Copiluti de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La sfarsitul sapatamanii am fost plecati in munti mai incolo de Arieseni in judetul Alba. A fost superb si ne-am felicitat ca am fost inainte de aceste ploi care mai dau tarcoale si acum. Zona respectiva poate oricand sa se asemene zonei Transfagarasan sunt curbe mult mai adanci e asfalt , exista doar o sngura banda de mers dar peisajul este minunat. Am facut cateva poze dar le voi pune cand reusesc sa mi gasesc un pic de timp.
A inceput si cristi scoala , am fost si la deschiderea festiva de la sc. populara de arta unde am aflat ca este admis la pian. Va tine 5 ani sper sa si termine daca tot a trecut examenu.
Cu bia sper eu sa fi facut alegerea cea mai buna ducand-o la grupa ei de varsta. Nu detaliezi aici ca poate gresesc eu cu intuitia mea poate nu stiu.Astept cu nerabdare sedinta cu parintii.

laura-bine ai revenit!
monu- inseamna ca am retinut eu gresit nu e vorba de belis fantanele dar pe aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Am uitat cum e sa stai acasa calare pe net de dimineata...ce vremuri frate cand abia imi carpeam ochii dupa o cetuiala nocturna plina de picanterii...

Am dus copchilu' la gradinita de dimineata...pana am iesit din casa am schimbata de doua ori ca-si pusese mancarea pe ea.De luni cand incep munca o halesc daca ma face sa intarzii...oricum e frustrant pentru mine, mai ales, sa o scol asa de dimineata la asa o varsta mica...

Incerc sa-mi revin dar citesc si parca nu mai inteleg nimic...am pierdut tare rau sirul evenimentelor in lunile astea...
hai sa fac o infuzie de aducere aminte cu niste poze

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Am vazut la poze care mai de care ... au crescut copilasii nostrii, dar tot mai pastreaza ceva in ei din vremea bebelusilor...

M-am dezobisnuit de stat acasa... ma frig talpile sa plec...de azi dimineata spal, calc ( cate-o rufa pe ora ), iar acuma plec sa duc adolescenta la scoala ca nu poate cara florile pe strada...imi spunea tipa de la florarie ca venise ieri unu sa vanda niste buchete ale lui nevasta-sa care-i invatatoare...avea prea multe si nu are ce sa faca cu ele...
Normal ...daca nu le duci bombane, daca le duci comenteaza...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Oana nu te mai chinui sa dai linkul ala... Nu este permisa reclama la niciun site, decat daca vorbesti cu administratorul si platesti publicitatatea, atunci cu permisiunea lor, da...

Da-le fetelor pe mess si gata!

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Laura, tocmai intrasem sa spun sa ne arati pozele din Croatia, dar vaz ca mi-ai luat-o inainte. Acum astept sa povestesti cum a fost, ca pozele m-au dat pe spate. Cam putine, nu mai ai?

Lili

Mergi la inceput

am Lili vreo 500 de poze ... cum a fost ... o sa povestesc dupa ce recuperez copchilu de la baia de multime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Vesti proaste si foarte proaste...vrea careva?!
Maimutza e racita si azi n-a servit gradinita, am carat-o dupa mine ca aveam programare la dentist. Joi poate fi o zi horror ca am maseaua de minte de jos busita (s-a facut o carie mare sub plomba apoi s-a rupt) si daca nu reuseste sa mi-o salveze va trebui scoasa (numai intr-un spital de chirurgie maxilo-faciala departe de noi, are radacinile foarte lungi si intortocheate si ating niste nervi din maxilar). Sunt cu nervii la pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Offf, Teddy, numai belele! Imi pare rau si nu pot decat sa ma gandesc la tine si sa-ti tin pumnii pentru maseaua cu pricina.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Tdi cred ca e singurul lucru pentru care nu te-as putea invidia ... am tras si eu ca boul la facturi cu dantura ... si-am zis ca-mi voi epila intreaga gura doar doar nu oi mai suferi vreodata... ia cu tuica inainte de extractie ca sa-ti faci curaj...

Am trecut a doua zi de gaganita...aceleasi mirosuri, aceleasi fete satule ale ingrijitoarelor si educatoarele care se plang deja, desi stiu prea bine , de ce zile groaznice au ele...

"mami mi-ai facut mancare mie?! si ai pus si ajel?! de ce ai pus din aia?! o sa mor daca mananc si ma duc la cuburesti a pital sa scot broastele mica din burta si gata... nu mai mor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna si de la noi!

Ma chinui de doua zile sa intru pe DC, dar calculatorul meu e pe moarte si mai mult de o pagina nu reuseam sa deschid. Cu chiu cu vai am ajuns la voi .

Va pupam pe toti! Incurajari gradinarilor si mamicilor lor!

La noi e jale . Eu sunt in depresie. Lili stie . L-am trimis pe Doru la pranz sa vada ce face si mi-a spus ca statea la masuta si ca educatoarea zice ca a plans doar in doua reprize dimineata. Sper sa fie asa. La 4 fara 5 ma prezint la usa.

Conmcediul a fost frumos, exceptand crizele copiilor. Am ajuns la concluzia ca sunt cei mai obraznici de pe continent , dar asta e, sunt ai nostri. Iar drumul ne-a extenuat pe toti.

La dus ne-am oprit doua zile si in Luxemburg si am fost la "balci" si intr-un parc - gradina zoologica f. frumoase.

Disneyland-ul e intr-adevar magic. Si cel mai incantat a fost Stefan. Chiar nu ma asteptam. Intai s-a speriat un pic de personaje, dar dupa ce s-a convins singur ca sunt "adevarate" a fost cel mai fericit. Fraiera de mine, ii spuneam ca sunt oameni mascati(ca asa functiona la Maria), incercand sa rup magia. Dar nu... el a fost in entuziasmat ca a dansat cu Pluto, Minnie etc. La Tigrila si Aiurel era in extaz.

Poze nu am reusit sa pun, din cauza de calculator grav bolnav. Mai incerc diseara si poate revin cu detalii.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput