LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 18
lilina spune:
eu am pus, dar ce folos, daca altii le fac mai bune
nu-i pacat sa ma irosesc cu astfel de activitati ? mai bine imi fac manichiura
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Lili pai nu sti cum se spune ca cea mai buna mancare este facuta de altcineva
. Asa ca treci la manichiura
.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

alinamoro spune:
La multi ani Reby!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
La multi ani Reby, fetita frumoasa si isteata, sa fii fericita, norocoasa si mai ales sanatoasa!

La multi ani, Yagi, tare mi-e dor de mamica ta, sper ca sunteti bine!

Xandrutza, eu nu am vazut pozele tale cu muraturi dar ieri am vazut gogonele in Auchan si eram hotarata sa cumpar si sa pun si eu dar m-a dezumflat Cristi imediat ca a zis ca lui nu-i plac, si daca vreau, sa pun pentru mine. Dezamagire mare, mi-a taiat tot elanul.
Adina, pai eu am inscris-o pe Maria la 3 gradinite inca din iunie dar mi-au spus ca n-am nicio sansa din toamna asta si ca sa revin in aprilie ca atunci imi vor spune sigur daca mi-o primesc sau nu.
Nu stiam ca e si la voi zoo asa de mare, aici in Trier tot fac reclama la cea din Amneville si am zis sa mergem si noi, mai ales ca Maria e innebunita dupa animale. Intre un desen animat si un documentar pe Animal Planet il prefera clar pe al doilea. Cu siguranta ca vom veni sa o vedem si pe cea din Stuttgart.
Monique, ti-am vazut printesa, se vede ca v-ati simtit cu totii minunat la ziua ei, mi-au placut foarte mult toate pozele.

Lilina, sa te enervez putin sa-ti spun cum circula astia pe-aici (desi cam multi sofeaza foarte prost, dupa parerea mea)? Hai ca nu te mai enervez dar mi-am amintit de o scena la care am asistat aici si care m-a lasat cu gura cascata: pe un pod, verde pentru masini. Prima masina din coloana se opreste la un moment dat tipul din dreapta soferului coboara pe trotuar sa vorbeasca cu altul. In spate se formase ditamai coloana dar tipul care coborase din masina nici nu se sinchisea. Cat timp a stat de vorba cu celalalt nu a claxonat nimeni, nu a scos nimeni capul pe geam sa injure, nu a coborat nimeni din masina sa-l ia pe ala la bataie, desi nu era decat o singura banda pe sens. Nu mi-a venit sa cred.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
anangel_lexi spune:
Mi-am adus aminte ca vroiam sa va intreb ceva: cam ce dimensiuni mai au copiii vostri. Stiu ca gabitzica a zis de Ioana si am ramas impresionata, apoi Roxana01 de Dariuta. Pe Maria am masurat-o ultima oara la Pufy, ea are un centimetru din acela la usa (trebuie neaparat sa iau si eu unul) si avea 82 1/2 cm. E practic imposibil ca intr-o luna jumate cat a trecut de atunci, sa fi crescut mai mult de 3 cm. Iar kg nu stiu cate are dar Cristi zice ca sigur e sub grafic. Eu sper ca nu. La picior Maria mea inca mai poarta 21-22, adidasii pe care i-am cumparat in februarie ii mai vin si acum, si de curand i-am luat o pereche de ghetute marimea 21. O fi normal sa creasca atat de lent?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina eu am pus, dar ce folos, daca altii le fac mai bune ![]() nu-i pacat sa ma irosesc cu astfel de activitati ? mai bine imi fac manichiura ![]() Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
Ce simpatica ai fost!!Alexandrina
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Lexi, ma chinui sa-mi amintesc... Cred ca vreo 14 kilograme are Narcisa si 87 cm, poate mai mult?! O s-o masor diseara si o sa scriu maine.
Nici eu nu eram fan gogonele, pana nu am ajuns sa mananc puse de un unchi de-al meu, foarte bune; asa ca in borcanul de asortate intra si gogonelele, obligatoriu. Poate Cristi are alte preferinte, pune ceva ce-i place; asa va mai amintiti de tara ![]()
P.S. Interesanta intamplarea din trafic, la noi cred ca iesea macel...
Alexandrina
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
Monique_new spune:
Pai lexi aia sunt oameni civilizati. Aici in Bucuresti parca esti in jungla. Cred ca daca se intampla asa ceva aici il linsau cu siguranta.
Cosmina are cam 84 cm, la piciorus tot 21-22 depinde de model iar greutatea spre rusinea mea nu stiu pt ca nu am cantar....cred ca in jur de 11 kg.
xan nu mai scrie nimic de "gogonele"
ca salivez aici pe birou.....mmmm ce buna ar fi una.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

mexxa spune:
Salutare...
Of sunt jale..nush cum sa ma impart. cred ca pana o sa ma obisnuiesc cu programul va mai trece un pic...si la ce vreme e afara...mie dor de zilele cand dormeam la pranz
si eram toata ziua prezenta cu voi.![]()
Nu am in fata ochilor decat anvelope, cifre si clienti cu dorinte miraculoase![]()
Azi a fost prima zi la cresa...acusi merge R. sa il ia....am inteles ca a cam plans...dimineata a parut super incantat, dar cand a ajuns si a vazut copii care plaannngeeauuu de mama focu sa speriat.
Sper sa se acomodeze.El cu cresa eu cu job'ul![]()
sarbatoritilor
Va pup....
, mamica de Sebastian-Mihai 
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
mexxa spune:
Tocmai a fost R. sa il ia si dormea micutu lui mama...asa ca il vom lua la ora 3. A si mancat singur ca nu avea rabdare pana ii dadeau ele
. Are mama baiat mare.
Daca a si adormit inseamna ca nu a fost chiar asa tragic...nu?![]()
, mamica de Sebastian-Mihai 
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)