Copiluti de mai-iunie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 18
loreen spune:
Lili de parut nu mi se pare... sigur ingrijitoarea nu duhnea a transpiratie in visele mele cele mai intime... Delia mi-a zis ca a tipat doamna la ea si cum fii-mea vede totul mai tragic am intrebat si pe la altii si asa a fost...
Hait ce se cumpara aici si eu am pierdut?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
onixone spune:
da...am pus link la website care eram asa de mandra fara sa citesc regulamentul care zice ca nu ai voie sa pui link care te directioneaza in alta parte decat website pt foto.Foarte corect de altfel.
Intrebarea mea este de ce mi s-a sters si cel de pe magix(unde pun poze lui alex care vi l-am dat prima data(cred ca pagina 9-10cred.Mesajul in care am dat link la el nu mai este(sper sa fi vazut bine).Si daca magix.net este tratat altfel atunci de ce la semnatura m-au lasat sa il pastrez.Sa vedem ce raspunde admin.
Inca o data imi cer scuze fata de admin pentru atasare link nepermis.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
onixone spune:
EDIT anuntul de mai sus:NU MI S-A STERS MESAJUL!!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
monu spune:
oana la ora asta pe cuvant de pricep. sunt atatea fete care fac chestia asta fara sa se considere reclama.!
gabitzam spune:
Beatrice, e frumos rau colierul albastru !!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
Monu:prima data ati vazut pozele de haine pe un site ca webshots sa zicem, ca sa vedeti repede hainele, dupa care am dat website-ul propriu zis la care am lucrat cu ajutorul lui Beatrice.Mesajele cu acel website mi s-au sters.Si anuntul la Mica Publicitate a fost sters deasemenea pe buna dreptate conform regulamentului.
Daneluta am vazut poze cu mandra.Se vede ca nu prea i-a convenit uniforma.Lasa draga ca arati foarte bine.
Aurasace frumos stau copiii la masuta.
Oana lu'Alex
gabitzam spune:
Danelutza, tare simpatice sunt pozele cu Isabella. Imi place tare mult de ea cu codite 
Tdi spune:
Ciao!
Salutam revenirea lui Loreen!!!

Am citit pe nerasuflate povestirile primei zi de gradinita, vazut si poze, pupam copilasi cuminti si curajosi!
omustata spune:
Buna fetelor! Sunt foarte in urma cu cititul, asa ca raspund si eu din ce imi aduc aminte. Multe probleme probabil ca nici nu mai sunt de actualitate.
Anca-sunt absolut incantata de Montessori. Maya nu a plans niciodata de cand am dus-o acolo, ii place si s-a obisnuit si cu afterschool, asa ca acum caut bona numai pentru zilele libere. Ii invata o multime de chestii si totul este atat de inteligent facut incat pare o joaca. Asta ma enerva si pe mine al cealalta gradinita ca faceau numai Arts and Crafts, de nu mai stiam ce sa fac cu desenele. Am ramas impresioanata ca ziceai ca Patrick stie sa-si scrie numele. Maya doar isi recunoaste numele, oriunde il vede scris si stie sa il "scrie" pe calculator, dar nu prea stie sa faca litere. De fapt nu stie sa scrie literele deloc. Abia stie sa deseneze forme geometrice, oameni si mai nou, masini.
Eli, Anca-niic noi nu scapam de pampersul de noapte deloc. De fapt a avut doua zile, dupa ce i-am schimbat camera complet si ia-m facut camera de fetita mare cand nu a facut noaptea deloc si ne-a aratat foarte mandra ce a facut ea. Deci se poate! Trebuie sa-mi iau inima in dinti si sa incep educarea, pentru ca asa nu se mai poate. Noi mai avem o alta mare problema: degetul in gura. NU reusim deloc sa ne dezvatam.
Tdi-parerea mea este ca nu este bine sa o iei asa cu incetinitorul. ASa am facut si eu, o lasam mai intai 3 ore (vreo luna) si apoi tot cresteam, dar de fapt acum, privind retrospectiv, nu faceam bine. Practic de fiecare data cand maream durata, practic era o noua acomodare pentru ea. Maya a plans foarte multa vreme, vreo luna de zile (vorbesc de plans mult), si apoi a plans tot anul atunci cand o lasam (numai ca se oprea dupa 2 minute de la plecarea nostra). Mult succes! O sa vezi ca se va invata pana la urma.
Daniela-ce bine ca-i place Isei la gradi!
Monu-vai de capul tau cu doua fetite la varsta mici pubertati
.
Nelia-vad ca ai intrat din nou in priza. Mult succes si spor iti doresc.
OlgaT-ce mai faci? Esti bine?
Va las ca am un munte de calcat. Sper sa mai intru in zilele ce urmeaza.
gabitzam spune:
Olga, noi de-abia acum am scapat de pampersul de noapte, de vreo saptamana-doua. N-a mai vrut el sa-i punem pampers, tzipa dupa chilotei. Il pun pe oala la culcare totusi, ca el bea apa multa si nu-s sigura ca-l tine pina dimineata. Si am pus si absorbant dedesubt, pentru un eventual accident.
Aveam impresia ca nu o sa scapam ever-never de pampers, dar a venit si momentul acela
Acum am ramas cu un singur rand, ai lui Raducu.
Deja Raducu se uita la Andrei de cate ori il prinde in raza vizuala si ranjeste gangiile la el. Andrei e mai rezervat, inca e gelozia in floare. Mai nou se catara efectiv in carca noastra de cate ori vorbim si il dragalim pe Radu. Dimineata eram cu Raducu la san si Andrei se catarase pe bratul fotoliului si aproape se suise cu totul pe mine. Din cand in cand ma cauta prin san ca atunci cand era mic, si zice "tzitzi papa Odudu".