Copiluti de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Nelia - am citit tot ce ai scris.Noi aveam multe carente la capitolul ordine. Dar incepem sa rezolvam prin exemplul propriu. Adica, se imprastie hartii pe covor, spun sa adune, nu aduna, duc eu prima hartie la cos, apoi spun ca e singura pe care o duc, apoi imi vad de altceva, nu le aduna in urmatoarele minute, inchidem Dvd sau... mai nou.. nu mai mergem la centrul de joaca (asta il doare pe Catalin cel mai tare). Inainte de a aparea Alexandru, Catalin isi strangea jucariile, hartiutele, nu lasa hainute imprastiate, desi era foarte micut. In perioada aia de reasezare si de acomodare cu bb, nu a mai facut nimic. Acum vad ca Alexandru intelege si el cand zic ceva si daca vede ce fac eu, face si el si Catalin - ambitios si orgolios - nu se lasa la Alex si asa face si el ce am zis eu. Dupa vacanta la tara, a venit cu fitze si cu "lasa ca-s copil", dar lucram la asta.

Andreea - si Alexandru se trezeste de 2 ori pe noapte sa manance lapte :2 biberoane de 200 ml. Nu am mai dormit o noapte cap-coada de cand s-a nascut el. Si de aici si oboseala si starea nervoasa. Incerc sa o rezolv cu o cura de Magne B6, asa a zis dr.

Elisor - eu incep serviciul in martie 2009. Daca ii gaseam loc la cresa lui Alexandru, incepeam mai devreme. Deja ma intreaba la serviciu in fiecare luna cand ma intorc. Inca port tratative la cresa macar din ianuarie sa il primeasca. Deocamdata, in timpul cat dorm, mai invat ca au schimbat programul de biblioteca si trebuie sa ma pun la punct ca nu ma pot duce asa nestiutoare (am facut ceva in facultate, am idee, dar pana a lucra eficient cu el, mai trebuie studiat, macar teoretic sa stiu cum trebuie).

In rest, noi suntem ok. II facusem un hanorac in primavara lui Catalin. L-am probat saptamana trecuta. Surpriza: nu ii mai este bun. Prin urmare, printre picaturi, ii lucrez unul nou. Mai am manecile si capisonul. Pun poze cand termin.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

onixone- nu stiu cat de bun e calciul efervescent la copii, eu zic sa intrebi mai bine.

Despre laptele dat noaptea-aveam aceleasi probleme cu baiatul dar nu mai stiu la cati ani, probabil aprox la aceeasi varsta - dr. imi spunea ca daca se trezeste noaptea si vrea lapte sa-i dau apa si incet,incet va renunta si asa a si fost. Ultimul lapte ii dadeam in jur de ora 22 cu care adormea.

Bia acum ma tampeste dupa ce ca ii dau laptele de 1.5% grasime( deci nu se pune problema ca e gras) ei ii tb. apa dupa lapte nu stiu de ce in schimb pana la 6.30 nu mai capata nimic.Tot asa face si cu laptele de dimi dupa cere apa.

Daca deschizi magazin online de hainute sa ne anunti.

tdi- incearca sa o intrebi de ce plange la gradi, poate nu i place ceva acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Onixone, cred ca ar fi o chestie faina cu lucruri deosebite de copii. Iti poti face magazin online cu plata prin paypal cu pagina securizata, etc.. Sau cu plata ramburs.. Poti face cum fac eu. Daca ai pe cineva in RO, faci pachetele si le trimiti odata/luna acasa si persoana care le primeste le trimite cu plata ramburs...

Eu asa fac acuma... Strang mai multe comenzi si trimit acasa. Le completez de aici, ca mi-am lua formulare si mama mea le pune la posta.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza.......cam tarziu ce-i drept, dar totusi va invit la o
Eu inca nu reusesc sa ma trezesc si sa-mi revin din concediu.Dimineatza a sunat ceasul si m-am intors pe partea cealalta.Cand am facut ochi in sfarsit, am zis ca fac colaps mecanic.In 5 min eram spalata, imbracata si iesita pe usa.Asta sa record.Aaaaaaaa, sunt deja la a doua cana de cafea si.....degeaba.
Abia astept sa plec la un curs la Busteni(26-28 septembrie) si iau si baietii cu mine ca i-am tot promis lui Dragos ca-l duc la munte
Cu gradinitza ce sa spun.....Dragos abia a asteptat sa reinceapa gradi, i-a fost dor de educatoare si de colegi si e tare mandru ca l-a avansat la grupa mare si nu mai sta cu bebelusii ( cum zice el........ca el e mare rau ).
Ne tot zapaceste la cap sa-l ducem la bazin, adica inot si sa-i cumparam rachete de tenis ca el vrea sa joace tenis.
Ultima perla a lui .....mama cand o sa fiu mare imi fac fabrica de Oltcit si-ti cumpar Audi Q7, lui tati BMW si eu imi iau o masina vecheeeeee .Deh, pasiunea lui pentru masini si in mod special pentru masinile vechi.

Cam astea ar fi noutatile. Ma duc sa vizionez niste poze si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

fetelor! exista ebay in romania caci caut pe internet dar nu prea m-am lamurit!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

oana ebay din acela ca la voi nu e in Ro.

Mergi la inceput

merci monu ma tot uit pe website-uri cu hainute pt copii din romania si mi se par absurd de scumpe.tricori la 50 roni????

Daca va trimit un chestionar in urmatoarele saptamni mi-ati raspunde la genul de intrrebari: cat ai da cel mai mult pe un tricou?sau mai stiu eu ce fel de intrebari mai imi vin in cap.Asta asa ca un market research ca sa am idee dac ma apuca sau nu de treaba asta??

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, ceva similar cu ebay, dar nu chiar la acelasi nivel este okazii.ro . Costi al meu tot vinde si cumpara prin site-ul acela.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

va multumesc pentru raspunsuri si consolari, o pentru fiecare cu scuzele de rigoare ca nu raspund fiecarei in parte, citesc tot insa nu prea apuc sa scriu, sunt intr-o criza perena, de toate felurile!
Azi a fost ceva mai bine, am lasat-o plangand si urland si cica s-a linistit dupa cateva minute, a participat si la jocuri facand forme din plastilina...cand m-am dus s-o iau (sta doar 1 ora/zi deocamdata) tocmai iesea de la baie si plangea iar ca o vrea pe mama! Ei ii place la gradinita si la copii (bililii) dar ar vrea sa stea acolo cu mami! Am mai ramas jumate de ora cu ea in sala de gimnastica, a avut mici tentative de socializare cu alti copii si tragea cu urechea la povestea pe care o citea educatoarea. Sper sa nu mai planga ca mi se rupe sufletul si ulcerul meu e in floare.
Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Gabitzam! da am vazut si eu site-ul ala!!!

Oana lu'Alex

Mergi la inceput