FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor am sunat la Sibiu si ma primeste prof Shromer(nu stiu daca am scris corect) miercuri deci prima antalnie o am cu el ,apoi se va ocupa prob Chicea ca la el am cerut.....asa ca primul pas l-am facut ,nu ma asteptam sa se antample asa repede...si cred ca la ciclul urmator fac inseminarea...va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Wau, Bytzi ai tras lozul cel mare E super pt ca-tzi va stabili el tratam de stimulare. Sa te faci frumoasa ca-i cautai poza lui Strohmer shi ...... uita-te aici http://ferticent.com/html/ueberuns/institut_de.html e jos de tot in poza din mijloc cel din partea stanga Univ.-Prof.Dr.Heinz Strohmer

Cirip

Mergi la inceput

Iuca in ce zi ai facut testul de sange?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cirip in z14 la ora 5 dimi am facut primul test din urina si la ora 7 dimi am facut testul de sange. La testul din urina a iesit a doua liniuta mai deschisa decat cea de control, iar la cel de sange mi-a iesit valoarea 108.
bytzi bravo, ma bucur ca ai reusit sa te programezi la austriac. Doamne ajuta in continuare.

ptr toate fetele

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

cirip cred ca este cu siguranta cu "ciripel mic"prin burtica, incearca sa nu faci efort prea mult si sa strai cat mai linistita, tinem pumnii sa fie POZITIV.
iuca
va pupic pe toate

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bitsy, miercurea asta mergi la sibiu ,la ce ora, poate ne intalnim ,ca si eu merg tot la dr. Sthromer la ora 16.30
cirip ,multumim pt. poze ,asa stim la ce sa ne asteptam, cum mai stai cu TB?
la toate

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Fetelor eu deabia vineri fac analiza deoarece aici la Cucubau la mai toate laboratoarele se trimite sangele la Bucale shi da rez in 4 zile . Deabia am gasit unul mai deshtept care lucreaza ac analiza numai lunea shi vinerea shi deci dc dau sange vineri primesc rez tot vineri dupa ora 18. O sa fiu in zi 15 vineri. Test de urina nu shtiu dc sa fac ca nu am facut in viatza mea shi mi-e ca ma sperii degeaba. Dc ar fi sa fac ce test imi recomandatzi sa iau? Care e cel mai bun? Acum sunt la faza de cautat in chilotzi, am o presiune ushoara in uter ,tzatzicile tot asha putzin sensibile shi caldurica aia nu o mai simt asa de accentuata ca la incepus iar asta ma sperie. De ex astazi a fost f frig la mine shi ma lua cu tremurici intr-un timp fapt care ma sperie ceva pt ca la mine semn ca vine CM sunt frisoanele . De ... nu mai radetzi de mine , sunt mai ciudata decat restul fetelor k shi la AC am sangerat ceea ce se intampla f rar am vazut.
Iuca multzumesc, sper sa-mi iasa shi mie o valoare frumoasa k a ta. DOAMNE AJUTA! A... la mine in listuca scrie IUI in aug, l-am facut in sept cu dr Mutuliga Greti .
Iaura nu mai iau TB pt k iau progesteron shi deci nu mai are rost sa mi-o mai iau. TB in faza luteala este crescuta din cauza cantit mari de prog din organism shi cum eu inghit progesteron ......
Simonete sper sa am un test pozitiv sa incurajez .
Bytzi te facushi frumoasa? Freza de bb?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

ala e Strohmer!?? BYTZI esti tare, l-ai nimerit din prima..... precis, precis te intorci.Succccceeeeess!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cip dar eu sant frumoasa de felul meu

Simonete si eu sper sa-mi poarte noroc,poate dumnezeu a vrut asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

iaura,bytzi va tin pumnii stransi la intalnirea cu austriacul
cipcirip hai ca mai ai putin, mai ai putina rabdare pana in z 14. Eu am folosit teste de urina Sure Check.
montytaina ce mai faci draguta? Mai baga nasucul pe aici.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

7+

Mergi la inceput