Aspirante optimiste > 20 (344)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mara cand ti-a zis ca e opita din evolutie?Cate zile au trecut de at?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

roxana sper ca impachetarile sa tina si la el. Tu cat ai dat pe sedinta? Ca sa fac o comparatie. Al meu nu stie inca pt ca ala i-a zis ieri "fac un calcul pt 10 sedinte si iti spun maine". Si al meu retine apa multa.
Lala daca afli de ce retii apa sa ma anunti si pe mine.

Mara iubita, nu ai idee cat de rau imi pare ca treci prin asta. Mie mi-a vazut sarcina de 6 saptamani la eco. desi m-a si consultat, abia la eco mi-a zis ca e posibil sa am o sarcina oprita in evolutie. Dar apoi i-a vazut inimioara batand. Nu stiu daca ar trebui sa spun asta sau nu dar la spital era o fata careia sarcina ii se oprise in evolutie dar a aflat treaba asta vreo 3-4 saptamani mai tarziu cand a si chiuretat-o. Dr a zis ca de obicei sarcinile oprite in evolutie nu sunt expulzate de organism asa cum am patit eu. De aceea fata aia a stat atata timp cu sarcina oprita.
ma gandesc totusi ca poate nu are sarcina 7 saptamani si de aceea nu are dimensiunile respective. Zic si eu!

bun venit fetelor noi

anca, tu esti miresuta din poza? Daca da, da-mi voie sa-ti spun ca esti foarte frumoasa. Semeni cu sefa mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

[/quote]

voi ma faceti sa ma simt mult mai bine
dar ce-i drept eu nu mai inteleg un lucru... la 7-8 saptamani, nu trebuia sa am si eu un test de sarcina evident pozitiv, ca pana acum, abia abia daca se vede liniuta a 2, si am inteles ca hcg-ul se dubleaza din 2in 2 zile
[/quote]

mara dar poate ca sarcina ta e mai micuta ... poate ca ovulatia ta a fost mai tarziu luna asta si atunci nu a apucat inca sa se formeze suficient hormon ca sa fie depistat la test ...

mai asteapta vreo 2-3 zile si repeta testul ...

Mergi la inceput

Anne eu sunt in poze cand eram eu tanara si mersi pentru compliment

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

anca, aseara mi-a spus de sarcina posibil oprita din evolutie..si eu care intrasem in cabinet cu gura pana la urechi
buburuza, sa stii ca m-am gandit si eu(pana sambata am timp sa gandesc tot felul de nebunii)ca ar putea sa fie sarcina un pic mai mica, dar...de 2 saptamani toate testele imi ies asa...

tocmai am spart un pagar...sa fie oare cioburile alea cu care pleaca ghinionul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

...La mine au inceput semne de anemie si ma dor sanii mai tare un pic...asa am patit si in luna martie cand am avut 2 liniute, dar din pacate am avut un avort spontan si eram total nepregatita, nici nu ma asteptam sa fiu insarcinata...dupa aia am calculat perioada fertila si mi-am dat seama ca am facut "prostioare" chiar atunci...sper sa ne ajute Doamne-Doamne si sa nu se mai intample.Mi s-a recomandat utrogestan dupa ce au aparut niste scurgeri si contractii, dar cred ca a fost prea tarziu...am eliminat saculetul la 3 zile dupa tratament.
Acum am luat utrogestan la o saptamana dupa presupusa fecundare, preventiv. Dr. ginec. ne tot spune sa gandim pozitiv c-o sa fie bine, si sa ne facem griji numai dupa 1 an de incercari in perioada fertila.
...Voi ati avut anemie ?...ameteli, apatie, somnolenta..etc.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

cu siguranta o data cu paharul s-a spart si ghinionul ...

gandeste pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna fetele,,da vad ca ar trebui sa ne schimbam titlu in Aspirantele in lupta cu kilogramele,fiindca se pare ca ne-am mobilizat nu gluma in a da jos sau a pune ceva kilograme,,bravo noua.

Mie mi-e un pic greu fiindca fac o cura cu ceai ,si in acest timp as manca intr-una datorita lipsei nicotinei.
Sa stiti ca mi-am luat plasturi antifumat si nu am folosit decat unul.Trebuia toti sapte dintr-un pachet ,apoi altii cu nicotina mai putina ,iar eu am folosit doar o zi,unul singur si n-a mai fost nevoie de al doilea.Pur si simplu am tigari in casa ,dar nu simt deloc nevoia sa fumez.

poate luna asta da!

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

fetelor, sunteti extraordinare,nici nu stiu cum sa va multumesc pentru speranta care mi-ati dat o inseamna f mult pentru mine
acum eu trebuie sa plec un pic, va las dar ne vedem mai tarziu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vrancioaia

...La mine au inceput semne de anemie si ma dor sanii mai tare un pic...asa am patit si in luna martie cand am avut 2 liniute, dar din pacate am avut un avort spontan si eram total nepregatita, nici nu ma asteptam sa fiu insarcinata...dupa aia am calculat perioada fertila si mi-am dat seama ca am facut "prostioare" chiar atunci...sper sa ne ajute Doamne-Doamne si sa nu se mai intample.Mi s-a recomandat utrogestan dupa ce au aparut niste scurgeri si contractii, dar cred ca a fost prea tarziu...am eliminat saculetul la 3 zile dupa tratament.
Acum am luat utrogestan la o saptamana dupa presupusa fecundare, preventiv. Dr. ginec. ne tot spune sa gandim pozitiv c-o sa fie bine, si sa ne facem griji numai dupa 1 an de incercari in perioada fertila.
...Voi ati avut anemie ?...ameteli, apatie, somnolenta..etc.

pupici

nu este neaparat anemie daca ai ameteli,apatie si somnolenta

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput