de ce nu raman?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliki4god

Problema mea este ca nu dispun de un termometru romanesc si nu stiu de unde sa iau unu , aci in State am termometru doar in grade fereheiz....deci temperatura mea acuma este de 97 grade F dar habar nu am cum sa transforma asta in grade romanesti.

www.botlanta.org/converters/degree.htm" target="_blank">http://www.botlanta.org/converters/degree.htm incearca aici sa vezi temperatura din Farenheit in Celsius.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutel83 spune:

Citat:

maria 08, multumesc pentru incurajare si sa te asculte Tata de Sus. Sunt in a 24-a zi ...ca doar le numar...si sper sa fie vorba de implantarea cu pricina. Inca mai simt durerea dar mai difuza. oricum asa durere sa nu pot sta nici in picioare nu am mai patit. Doamne ajuta la o implantare! Multumesc mult! Adia, iti recomand un test fulger adica cel car iti zice cu 3-4 zile inainte sa trebuiasca sa-ti vina CM-ul daca e sau nu un bb la mijloc. Bafta si rabdare!

aliki

aliki, tu ce mai spui? la mine ieri testele de sarcina mi-au aratat 2 liniute, desi eu nu simt nimic in afara de crampele ca de ciclu. Eram sigura ca vin rusii si am facut testul doar ca sa-mi confirm inca o data ca nu e si cind colo vad si a 2 liniuta. Chiar nu ma asteptam, avind in vedere ca TB era mica dupa ovulatie si a crescut treptat, uite ca s-a intimplat minunea. Acum astept sa merg la ecografie sa vad daca e totul bine. Speranta moare ultima fetelor! Va si va urez toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

nu stiu ce sa spun ca nu mi-am facut testul inca....sunt in a 5-a zi de intarziere dar nu simt decat ceva crampe , dureri difuze la nivelu abdomenului si dureri de sani. Mi-am facut 2 teste in a 2-a zi de intarziere si nimic a iesit negativ. Nu stiu ce sa zic. As avea totusi o intrebare. Durerile de sani dispar dupa perioada normala de ciclu si pot reaparea daca sunt insarcinata?...adica ma refer in cazul meu ca mio intarziat. cand sa-mi mai fac test? tu dupa cate zile de cand ar trebui sa-ti vina stopu, ti-ai facut testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

ma bucur foarte tare pentru tine nutel83....sunt bucuroasa si sper sa se ia macar prin intermediul netului . Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa ai un bebic sanatossau sanatoasa. Dupa cat timp ai ramas dupa ce ti-ai propus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutel83 spune:

Citat:

ma bucur foarte tare pentru tine nutel83....sunt bucuroasa si sper sa se ia macar prin intermediul netului . Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa ai un bebic sanatossau sanatoasa. Dupa cat timp ai ramas dupa ce ti-ai propus?

aliki

aliki, salut! multumesc de urari! intre timp am fost si la ecograf, dar multe nu am aflat decit ca e sarcina uterina in evolutie, 4 saptamini, sac gestational 8 mm.
Nici eu nu m-am asteptat sa iasa testul pozitiv, l-am facut la insistenta fetelor de pe un forum, eram sigura ca o sa vina ciclul fiindca aveam crampe asemanatoare. La bebe am inceput sa cam din ianuarie, adica s-a lasat asteptat, ba am fost racita ba nu stiu ce, si uite ca a aparut. Deci ultimul ciclu l-am avut in 19 august, iar testul mi-a iesit pozitiv la 24 septembrie, la ecografie am fost la 30 septembrie. Alte simptome nici acum nu am, nici macar sanii nu sunt diferiti, sunt moi si nedurerosi, chiar nu-mi vine a crede ca sunt insarcinata si nu am simptome.
Sunt sigura ca o sa vina bebe si la tine! Scrie daca te mai intereseaza ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nutel83 FELICITARI
Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput