dunlop 185 RON
Good Year 184 RON
Acestea sunt pt anvelope de vara...daca vrei de iarna cautam![]()
, mamica de Sebastian-Mihai 
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
mexxa spune:
E tare treaba asta cu web messengerul..am incercat si io acum ca sunt singurica...si merge...super tare![]()
Merci de pont

, mamica de Sebastian-Mihai 
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
xandrutza_76 spune:
Roxana, multumesc, eu sunt bine, in stand-by
Maine vreau sa merg la doctor, sa vad ce-mi mai spune. Pupam copilasii, Daria sa fie cumintica la cresa, iar Victoras sa faca nani noaptea. Poate il dor gingiile, cine stie, ori burtica...
Eu folosesc sacul de dormit la Narcisa.
Eniko, multumesc mult pentru urari! Felicitari lui Toma pentru renuntarea la pampers. Petru e un simpatic!
Andreea, servici usor, program ceva mai lejer ![]()
Lexi, iti scriu cum am pus eu asortatele.
Alexandrina
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe