Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (110)
Raspunsuri - Pagina 20
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Avem si noi primul dintisor!!!Iupiiii!!! Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Felicitari
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Miha ce faci ???? vad ca esti dornica de discutii ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ellis spune:
unde ati fugit?
MIHA- nu am gasit lapte condensat nicaieri.
RAMO- felicitari pentru dintisor!
am luat o vestuta frumoasa caramel pt fii-mea si un body "I LOVE BUNICA" , ce -o sa se mai bucure bunica! + o caciulita frumoasa
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Ank83 spune:
Am vazut la Real in oferta un sac de dormit pt mademoiselle
asa flumosss pe lozzzz ... Poate trag o fuga sa iau....![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ellis spune:
Alessiei i-au aparut azi dim niste bubite mici rosii, ca varful de ac si uscate, pe burtica, de sub stern, pana la buric, aveti idee ce pot fi? nu are febra, sau altceva, doar o stare de agitatie, nu prea doarme(a dormit o jum de ora la 11 si a mai adormit la 15.45, desi ea mai dormea de la 13 la 14).
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Am vazut la Real in oferta un sac de dormit pt mademoiselle asa flumosss pe lozzzz ... Poate trag o fuga sa iau....Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
si eu vreau, dar fff subtire si maaaaaaaaare pt noi; dar astept baby expo ca poate ma duce si pe mine sotul sambata; eu am avut pt domnisoara, anul trecut de pe reclamacu ursulei roz ca si aparatorile de la patut.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Miha ce faci ???? vad ca esti dornica de discutii |
Asa am dat impresia?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis MIHA- nu am gasit lapte condensat nicaieri. |
Multumesc ca te-ai gandit si la mine!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis Alessiei i-au aparut azi dim niste bubite mici rosii, ca varful de ac si uscate, pe burtica, de sub stern, pana la buric, aveti idee ce pot fi? nu are febra, sau altceva, doar o stare de agitatie, nu prea doarme(a dormit o jum de ora la 11 si a mai adormit la 15.45, desi ea mai dormea de la 13 la 14). |
Poate o fi vreo alergie?

Agitata poate fi din cauza mancarimii.
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Poate o fi vreo alergie? ![]() Agitata poate fi din cauza mancarimii. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
nu stiu, ma tot gandesc daca a papat ieri ceva nou, ar cam fi o branzica de vaci de cumparat, din care i-am dat si azi la fructe, pufuleti - dar i-am mai dat aceeasi marca, prune, altceva, nu; ca la pranz a papat aceeasi papa de alaltaieri, asa ca nu e de la supa; isi duce manuta sa se scarpine, dar agitatia eu o pun tot pe seama dintilor ca e dezastru la ea in gurita, acum doua zile a spart un incisiv, se mai vad doi sa iasa si un canin care tine gingia umflata de vreo saptamana.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII

Bea(08.11.2007)