Pepenasi de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Tecky spune:
Bine v-am gasit fetelor!
Azi am fost la policlinica de oftalmologie Lahovari pt ca ii curge Ralucai un ochisor.Diagnosticul a fost:canal lacrimal infundat.Desfundarea canalului se face dupa varsta de 3 luni deci se pare ca mai avem de asteptat.Intre timp tb sa spal bine ochisorul cu ser fiziologic si sa-i pun picaturi Nettacin.
Didi ce bine ca ati gasit dadaca.
SUN m-am mai uitat inca odata la pozele de la botezul Theei si mi-au placut mult rochitele cu care ai fost imbracata,esti o mamica foarte eleganta.
Ella si eu ma confrunt cu aceeasi problema atunci cand tb sa ies din casa nu am cu ce sa ma imbrac.
Mikycris bine ai revenit.Ne era dor de tine.Imi pare rau sa stiu ca ai avut pribleme de sanatate cu Delia.
Va pup
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
oanasm spune:
dia mda..balonat=gaze..ca saracu cum puneam supozitoru..ieseau la basinute de numa...voi cum ati rezolvat problema? ioi..ca noi tare rau ne-am speriat cand i-am palpat burtica..si ciudat ca tot spre seara se intampla...acum s-a dus sotu sa ia infacol..ca vad ca e tare laudat
Oana
39+ cu

o noua viata
filmuletz bb
dia_filipas spune:
Oana la noi cu putin chin se descurca singura...eu ii strang piciorusele spre burtica, ca am observat ca asa face si ea si mai trage cateva. La Miruna functioneaza si daca o iau in brate vertical si o frec pe spatic cu mana, sau pe bratele mele pe burta, o plimb si ii fac masaj la burtica in acelasi timp. Eu supozitor nu i-am pus, ca am incercat cu termometrul muiat in glicerina si nu a functionat.
Cat dureaza chestia asta cu gazdele??? Cam pe la ce varsta se mai descongestioneaza si ei si le e mai usor??
Clabur mersi.
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
dara_d spune:
Voi cu le le faceti masaj cu ulei sau cu crema de corp?
Cum este uleiul de masaj de la mustela?
Cand va aud ca voi iesiti cu bebeii peste tot si eu nu reusesc mai deloc ca o apuca mancatul, alaptatul exact cand nu avem cum , inca ziua nu are program clar de masa , cum faceti fratilor?????Ca eu abia o scot in parc si acolo tot trebuie sa suga odata.Voi cred ca aveti mare noroc sau eu nu sunt capabila sa ii fac un program. Va rog lamutiti-ma si pe mine cum procedati ??
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanasm dia mda..balonat=gaze..ca saracu cum puneam supozitoru..ieseau la basinute de numa...voi cum ati rezolvat problema? ioi..ca noi tare rau ne-am speriat cand i-am palpat burtica..si ciudat ca tot spre seara se intampla...acum s-a dus sotu sa ia infacol..ca vad ca e tare laudat Oana 39+ cu ![]() o noua viata ![]() filmuletz bb |
Oana a mea elimina gazele destuld e des singura, mai ales cand o misc sa o pun pe salteluta de schimbat, eu cred ca e de la sab simplex ca din asta ii dau eu de colici.
Mona ce mai faceti? Cum te mai simti?
Boticelina ce mai faceti voi fetelor?
Pupici Bujo ,Tecky,Cristina , Diarux si toate fetele nu mai fca nominalizari ca se trezeste pitica deja.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
Didi81 spune:
Dia, bona ne-a recomandat-o administratorul de la bloc, in care noi avem incredere, este un om de traba; el zice ca la randul lui are incredere mare in tanti asta. Acuma sa vedem cum o sa fie; sigur, celelalte treburi sunt in masura in care va avea timp, in primul rand se va ocupa de Aida.
Didi
de Aida Maria
AnnaBaby spune:
Michellab ms.

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Didi81 spune:
Boti, tu spuneai de crema Mustela pt cojitele din cap? Scuza-ma, nu mai tin minte... Imi poti spune si cum se chema crema cu pricina?
EDIT: Cumva Stelaker?
Didi
de Aida Maria
AnnaBaby spune:
Dara eu i-am facut Ioanei un fel de program, adica in timpul zilei mananca la 4 ore, iar noaptea cand se trezeste ea, nu o deranjez ca sa-i dau mancare. Si pt ca eu nu alaptez,imi e usor sa o hranesc oriunde ne-am afla. Plec cu biberonul cu apa calda dupa mine, cu cutia de lapte, si cand vine vremea de masa il prepar pe loc si gata.
Anna
de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
AnnaBaby spune:
Fetele care ati intrat in concediul de crestere a copilului, cum ati formulat cererea? Si a fost nevoie sa precizati in ea cat timp intentionati sa stati in concediu? Ca pe mine sefa ma tot bate la cap ca terebuie sa zic, ca sa stie ei pe cat timp angajeaza pe altcineva in locul meu. Mie mi se pare o prostie si nu cred ca se specifica undeva in lege chestia asta. Si ce acte ati avut in dosar? Trebuie si cartea de munca cu modificarea facuta?(de suspendare a contractului de munca ma refer) Eu la sfarsitul lunii asteia imi termin cele 126 de zile de pre si post natal si trebuie sa ma interesez ce acte imi trebuie si etc.
Anna
de Ioana Maria