de ce nu raman?
buna! de 2-3 zile am dureri abdominale ba in partea dreapta ba in partea stanga si nu inteleg de ce?...sunt in a 22-a zi de la prima zi a ultimului CM . Ii prea devreme sa-mi fac un test sau sa mai astept pana la Cm urmator ca sa-mi dau seama exact de simptom?...va multumesc pentru raspuns....am maaare nevoie de acest raspuns deoarece chiar vrem un bb. Multumesc anticipat
Raspunsuri
maria08 spune:
aliki: Eu zic ca este mult prea devreme pentru un test de sarcina.....mai asteapta pana aproape de ziua in care ar trebui sa vina CM-ul. Poate fi vorba si de o eventuala implantare in ziua 21-22, depinde si de ziua in care ai ovulat.
Numai bine!
adia82 spune:
Eu am facut testul dupa a 2-a zi de intarziere si a iesit negativ, dar CM nu mi-a venit nici azi (a 3-a zi). Disperare mare, lacrimi, dar inca mai sper deoarece pe multe site-uri am citit ca in ciuda celor care se spun ca iese pozitiv dupa prima zi de intarziere, se recomanda efectuarea lui dupa 7-10 zile de intarziere, deci inca mai sunt sperante
Atat timp cat nu vine CM totul e posibil.
aliki4god spune:
maria 08, multumesc pentru incurajare si sa te asculte Tata de Sus. Sunt in a 24-a zi ...ca doar le numar...si sper sa fie vorba de implantarea cu pricina. Inca mai simt durerea dar mai difuza. oricum asa durere sa nu pot sta nici in picioare nu am mai patit. Doamne ajuta la o implantare! Multumesc mult! Adia, iti recomand un test fulger adica cel car iti zice cu 3-4 zile inainte sa trebuiasca sa-ti vina CM-ul daca e sau nu un bb la mijloc. Bafta si rabdare!
aliki4god spune:
Deci la o eventuala implantare trebuie sa simt dureri?...deci e normal sa ma doara ovarele daca e vorba de o implantare?...hmmmm god help!
dymomo77 spune:
Eu zic sa stai calma si sa astepti ziua menstrei si abia atunci sa faci un test. Se mai intampla ca datorita dorintei tale de a avea un bb sa ti se para ca ai tot felul de simptome. Chiar dc e greu tb sa astepti. Mult succes si sa ne tii la curent.
nutel83 spune:
aliki, am situatia asemanatoare cu a ta, tot sunt in ziua 24 a CM, si tot am dureri in abdomen, dar eu nu prea sper luna asta, ca am temperatura bazala mica, deci nici vorba de 
maria08 spune:
adia: De ce nu faci un test de sange? Asa vei sti sigut daca e bb si nu-ti mai prelungesti asteptarea....se poate face la urgenta si ai rezultatul in aceeasi zi....Tinem pumnii!!
aliki:Nu cred ca e obligatoriu sa ai dureri la implantare....fiecare organism reactioneaza in felul lui, dar orice e posibil!!!Doamne Ajuta sa fie asa cum iti doresti!!
aliki4god spune:
Problema mea este ca nu dispun de un termometru romanesc si nu stiu de unde sa iau unu , aci in State am termometru doar in grade fereheiz....deci temperatura mea acuma este de 97 grade F dar habar nu am cum sa transforma asta in grade romanesti. cat despr edurerea aia inca o mai simt si acum o simt si in spate mai ales dimineata. La doctor nu ma duc pentru ca nu mi-am facut asigurare pentru ca nu mai stau mult pe aici si ar fi fost degeaba si te costa cateva mii dolari sa faci un test. Imi voi face un test sarcina saptamana viitoare...vreau sa fiu sigura. Intr-adevar temperatura trebuie sa fie de 37 si ceva sau mai mare. Nu ma prea gandesc la sarcina dar astept. Thanks everybody pentru incurajari...Doamne ajuta sa vina rusii la toate