Pepenasi de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
AnnaBaby spune:
Dara d sa ne traiasca fetitele!!! La cat mai multe lunite!!! 

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
clabur spune:
Diarux promotie le pitici zici..... Ia de aici:
1. nu iti face probleme cu laptele pe nas, face parte din regurcitare.
2. cand zici ca face ca Bocanila te referi la un tremurici? Daca da atunci sa stii ca si fii-mea face din barbita de parca i-ar fi frig si cica este de la calciu. Remediu: 2,5 ml de Ca cate 10 zile in lunile cu "r".
ella81it spune:
Buna ziua mamici!
Imi este tare somn dar nu vreau sa dorm,profit ca doarme Alex si mai fac una alta prin casa.
Am un munte de haine de calcat dar imi lipseste vointa![]()
Azi am fost la pediatru ptr vizita de 3 luni.Nu imi vine sa cred ca au trecut 3 luni!
Alex creste bine are 5830 si 58 cm.Deja se rostogoleste singur daca il iau de manute se ridica ,asta vrea sa mearga ![]()
Il puneam in scoica de masina fara sa il leg dar de cand am vazut ca se impinge in coate si cap sa se ridice ,tinem baiatu legat.
Ce ziceti e prea devreme sa l pun in box?
Eu am o stare naspa rau
de cate ori trebuie sa ies undeva ma apuca crizele
Sunt asa de grasa ca nici nu ma pot misca
,am 16 kg in plus

In seara asta as vrea sa ma insciu si eu la o sala de fitness poate mai slabesc.
Ma duc sa fac un dus ,dupa amiaza merg sa cumpar cadou lui Alex.Duminica face 3 luni
Vreau sa i cumpar covor din ala cu jucarii deasupra sper ca ati inteles ce vreau sa spun
,am unul dar nu are jucarii.
multi pupici ptr mamici si bebici

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
gallyb spune:
A folosit careva dintre voi Humana Milchzucker pentru kaka bebelusului? Si care au fost rezultatele. As vrea sa incerc si eu.
Xenia (9.07.2008)
michellab spune:
AnnaBaby, dara_d si Diarux, sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi, norocosi si fericiti si viata cat mai lunga 

de
Raisa Andreea si
Cristian Bogdan
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Dara d sa ne traiasca fetitele!!! La cat mai multe lunite!!! ![]() ![]() ![]() Anna de Ioana Mariaprintesa noastra poze cu ariciul povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love |
Multumesc de urare si ca ti-ai adus aminte de mine , sa ne traiasca.Eu am citit tot dar nu mai apuc sa scriu pentru ca ma termina asta mica suge la san putin si des ziua si se maraie, asa ca eu sunt zombi.
Sun felicitari pentru botez sunteti foarte frumosi.
Am vazut poze cu pepenasii sunt toti super frumosi.
Saptamana viitoare o safacem si noi vaccinul de 2 luni , ca a avut ceva mucisori si nu se putea, dar va anuntam ca avem 64 cm si 5950 la 2 luni , cum vi se pare ??
Pupici tuturor.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
the_andreea spune:
Hello fetele!
LA MULTI ANI sarbatoritelor din ultima saptamana,cu intarziere pt ca nu am fost pe acasa.
Anna,Dara sa va traiasca fetitele.
Gallyb,parca tie iti raspundeau fetele despre diversificare(scuze daca ma insel).Eu am inceput sa ii dau lui Casian suc de mar de cateva zile;ii place foarte mult,il suge singur din lingurita (6-7/zi).De maine incep sa-i bag si morcov.si sapt viitoare o sa ajunga in biberon
.Sa nu aruncati cu rosii.Eu asa am considerat ca e bine pt el.Am mai spus eu,lui Theo am inceput sa-i dau de la 2 sapt suc de portocala.Asta urmeaza dupa ce se obisnuieste cu mixul asta de mar-morcov.Si cu scaunul parca iese mai usor.Oricum am obs ca daca ii fac laptele cu apa plata nu se mai munceste atat de mult sa faca kk.De unde facea la 2-3 zile acum face si de 2 ori pe zi.Sunt multumita.
Bun venit noilor mamicute,sa va traiasca bb-ii,sa creasca mari si frumosi.
Ana_a,tu intrebai cand se schimba ochii la bb(tot cu intarziere).Theo i-a avut albastri de la inceput si acum la 6 ani s-au schimbat sunt verzi.Eu i-am avut albastri pana la 10 ani apoi s-au stabilizat pe verde.Casian tot asa are chii albastru deschis(ca cerul senin) si sper sa-i ramana
.Ideea e ca se pot schimba pana la vartse mari.
Capri,legat de baby phone,sper sa nu fac reclama,e unul de la Primii Pasi,se gaseste la Sensiblu,e in jur de 250 ron,isi face banii zic eu,baza e fixa,proiecteaza pe tavan diverse luminite(se schimba ca la diapozitive),are si melodii,poti inregistra vocea ta,receptorul are acumulator si incarcator separat.E practic si bun(parerea mea).Copiii amandoi sunt innebuniti dupa luminitele de pe tavan.
pt mamici si
pt cei mici
Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michellab AnnaBaby, dara_d si Diarux, sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi, norocosi si fericiti si viata cat mai lunga ![]() ![]() ![]() ![]() de Raisa Andreea si Cristian Bogdan |
Multumesc de urare si sa speram ca o sa treaca copilul acela bine de operartie si o sa se refaca , tu nu ai ce sa mai faci acum decat sa incerci sa rezolvi ce se mai poate cu baiatul tau poate totusi poate continua scoala acolo.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Multumesc de raspunsurile referitoare la hainitze! 
Michellab imi pare rau ca aveti asa necazuri. Oare chiar nu l-ar primi nici un colegiu? Sunt asa de stricti? cati ani are baiatul? In ced clasa e? Oooff, sper ca totusi se va gasi o solutie...
Didi felicitari pentru bona...chiar ati facut o afacere faina! Sper sa iasa bine si sa fie de treaba si femeia. Cum ati gasit-o?
Ariadnabr imi pare rau sa aud ca ai avut cosmaruri! Si eu am avut, eu am visat o apa neagra in care unii oamedni ii aruncau pe altii si se inecau...creepy, eu de cand am nascut am foarte des cosmaruri cu haituiala, moarte, frica...nu stiu ce inseamna...
Sper ca azi sa-ti mearga struna intalnirea si buggy sa fie de-adevaratelea
!
Mikycris imi pare rau ca aveti asa necazuri! Va doresc multa sanatate si zile cat mai frumoase si mai bune de acum incolo!!
Poate Camy s-a dus pana la urma la mare, ca asa intentiona...sper ca e bine...oricum, cateva zile departe de oras i-ar prinde bine.
Oana prin balonat inseamna ca are gaze? Ca si eu si Ruxi ne-am lovit de asa ceva...
Ralu ai incercat sa te mulgi sa vezi cat scoti? Poate la Mirunica nu-i convine ceva de urla...Fetele patite au sugerat sa incerci sa o ragai cand urla, la multe dintre noi a functionat. Si Miruna mea urla si daca nu era de la ragait, eu o mai plimbam cateva minute si cand o puneam iar accepta sanul.
Eu de cateva zile patesc ceva taaare ciudat...am renuntat sa-i mai dau formula la masa de noapte si ii dau san ca cica imi ajunge...toate bune si frumoase numa' ca eu adorm in timp ce ea suge
si cred ca si ea adoarme...ne trezim peste alt catva timp si iar papam, iar adormim amandoua si tot asa de la 3 la 6!! Ne trezim papam ceva...Dumnezeu stie cat, ca eu adorm rapid si nu mai stiu nimic!!!
Iar de la 6 incepe "degazificarea" si in consecinta foiala si scremutul, facem kk si abia pe la 8.30 cu greeeeu mai adormim pana la 11.
Gata fug ca urla, 
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
clabur spune:
Dia eu stiam ca pleaca cu un rand de haine si dupa ce este increstinat cu altele. Acum....ce sa zic, nu cred ca este foarte important, tine de nasa si de obiceiuri..