Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 20
Lavinia_P spune:
Ma simt ca o corigenta..![]()
Ianis,LA MULTI ANI, SA CRESTI MARE SI SA O FACI PE MAMI FERICITA CLIPA DE CLIPA!
Ce rau imi pare, Diana ,de concediul vostru..of..ca meritai din plin!Big big hug!
Donia,am ramas marcata de fotografiile alea de pe malul lacului..superbe!Armonie si fericire se citeste in ele...
Dianocica,si eu la prima vedere am crezut ca e o fetita d.
Dar bag seama ca te pregatesti si de fetita,nu?
Sanatate multa Oana,Garga,Sophia,Marc si daca am mai uitat pe cineva imi cer mii de scuze.
minunea mea
gazzella spune:
buna seara, mamici si fulguleti!
scuze ca n-am mai intervenit, acum incerc sa recupar 15 pagini
aelita, mai cu atentie te-am citit pe tine
eu sunt adepta "lasa-l sa simta foamea", dar acum simt ca nu-i cazul
insista pentru analize la Sofia dupa care fa-ti un plan de bataie, nu-i musai sa te tii de el, dar incercand sa-l faci intelegi intr-o maniera mai intima ce si cum...
dar de cand a debutat comportamentul acesta al Sofiei?
cum a fost alaptarea, cum ai intarcat-o sau s-a intarcat?
cand ati inceput diversificarea?
multa, multa sanatate Sofiei
fetelor, n-am nici scuza, adica doar una...nu reusesc sa-mi impart timpul
intre copii, casa, barbat (oare le-am pus in ordine
), un proiect care mi-e tare la suflet mie si forumuri raman cam fara timp
azi am furat de la forum si am lenevit, am zacut intr-o dulce leneveala, am dormit cu fata, ce bine e!!
azi, inainte de a-l duce pe catel jos ne jucam in camera, adica mai mult eu, Felix si Puffo si eram toti trei prinsi de jocul cu mingea
ea, saraca, tot incerca sa se faca inteleasa, dar noi fiind super excitati de joc nu-i c-o bagam in seama
la un moment dat o auzim ca striga decisa "silenzio", ne-am oprit cu totii si ne-am uitat la ea, iar ea calma "io voglio tzatzu" (adica: eu vreau tzatzu)
acum stau sa pic de pe scaun de ras
e fenomenala (scuzati, tot mama cioara am ramas)
asa..dar sa ma adun, am citit si ca sunt unii copilasi bolnaviori, multa sanatoate le doresc tuturor
am vazut si poze, multe si acum nu reusesc (inca!) sa le incadrez, oricum mi-a facut mare placere sa ma uit la fotografii
o saptamana placuta va urez 
si promit sa intervin mai des
Felix (3 ani si 9 luni) Bendis (1 an si 9 luni)
dianocica spune:
lavinia daca ai sii de cand ma gandesc la voi...si tot voiam sa te intreb: te mai tine mihaita de deget cand adoarme?
si cu inimioara cum sunteti?
gazela io una mor de drag cand mai dau de cate-o cioara
. eu nu ma pot abtine
, efectiv mor de drag in fiecare zi. de cateva ori pe zi cel putin :))))
aelita deci ai dat deja la analiza copro si urocultura sau inca astepti trimitere? da, nasol de treaba cu crezutul..ca ionica si lupul...daca majoritatea se plang ca nu mananca la 50g ratate la o masa..normal ca nu te mai crede nimeni :((( uf, imi pare tare tare rau, sa ne tii la curent.
Parent like there's no tomorrow!
dianocica spune:
la multi ani, ianis
diana, sa ti traiasca si sa fie sanatosi amandoi 
dandusa e bine, raducu e din ce in ce mai mare, dar se pare ca sta aiurea si e posibila o cezariana, era tare suparata. crinutzi e cu un maseloi umflat :( si suparata tare pe chestia asta.
Parent like there's no tomorrow!
aelita spune:
DONIA.merci ! poate iti spune si tie asistenta ceva,poate se da ceva.
o sa ma mai uit pe net..m-am uitat azi si nu am gasit mare lucru decat stiam..si am mai gasit ca se da VISOL si cica s-ar da antihistaminice ...dar cum peste tot aici scrie sa nu dai fara acordul medicului..nu mai stiu nici eu ce sa mai fac.
la farmacie am intrebat ,vitamine,supliment,ceva de pofta,si a zis ca la copii sub 3 ani nu se da nimic. asa ca aici nu ma lipesc si ma intreb e asa nu e asa,oi exagera eu ...ca nu mai stiu.
GAZELLA-si eu sunt adepta sa o las sa faca foamea,sa nu dau intre mese nimic,dealtfel de muuulte luni ea nu mai mananca nimic la ora 10 dimineata,trecem direct la pranz (lapte dimineata la 7) si apoi doarme si daca mai ia o masa eram fericita ! stagneaza in greutate de la 1 an si am zis ca asta e,asa sunt unii copii,e normal . intre timp ea a crescut foarte mult in inaltime si la ora actuala are mai putin decat avea la 1 an (acum are 1 an si 8 luni) . adica mereu era asa,ca toti copiii dealfel,cu zile bune si zile rele,dar de cateva saptamani bune,nici nu le mai stiu numarul,o tine din ce in ce mai rau,cand mananca CEVA pe zi e sarbatoare ! si in ultimele zile o vad mai slaba ca niciodata si ciudata la fatza.
stiu ca nu e nimic ,ca e normal ,ca toti trec prin perioada asta,intreb doar ca sa stiu daca stau cu mainile in san sau ii dau de capul meu vitamine ?
ceea ce as putea sa fac abia peste o saptamana cand primesc din tara unele.
adica vroiam sa stiu daca e cineva care nu a dat nimic cand a slabit copilul ,cand a scazut la cantar adica ![]()
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

de M (6) si G (1)