Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
ellis spune:
FELICITARI,ANK, TINEM PUMNII PT O SARCINA USOARA IN CONTINUARE! FRUMOASA MICA, CUM ISI TINEA EA MANUTA LA CAPSOR!
ANCA - eu la 10 luni fac a doua doza de prevenar; daca pana acum ai facut infanrix, asta faci si la 1 an, NU pe cel gratuit; eu stiam ca la un an si o luna se face varilrix (varicela), apoi trimovax(ROR) - 1 an si doua luni, sau invers - dr imi spune ea ordinea.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ancadragoman spune:
Ellis pai infanrix am facut ,o sa intreb si pe Stanciu sa vad ce spune
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Ellis pai infanrix am facut ,o sa intreb si pe Stanciu sa vad ce spune anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA O AJUTAM PE SONIA |
nu se mai schimba, mie asa mi-a zis dr de la inceput.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
ancadragoman spune:
Ellis asa stiam si eu 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
oana_r spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Oana da atunci adresa mea Ce mai faceti? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA O AJUTAM PE SONIA |
imi pare rau ca erau lucruri misto pentru matei.
eu,ce sa fac? va citesc zilnic,chiar daca nu va scriu,ma distreaza discutiile dintre tine si Ank-burtica si savurez din poze dulciurile lui Miha.
Ania are si ea un dintisor si curand ii va iesi si al doilea(daca se poate sa-mi puneti si mie un
).matei abia asteapta gradinita si eu de luni incep scoala(m-am inscris la postliceala la sanitar,ca pentru facultate la medicina sunt cam tinerica)
si sa nu mai "barfesti" fata la prietene
Ma bucur ca toate sunteti bine si nu mai aveti probleme cu bebelusii.
Bianca ,multa sanatate bebelinei.
ellis spune:
aaaaaaaaa...de dintisori...Alessia are deja 7, au inceput sa iasa la 7 luni jumate si de atunci e explozie; ma mai mir de ce nu mananca, e nervoasa si se trezeste de N ori noaptea; acum mai stau sa iasa un incisiv lateral sus si un canin aproape ca a spart.
sa va zic de ieri - dupa ce la pranz a mancat supa pasata, la 6 a papat un iaurt si jumatate(de alea de 150)+ a ros cam 1/3 de piscot, iar seara a avut 280 lapte+cereale(3 mas de cereale)dupa care s-a pus pe plans; i-a mai facut ta-su 90 de lapte(doar lapte) si a papat 60, NA CA SE POATE! mi-era teama ca varsa, ca nu doarme si a adormit la 22.30 pana la 7.30 fara nicio trezire nocturna...nu-mi venea sa cred, m-am trezit, am invelit-o, m-am uitat daca respira...oare ea se trezea noaptea ca nu se satura? ca eu incercam sa-i dau apa din bibe si urla, atunci o luam cu mine in pat pana dimineata.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui oana_r eu nu reusesc sa comand de pe www .babystuff.nextvision .ro ,imi spune ca nu livreaza la adresa care am dat-o. |
Eu am trimis aseara un mail pt o oferta de pret la shop@nextvision.ro
Dimineata am primit si raspuns,acum astept sa vad si ce parere are sotul de comanda ce vreau s-o fac.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui oana_r eu,ce sa fac? va citesc zilnic,chiar daca nu va scriu,ma distreaza discutiile dintre tine si Ank-burtica si savurez din poze dulciurile lui Miha. |
Offf...bine ca nu ma urasti si tu.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Ellis,probabil ca s-a mai linistit durerea de la dintisori si asa si-a revenit si ea cu papa si somnul. Daca i-ar fi fost foame ar fi plans si langa tine in pat,parerea mea.
oana_r spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Offf...bine ca nu ma urasti si tu. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
ba te urasc( nu pentru dulciurile dupa care inghit in sec, cand le vad)ci pentru ca nu inteleg cum ai timp sa faci toate astea si sa ai grija si de copii.esti nevasta ideala.