Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (187)
Raspunsuri - Pagina 20
Sabina spune:
cred ca depinde si cum e copilu doi :)
Cu Gh am stat lipita de mine pana cand a inceput el sa fie indepenedent dpodv miscare, si cred ca si-a format o siguranta interioara in asa fel incat se mai descurca si singurel cateva minute.
dar daca plange imediat ma duc la el si povestim, ne jucam etc etc.
Apoi, el are f multi stimuli datorita printesei belle ![]()
insa normal ca am senzatia ca nu ma ocup asa mult de el....desi la Sofia eram mai mult plecata de acasa, avand facultate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina multumim de aprecieri, Sofia e f mandra de rochita, intr-adevar, si m-a rugat sa intreb mamele ce parere au |
Pai parerea mea e ca sunt bucuroasa ca inca nu am fetita...la cat costa rochiile de printese...
In al doilea rand, arata ca o printesa...doar intr-una din poze mi s-a parut ca e o printesa imbufnata...sau poate era doar plictisita, pajii de la curtea ei nu o mai distrau cum trebuie.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
E clar ca depinde de copil. Si cum ai spus, circumstantele sunt altele la bebe 2...exista copilul mai mare, alte imprejurari, alte atractii. Eu cred ca bebe 2 se poate dezvolta mai repede in anumite privinte, ca are tendinta sa imite copilul mai mare, il soarbe din ochi, are o persoana in plus de care se ataseaza...E clar diferit, nu se pot compara. In plus, mie nu prea imi place sa compar copii nicicum, fiecare e o individualitate. Si totusi sa avem grija ce ne dorim, parca vad ca incepe Gheorghe sa vorbeasca si nu se mai opreste, de o sa va rugati de 5 minute de liniste! (Desi poate va rugati deja, ca aveti Galagia
).
Poze
Sabina spune:
pai printesele au muuuulte momente de sclifoseala:) rochia a fost 36 euroi;))), intr-adevar
normal ca barbatu a ras de mine, ba mai mult, mi-a zis sa nu umblu acolo " ca nu ma pricep"
eta na, cum adica nu ma pricep?? 
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Pinacolada spune:
sALUTE!
azi luca mi-a facut o super criza de isterie....nu vreu la gradi...!!!!
nici nu am stiut ca poate urla asa!!!!!!!!!!
l-am linistit, l-am dus in brate pana la gradinita( noroc ca e aproape) si acolo a inceput di nou....
am plecat, acum vad ca e ok!
in alta ordine de idei s-a stricat balenderul.....asa ca toate fructele dupa ce am incercat cu mixerul si nu a mers, le-am dat pe razatoarea mica:)))si erau destule..pt vreo 5 zile!
rares e f ragusit, semn ca a luat de la mine raceala !
ce zi!
ma duc la banci sa platesc ratele, asta asa..ca sa ma relaxez:)))))si sa arunc cu baniiiiiii!
citesc din urma si revin!
Sabina spune:
Yaia, Gh vorbeste f mult, dar imi trebuie dictionar:))
Magda, Myral, in cele din urma plecam din bucuresti pt vreo 2 saptamani deci o lasam mai moale cu analizele. Ii dau cele 5 pic de fier, calciu...si sper sa fie bine. Am obs ca el are un tranzit f accelerat, face soi de 5 ori pe zi consistehta normala, poate ca totusi treaba aia cu proba de digestie ar fi utila. De mancat mananca ENORM. Exemplu:
azi dimineata un mar f mic si acru, jumatate avocado si o banana. A ramas putin pe fundu canii....
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina eta na, cum adica nu ma pricep?? ![]() |
Cu 2 copii, as zice ca te pricepi...

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Pinacolada sALUTE! azi luca mi-a facut o super criza de isterie....nu vreu la gradi...!!!! nici nu am stiut ca poate urla asa!!!!!!!!!! l-am linistit, l-am dus in brate pana la gradinita( noroc ca e aproape) si acolo a inceput di nou.... |
L-ai intrebat de ce nu vrea? Gaseste problema si rezolv-o, ca sa fie bine pt. toata lumea...parerea mea!
Poze
Pinacolada spune:
Yaia- l-am intrebat! mi-a zis ca vrea cu mama si sa mergem in parc!
acolo ii si scoate afara, cred ca acum a realizat ca nu e o joaca si ca merge in fiecare zi, nu-mi dau seama... e si f alintat!
de la gradi mi-a zis ca primele 2,3 saptamani o sa tot planga dupa care se obisnuieste!
au f mare grija, mai ales ca vad si online...adica are atetie, nu e lasat aiurea!!!! offfff! am crezut ca nu va face ca ceilalti pe care i-am vazut, dar se pare ca ......
si eu la ora 13:15 ma duc sa-l iau, adica nu sta pana la ora 18!
e alintat rau cred......
ii spune educatoarei ca ii e somn, smecherii!
Sim- imi pare bine ca auzim vesti bune de la gradi..Mananca singur...chiar ca ai baiat mare! bravos!felicitari!
alehiam spune:
| citat din mesajul lui Sabina noi am avut o zi lungaaaaaaaaaaaaaaaa, cu niscaiva printesa prin casa, party, etc etc etc. aici cateva poze cu domnisoara de 6 ani, va multumesc f mult pt felicitari ![]() http://www.flickr.com/photos/degetica/sets/72157607233941230/ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
superba printesa

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
ursuletul dansator