Pepenasi de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Didi81 spune:
Ruxandra, asa-i, e mult
, dar cam asa sunt platite dadacele in Bucuresti bag de seama.
Marina, felicitari pentru alaptat!
A avut de cateva ori si Aida mea niste scurte tentative de a suge la san, dar nu a durat prea mult rabdarea ei... si niciodata nu cred ca a supt mai mult de 10 ml ![]()
Didi
de Aida Maria
MissJJ spune:
Michellab sunteti pe listutza sa ne mai dai data ta de nastere si data de nastere a lui cristian.
Pt curatarea limbutzei eu i-am dat la fata cu bicarbonat din ala pt gatit frecat limbutza si se curata f frumos sau moasa a zis putina apa fiarta si racita si daca sunt doar depuneri de lapte ar trebui sa se curete.
Marina, Didi ms.
Am sa incerc sa vad ce iese.
Claudia ms de lamuriri.
Ioana Maria, Denisa Maria, Andrei Tudor
La Multi Ani
sa cresteti mari frumosi si sanatosi.

Ella si eu am 15 kg in plus care trebuiesc date jos de maine dupa induction tre sa ma apuc de treaba si sa ma si tin de ea.
Gally sorry nu am folosit asa ceva.
Tecky pupici multi la printesa mica sa scapati repede de pb.
Dara aici se recomanda uleiul de la johnson sau chiar ulei de masline pt masaj, eu am folosit numai lotiune de corp si le masam pe amandoua dupa baitza acuma la Ari am trecut la ulei de corp ca e mai mare si nu se mai irita la cute si etc si e mai usor dupa baitza pe pielea umeda sa o dau rapid cu ulei si ei ii place se da si ea.![]()
Sursula ce m-ai distrat cu mama zurlie.
Multi pupici.
Mada super sa-l stapaniti si folositi sanatoase.
De care ati luat pana la urma maclaren sau din ala tandem?
La faza cu telefoanele si eu in familie sunt delegata cu chestiile astea daca tre sa zic ca nu se poate nu venim nu nu stiu ce eu tre sa o fac el nu poate.
Ruxandra eu am scris reteta cred ca o gasesti la capitolul trecut sau la asta?
Nu mai stiu nici eu am sa vad cand am timp sa caut in capitolele de la odisee unde s-au mai scris retete sa le punem link pe prima pagina.
Marina felicitari pt reusita.
Chiar azi am vazut o emisiune interesanta other's people breastmilk si arata un caz de tanti care nu a nascut niciodata nu a fost gravida niciodata si fara sa ia ceva medicamente sau ceva numai pt ca a pus bebele altcuiva la san i-a venit laptele. Si mai era o tanti care nu putea avea copii si au folosit o mama surogat si ea a luat niste medicamente si anticonceptionale si a pompat cu vreo trei luni inainte de a se naste fetitele si a avut laptic sa le dea san dupa ce s-au nascut.
Au mai aratat si despre cross feeding adik cum se intalnesc mamicile si bebeii beau de la oricare dintre ele si despre un cuplu de doi barbati cu trei copii care cumparau lapte de la o tanti sa le dea la bebeii dar logic era cam scump au zis ca folosesc si economiile ca sa le poata da. Au mai arata doua surori fiecare cu un baietel si care facea cross feeding dar numai in familie nu si cu straini si o tanti care avea f mult lapte si pompa zilnic pt spitale sa dea la bebeii prematuri si una care era wet nurse adik un fel de dadaca pt alaptat cand mama nu e acasa. Au mai arata mai mult cazuri a fost f interesant.
Fug sa hranesc pe Ari mai am 20 de pagini de scanat si termin cu toate retetele si sfaturile pana la 9 luni pe urma e alta etapa.
de
Ari si
Ami
ariadnabr spune:
A luat Maclaren Mada. Ceea ce e super ca-mi incape in portbagaj. A zis ca a gasit si un tandem care arata super dar cand a cerut sa-l plieze era prea mare si nu l-a cumparat. A luat si un footmuff cica sa nu-i inghete bebele
. Acuma sper ca nu o sa faca donsoara mare mutre ca ea n-are
Multumim!
Abia astept sa-l incerc, ca-mi rupe buburuza spatele de acum in marsupiu..la cele 5kg si minore pe care le are...![]()
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
danangie spune:
M-am gandit mult pana sa scriu acest mesaj. Dar am decis sa-l scriu pentru ca nu vreau sa dispar ca magarul in ceata. Nu sunt o lasa si deci va scriu pentru ca sa nu mai intrebati de mine, sau sa va intrebati cum de nu mai sunt pe lista. Da. Am decis ca e mai bine asa. SUN spuneai inainte de terminarea odiseei sa scriem ce a reprezentat aceasta odisee pentru noi. Pentru mine, a trecut ca nici nu mi-am dat seama. Niciodata nu m-am simtit ca facand parte din aceasta odisee. Era inceputul lui Mai cand o ajutam pe Clauclau sa deschida odiseea de mai-iunie. Taree mi-as mai fi dorit sa fac parte din aceea odisee. De fapt, am sperat sa fiu eu aceea care deschidea odiseea. Dar nu a fost sa fie. Asa prin messenger o ajutam pe Clau sa deschida o minunata odisee. Dintotdeauna am vrut sa fiu eu cea care deschide odiseea. Chiar imi place mult sa moderez liste, subiecte ,etc. Se trage chestia asta de cand aveam grija de lista de la "Durere...". Sa nu ma mai lungesc...asa a fost. Am reusit sa deschid eu odiseea de iulie-august. Eram plina de emotii de parca trebuia sa dau vreun examen. Fetele de la vechea mea odisee (noiembrie-decembrie 2007) m-au incurajat si asa mi-am luat inima in dinti si am deschis odiseea. Incet , incet fetele se adunau. Incet-incet se forma un grup frumos. Imi placea la nebunie sa intru sa vad daca mai este ceva nou, ceva de modificat. Dar ma luptam si cu durerile mele ca la ciclu...cu frica sa nu se intample sa pierd si de data asta sarcina....Intr-o zi aceasta vraja s-a rupt. Mai mult m-am amarat. De la prima discutie de la odisee. De la reprosurile lui MADA ca nu a fost bagata in seama, asa cum a fost bagata in seama la prima ei odisee. Pana la urma, cu scuzele de rigoare din partea tuturor, atmosfera s-a linistit. Era iar liniste si voie buna. Pe urma, MADA mi-a cerut sa-i arunc si ei parola de la iulie-august , just in case.....este ceva de modificat,,eetc. Incetul cu incetul, MADA a inceput sa faca modificari in lista pe care o facusem eu, care pana la una din propunerile MADEI la toate fetele placea lista. Eu atunci, am cam strambat de nas....adica mie imi placea lista cum era. Nici nu mai tin minte cum i-am spus, cum mi-am exteriorizat nemultumirea. Raspunsul MADEI a fost ca sa nu o iau personal ca lista e mai frumoasa asa,bla,bla,bla. Nici nu mai tin minte exact. Atunci a urmat o lunga,lunga pauza de forum. Intr-o zi, unica fata care si-a dat seama de absenta a fost TURTURICA. Si daca tin bine minte...ea a intuit ceva ca pauza aceea avea leagatura cu modificarea listei. Am inceput sa fiu activa din nou. Eu scriam,scriam km de mesaje dar putine, putine fete imi raspundeau. Sunt fete si mai ales una adica ANAXENA care mereu i-am scris, i-am facut complimente si niciodata nu s-a sinchisit sa imi raspunda. Mi-a scris de 4 ori in toata odiseea. Odata m-a intrebat intr-o seara tarziu cand eram cam in 36 s de sarcina , ce mi se intamplase in ziua precedenta. Ma rog, mi se intamplase ca aproape faceam accident si eram depresa tare. O alta data mi-a scris cand ma luase contractiile, alta data facandu-mi urarile de sanatate cand nascusem si ultima data cand intrebam daca voi chiar vroiati sa va povestesc nasterea. Atat. E ciudat nu? La cate mesaje i-am scris eu. Eu nu am reusit sa ma bag si eu in grupul vostru. Si nu m-am revoltat pana acum de exemplu cum a facut ARIADNA tocmai pentru ca nu vroiam ca pe urma sa-mi scrieti numai de dragul de a scrie ca nu ma mai plang ca nu sunt bagata in seama. Apropo, ARIADNA in ziua cand am citit mesajul tau, unde scriai ca ar trebui sa te stergem de pe lista ca nu te simti bagata in seama,etc.....ti-am trimis PM zicandu-ti ca tre' sa te resemnezi. Ca asa e aici la odisee, nu esti cunoscut cum e MADA , DIARUX, SUN, si multe alte fete mai active......nu ai sansa sa ti se raspunda. Iti dadusem adresa mea de messenger in speranta ca vrei sa mai vorbim de bb, sa mai schimbam experienta,etc. Dar nici in ziua de azi nu am primit raspuns. Presupun,ptr ca imediat ai clarificat neintelgerea cu fetele si nu aveai nevoie de o prietena. Chiar daca acest cuvant e prea mareeee ptr aceasta viata virtuala. Oricum, tu ai facut exact ce au facut fetele. Nu ai raspuns. In seara cand cerusem parola si userul de la pepenasi, dupa ce am scris eu....mai postase cateva fete ceva mesaje. Dar nici una nu s-a sinchisit sa-mi raspunda. Deci, eu nu ma refeream la tine SUN sau la cine mi-a mai raspuns atunci.....ma refeream la acele persoane care au trecut cu vederea mesajul meu ,tocmai de asta ca sunt invizibila. Dar cum ii ziceam si ARIADNEI in PM , daca una din fetele active scria acel mesaj, imediat i s-ar fi raspuns. Pe urma, am ramas uimita sa vad ca SUN si pe urma si voi, ati fi fost de acord sa deschid eu cap la scutece. Si asa am inceput si eu sa ma uit in stanga si in dreapta cum au facut celalalte fete. Si dupa cum stiti, v-am aratat doua variante. Inca o data, MADA nu a fost de acord cu varianta mea. De ce oare? De ce mereu trebuie sa-mi zici acelasi lucru, nu o lua personal,etc.etc. Nu o iau personal, dar lasa-ma si pe mine sa fac si eu lista aia cum vroiam eu. Lista a placut la cateva fete. De ce a trebuit lista ta sa fie aia decisiva? La inceputul odiseei cand ti-am dat parola, de atunci nu mai aveam timp sa fac si eu vreo modificare ca imediat o faceai tu. Asa cum tie iti place sa ai grija de lista asta.....asa imi placea si mie....Ei, de aici mi se trage si da, m-am suparat. Ca un copil prost. Ca asa par. Dar asta e.
In final, eu nu am simtit ca am facut parte din aceasta odisee. De aceea, e inutil sa apar acolo pe lista doar de dragul de a aparea. O zi buna sa aveti.
ALESSIO
comoara mea, 07.06.2008S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
michellab spune:
Diarux
Mi-a trimis
AnnaBaby mesaj cu datele
Mada merci
data mea de nastere 08.05.1976 si a lui Cristian 18.02.1991
de
Raisa Andreea si
Cristian Bogdan
AnnaBaby spune:
Danangie imi pare tare rau ca vrei sa ne parasesti! Si imi pare rau ca poate nu am stiut sa fim mai apropiate, sa fim prietene asa cum ne laudam noi cu odiseea noastra, ca ar fi cea mai cea. Intradevar nu este chiar asa, insa nici nu ar fi posibil sa fim bune prietene chiar toate. Inevitabil figurile cele mai prezente sunt si cele care atrag atentia mai mult. Si eu sunt destul de activa dar nu mi se raspunde de fiecare data, si asta nu doar acum cand toate suntem ocupate cu bebeii, ci si inainte de a deveni mamici. dar asta e, eu nu am fost niciodata o persoana careia sa ii placa sa fie in centrul atentiei.
oricum alegerea este a ta, si daca asa ai hotarat nu pot decat sa-ti urez multa fericire tie si familiei tale, multa sanatate, si crestere usoara a micutului Alessio!!! In orice caz tu ramai cea care a deschis odiseea de iulie august 2008, odisee care sunt convinsa ca a schimbat viata tuturor membrelor ei!!! 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
michellab spune:
Da, nu reusesc sa scriu cu caractere ingrosate
sunt eu mai grea de cap

de
Raisa Andreea si
Cristian Bogdan
michellab spune:
danangie imi pare rau ca ai ales sa pleci, poate totusi te razgandesti si ramai 
si poate trece
de
Raisa Andreea si
Cristian Bogdan
SunSmile spune:
Acum am venit acasa asa bucuroasa si...
Dana, eu tin la tine si la Alessio! Eu am vrut sa deschizi tu scutecele, dar asa s-a intamplat. Cu lista mi-e paralel, daca ma crezi, pt ca eu nu ma pricep. Si admir pe cine se pricepe si are rabdare.
Nu o sa-ti scriu de dragul de a scrie, sa stii. Pur si simplu iti spun ca nick-ul meu de yahoo e loryx_love si daca vrei sa mai vorbim, cu mare placere. In rest, imi pare rau ca odiseea unde eu m-am simtit atat de "acasa", pt tine nu a reusit sa fie frumoasa. Si imi pare rau ca sunt asa...populara. Uneori ma gandeam sa iau o pauza, sa va mai scutesc (cred ca am si scris asta de cateva ori)...acum chiar voi face asta.
Imi pare rau Dana! Dar iti respect decizia! Sa va fie bine si la multe lunite lui Alessio, cu intarziere!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
AnnaBaby spune:
Michellb ca sa scrii cu caractere ingrosate pur si simplu selectezi partea de text pe care doresti s-o scrii mai pronuntat si apesi butonul de bold (B-ul de la Format)
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love