Am scapari grave de memorie

Am scapari grave de memorie | Autor: damadepica

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca am plasat bine acest subiect, dar poate e totusi o problema medicala.
Am 29 de ani si memoria "ma lasa" nepermis de mult pentru varsta asta. In timp ce vorbesc uit ce vreau sa spun (prima oara m-am distrat, dar acum nu mi se mai pare distractiv deloc), uit tabla inmultirii (desi ma intalnesc des cu calculele matematice in afacerea mea, dar nu ma mai descurc fara calculator), uit numele oamenilor, zilele, un cuvant in timp ce spun o propozitie...nici nu stiu ce nu uit!
Sunt disperata, nu inteleg ce se intampla cu mine. Ce credeti? Am vreo problema medicala? Nu stiu ce sa fac, la ce medic sa ma duc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Da!
Du-te la un neurolog.
Unul bun si daca nu te ia in serios du-te la altul.
Clinici bune sunt cele de la Colentina si Municipal (Prof. Bajenaru in special).

Multa sanatate si de-a Domnul sa nu fie nimic serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Tulburarile de memorie sunt datorate stresului.

De la o anumita varsta se pot face teste pentru depistarea precoce a bolii Alzheimer.

uite mai multe aici:
http://www.netmedic.ro/articole-medicale/40/Problemele_de_memorie_sint_frustrante

http://www.pravaliata.ro/tulburari-memorie.htm

Multa sanatate.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Tulburarile de memorie sunt datorate stresului.

De la o anumita varsta se pot face teste pentru depistarea precoce a bolii Alzheimer.

uite mai multe aici:
http://www.netmedic.ro/articole-medicale/40/Problemele_de_memorie_sint_frustrante

http://www.pravaliata.ro/tulburari-memorie.htm

Multa sanatate.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

aoleo...si eu uit mult Sotul meu tot imi spunea de Alzheimer dar nu o luam in serios

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

eu am inceput sa am astfel de probleme din timpul sarcinii. Cum in urma cu 2ani jumatate am avut si un accident vascular cerebral, am reclamat problema asta medicului care ma urmareste. Dansul mi-a spus ca e f posibil sa fie din cauza sarcinii (un dereglaj de hormoni sau ceva de genul.....am uitat, evident), a zis ca sunt prea tanara pt medicamente si mi-a recomandat sa fac exercitii de memorie (adica inainte de culcare, aproape de adormire si la trezire in starea de semitreaz sa numar din 2 in 2, din 3 in 3 si tot asa pana la 100 si apoi invers). Bineinteles ca am uitat sa fac aceste exercitii...Ma gandesc serios sa mai dau si eu o fuga pe la neurolog, am ajuns sa uit cuvinte uzuale, substantive si chiar nu e ok.
Sheanna, Dr Bajenaru este la colentina sau la municipal?

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Poate fi o problema medicala.
E bine de vazut un neurolog, dar si un endocrinolog si nu ar strica si niste analize de verificare.

O anemie mare duce la o proasta oxigenare a creierului care se poate materializa prin probleme de invatare sau de memorie.

Hipotiroidia are si ea ca simptom pierderile de memorie.

Pot fi mai multi factori, atat organici, cat si psihici. Oricum, trebuie investigat. Iar pana atunci, nu ar strica niste vitamine si mult somn si relaxare.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

La Municipal este Dr. Bajenaru dar cred ca lucreaza si in particular pe undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Damadepica,Tala,Maraki,a-ti rezolvat ceva?
eu am 34 de ani si cam din timpul sarcinii am inceput sa uit.am nascut cu cezariana si anestezie totala ,iar apoi s-au accentuat .am pus pe seama oboselii,mai apoi mi-a spus cineva ca e unul din efectele anesteziei.pe langa lucrurile marunte intr-o zi am uitat numele sefei.va dati seama ce ridicola am fost spunand ca sunt aistenta ... si nu mi-am amintit numele.
oare daca iau niste memo plus sau ceva de genul o sa ajute?chiar am un program ff incarcat si nu stiu cand ajung la un neurolog macar in Tulcea,ca-n Bucuresti slabe sanse.Alzhaimer-ul sa apara si de la aceata varsta?stiu ca se mosteneste si nu am avut asa ceva in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

OOau, ce bine a a-ti deschis discutia!! Mie imi era rusine sa vorbesc, de parca as fi avut vreo boala venerica, ceva. Eu am inceput sa uit dupa ce m-am curentat destul de puternic, ziua urmatoare nu mai stiam sa ajung acasa dar mi-am revenit dupa niste sedinte de bioenergie. Am inceput iar sa uit cam din a 4-a luna de sarcina si nu mi-am revenit nici pana acum. Am incercat iar cu bioenegie, cu mentat, cu exercitii de memorie...nu mai merge nimic. Oare un doctor ce mi-ar putea face? Un transplant cred ca r fi util creierul lui einstein o fi disponibil?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

multumesc Sheanna
eu inca nu am facut nimic (pt ca AM UITAT sa ma ocup si de asta) dar intentionez sa...va tin la curent

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma pot inscrie in club ?
Sheanna, chiar crezi ca poate fi ceva grav, inafara de stres mult ?

Oricum m-ati pus pe ganduri ... eu puneam pe seama faptului ca am mintea ocupata cu cateva chestii vitale gen copil, gradinita, si de asta uit sau nu-mi vin in minte cuvintele ...

Tala, merci pt ideea cu numaratul !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput