Aspirante optimiste > 20 (344)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Lala...nu dau nimic
O beau eu pe toata, poate-poate ma trezesc.
Mi-e atat de somn incat toata cafeaua din lume mi se pare cam putina la ora asta.
Deh...ieri am fost tura de dupa-amiaza (m-am intors la 10 acasa), azi dimineata...se simte munca in continuu.
Am impresia ca nici n-am plecat de acolo.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

pai mah buburuzoo atunci testul pela 33 zile de la um ar trebui sa faci...parerea mea e ca l-ai facut prea devreme! sper in continuare ca am avut dreptate(bravo ca mananci cum trebuie)

in privinta slabitului nu mai pot sta ca o nesimtita pt ca m-am ingrasat in 3 luni f f mult si mi-a zis doctorita ca si asta e posibil sa fi contribuit la faptul ca am 2 luni aproape de lipsa menstra.pt mine in acest moment este bine sa slabesc! este in joc sanatatea mea!(asta ca sa imi dau un sut in fund).

dana si eu la fel trebuie sa dau ca tine!da' ne asemnam frate nu gluma

iar cu luciu..o fi ea mai durdulie acum...dar eu nu cred ca a pus 30 de kg!!! sincer!e mai umflata dar e normal..voi nu ati vazut femei in a 9-a luna de sarcina? toate sunt buhaite! doar acele persoane care sunt silfide din nascare nu-s asa!

so..de maine incepem slabitul!

my somebody....

iote aici buhaiala si mai aveam 2 saptamani pan ala nascare deci pe putin inca 2 kg in plus

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

neata fetele!daca nu da nimeni cafeluta, o dau eu,poftiti de va serviti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza fetelor.
bubu ce mi-ar placea sa fiu si eu slabuta. Eu am 73 kg la 1.73. Am niste aripiare de toata frumusetea.
lala de ce nu incerci o dieta usoara....ceva de genul sa nu mananci cu paine, evita dulciurile, bauturile carbogazase, junk-food si fast-food si nu manca dupa ora 19. O sa se vada dupa o perioada indelungata, dar daca te obisnuiesti in stilul asta nu o sa mai iei in greutate. Sotul meu are 125 kg si nu reuseste sub nici o forma sa slabeasca. Am incercat diferite regimuri si da jos 2-3 kg si daca se abate putin de la el, imediat le pune inapoi. Problema prncipala la el este faptul ca e pofticios. De fapt trebuia sa spun ca principala problema este ca e predispus la acumularea de grasime pe ficat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Buna fetelor,

Sunt noua aici pe forum si vreau sa va felicit pt. optimismul vostru...Eu nu stiu daca mai rezist mult, am apropape 2 ani decand incerc sa raman insarcinata si nimic...ce ma doare cel mai tare e ca aparent nu e nici o problema medicala. Vreau sa ma duc la Bucuresti pentru mai multe investigatii (sunt din Suceava), poate imi recomandati un doctor bun la o clinica privata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

neata!

Hai cu

Mergi la inceput

Anne sa incerce sotul tau cu pastilele astea de slabit pe care le iau eu.

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineta fetelor, cine doreste un , ofer eu.
Mai am 3 zile pana trebuie sa vina rusii, am simtomele cei adevarat mai pronuntate ca de obicei. Asa ma dor ovarele ambele de nu mai pot. Nu ma dor tot timpul doar cateodata, asa ca o strafulgerare. Sper din tot sufletul sa fie cu ochisori luna aceasta ca dupa 3 luni de stimulare m-am saturat ca testele sa fie negative. M-am saturat de fiecare data cand vin rusii sa ma apuc de plans. E adevarat ca a mine plansul nu tine mult ca de fiecare data ma incurajez cu gandul ca vine viitorea perioada fertila si mai putem incerca din nou.
Va pup pe toate

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Anca Salutare Pot sa cer mai multe detalii? M-am uitat pe site, am vazut cat costa, ca sunt naturiste, dar intrebare... de cat timp ai inceput? ce efecte au? cat si slabit?

Hai cu

Mergi la inceput

pai eu iau de o luna si ceva si am slabit 7 kg,iti taie pofta de mancare si ti se face f sete asa ca beau multa apa pe zi.In prima zi am avut ameteli si in rest transpir f tare ,dar vad ca de o saptamana nu mai este asa abundenta transpiratia.
In rest nu am avut alte efecte adverse cum am citit pe site-ul lor ca mai au alte persoane.

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput