Aspirante optimiste > 20 (344)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

si eu am facut impachetari cu pararagil...la mine au afect nemaipomenit! dar sunt scumpe rau.ideea e ca eu retin f f multa apa si nu se stie de ce. iar aceste impachetari ajuta la lucrul asta plus circulatie. dar e bine sa faci minim 3 sedinte pe sapt ca sa se observe. eu ma simteam alt om dupa aceste sedinte. si acum vreau sa incep..dar dupa ce slabesc vreo 10 kg singurica.

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara-i

da la conrol cu mana...ma intrebam si eu ce ar putea el sa vada...ma duc de mult timp la el si pana acum l-am considerat un doctor bun dar...sper sa se insele de data asta
eu ultima menstruatie am avut-o pe 17 iulie, si nici simptome nu prea am...sanii un pic mariti si spmnolenta in rest nimic...
dar a zis ca am uterul f putin marit nicidecum cat pentru 7-8 saptamani.

eu zic sa mergi la eco si sa te lamuresti,oricum la 7-8 sapt uterul nu se mareste cam deloc din ce stiu eu,acum la eco se vede si inimioara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vrancioaia

Multumesc Anca...
Am vazut pozele cu minunatia ta...si apropos, La multi ani,(cu intarziere), de Sf. Maria. In zona Moldovei se sarbatoreste pe 8 Sept, iar in Ardeal in 15 August...Iar eu prin nastere sunt moldoveanca si prin casatorie sunt ardeleanca

...multa sanatate la mamic si pitic...

multumim ptr urari...deci sarbatoresti de 2 ori?

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

eu zic sa mergi la eco si sa te lamuresti,oricum la 7-8 sapt uterul nu se mareste cam deloc din ce stiu eu,acum la eco se vede si inimioara

la eco merg abia sambata ca nu am gasit nicaieri mai devreme...chiar de ziua de nastere a dragutului meu sot...poate iy fac cel mai frumos cadou

Mergi la inceput

At. iti tin pumnii si asteptam vesti.Hai ca ai scapat de moderare

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mara dar eu nu intelegd e ce ti-a zis ca ar fi orpita din evolutie? cum a decis ea asta???

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=126298&REPLY_ID=4099126

Pai nu ?...bine ca nu ma numesc Maria/Marioara/Mariana etc.

Pupici

Mergi la inceput

lala, a zis ca se intampla la 35% din sarcini sa fie oprite din evolutie,ca adica embrionul inceteaza sa se dezvolte din cauza unor deficiente cromozomiale...cam asa ceva...da de unde o fi dedus el asta numai prin palpare, nu stiu
sper din tot sufletul sa se fi inselat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

mara eu zic ca nu are rost sa intrii in panica ...

prin palpare nu poate observa nimic ...
sarcina oprita din evolutie se observa doar la ecograf si se depisteaza cam la 7 saptamani cand inimioara ar tbui sa bata ... daca nu bate atunci se pune diagnosticul de sarcina oprita in evolutie ...
asta numai ecograful vede ...

asa ca nu de ce sa iti faci griji deocamdata ...repet doar prin palpare nu are cum sa vada daca e oprita sau nu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buburuza1979

mara eu zic ca nu are rost sa intrii in panica ...

prin palpare nu poate observa nimic ...
sarcina oprita din evolutie se observa doar la ecograf si se depisteaza cam la 7 saptamani cand inimioara ar tbui sa bata ... daca nu bate atunci se pune diagnosticul de sarcina oprita in evolutie ...
asta numai ecograful vede ...

asa ca nu de ce sa iti faci griji deocamdata ...repet doar prin palpare nu are cum sa vada daca e oprita sau nu

voi ma faceti sa ma simt mult mai bine
dar ce-i drept eu nu mai inteleg un lucru... la 7-8 saptamani, nu trebuia sa am si eu un test de sarcina evident pozitiv, ca pana acum, abia abia daca se vede liniuta a 2, si am inteles ca hcg-ul se dubleaza din 2in 2 zile

Mergi la inceput