Am scapari grave de memorie
Raspunsuri - Pagina 2
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala eu am inceput sa am astfel de probleme din timpul sarcinii. Cum in urma cu 2ani jumatate am avut si un accident vascular cerebral, am reclamat problema asta medicului care ma urmareste. Dansul mi-a spus ca e f posibil sa fie din cauza sarcinii (un dereglaj de hormoni sau ceva de genul.....am uitat, evident), a zis ca sunt prea tanara pt medicamente si mi-a recomandat sa fac exercitii de memorie (adica inainte de culcare, aproape de adormire si la trezire in starea de semitreaz sa numar din 2 in 2, din 3 in 3 si tot asa pana la 100 si apoi invers). Bineinteles ca am uitat sa fac aceste exercitii...Ma gandesc serios sa mai dau si eu o fuga pe la neurolog, am ajuns sa uit cuvinte uzuale, substantive si chiar nu e ok. Sheanna, Dr Bajenaru este la colentina sau la municipal? Bucurie! |
treaba cu numaratul mi se pare un mare chin!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
citat din mesajul lui laura72 Damadepica,Tala,Maraki,a-ti rezolvat ceva? eu am 34 de ani si cam din timpul sarcinii am inceput sa uit.am nascut cu cezariana si anestezie totala ,iar apoi s-au accentuat .am pus pe seama oboselii,mai apoi mi-a spus cineva ca e unul din efectele anesteziei.pe langa lucrurile marunte intr-o zi am uitat numele sefei.va dati seama ce ridicola am fost spunand ca sunt aistenta ... si nu mi-am amintit numele. oare daca iau niste memo plus sau ceva de genul o sa ajute?chiar am un program ff incarcat si nu stiu cand ajung la un neurolog macar in Tulcea,ca-n Bucuresti slabe sanse.Alzhaimer-ul sa apara si de la aceata varsta?stiu ca se mosteneste si nu am avut asa ceva in familie. LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005) Poze:http://s254.photobucket.com/albums/hh109/laurag72/George%203%20ani/ |
Laura eu nu am fost deloc la dr. pt problema asta Acum am citit mai sus ca o cauza poate fi si hipotiroida, asta nu am stiut dar poate fi o explicatie in cazul meu.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
CriPOD spune:
Vreau si eu pe lista.
O vreme am crezut ca o fi din cauza ca incep sa uit romana si inca n-am invatat engleza.
Ati incercat careva jocurile astea scoase pentru asa ceva?
Un client de-al meu imi zicea de Brain Age, ca exerseaza cate o juma de ora zilnic (nu mi-am amintit numele ovcors a trebuit sa-l caut). Acum a aparut unul aici, va spun eu mai incolo cum ii zice ca nu mai stiu, cica e aprobat de doctori si de tot felul.
Chiar vroiam sa merg in weekend sa-mi iau unul.
kariguld spune:
sotul meu acum vre-o 7 ani a avut o problema asemanatoare. uita unde parca masina, isi uita cheile, pe oriunde...ne-am dus la neurolog, a facut analize, in fine, dupa cateva controale, medicul i-a spus ca ar fi de la oboseala, stres, in acea perioada a lucrat foarte mult, luni de zile...(treceam cu firma printr-o schimbare si il prindea si ora 00 la servici) dormea putin, manca daca ma tineam eu de el...nu-si luase liber multe luni de zile.
a luat memo plus, ceva vitamnie, am plecat in vacanta cateva saptamani, si de atunci ne-am reorganizat viata, in asa fel incat sa avem liber sambata (macar jumate de zi) si duminica obligatoriu. si tot la cateva saptamani, ne luam cateva zile si plecam in Elvetia la parintii mei.
sanatatea e mai importanta decat orice, odata pierduta, cu greu se mai poate recupera.
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
misha71 spune:
tutunul...bata'l vina! el e de vina la mine. sint sigura de asta si totusi, nu-mi vine sa ma las, nici macar pt sanatate.
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
CristinaT spune:
citat din mesajul lui misha71 tutunul...bata'l vina! el e de vina la mine. sint sigura de asta si totusi, nu-mi vine sa ma las, nici macar pt sanatate. |
poate alcoolul
tutunul are treaba cu plamanii, sterilitatea... parerea mea
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
misha71 spune:
ultima bere (ca altceva nu) o fo pi la cununia civila (ca sa-mi fac curaj) si aia acu' 9 ani.
tutunu' e, iti zic io!
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Sheannamp spune:
Tulburarile de memorie care sunt cu adevarat datoirate unei boli (neurologice sau Psihiatrice, cum e Alzheimerul) sunt uneori dificil de diagnosticat.
Adica, multa lume trece prin perioade de surescitare nervoasa dar uneori nu asta e motivul....
Nu stiu ce sa zic, nu sunt neurolog....Si eu am asemenea scapari dar la mine e din cauza ca sunt zapacita.
hannen spune:
Eu am zis la aproape toate prietenele si cunostintele ca "sarcina/le si nasterea/le ,te prostesc!"
Acum citindu-va,m-am mai "linistit"!!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai